Tipuri de genti si caracteristicile lor

GENTILE PENTRU 3 RACHETE
Aceste genti de tenis au capacitatea de pana la 3 rachete de tenis, prezinta un maner central format din 2 barete si in plus poate fi dotat si cu bareta de umar confortabila. In functie de model veti putea descoperi un numar limitat de buzunare pentru accesorii si un singur compartiment central ce confera un spatiu interior destul de ingust. Poate reprezenta insa solutia perfecta atunci cand echipamentul de tenis nu este compus din mai mult de 1-2 rachete + 1 set de mingi de tenis si cateva accesorii ce completeaza echipamentul. Compartimentul central poate fi izotermic sau nu.

wilson x3 babolat x3

GENTILE PENTRU 6 RACHETE
Gentile pentru 6 rachete va ofera un spatiu destul de generos fiind in acelasi timp usor de transportat. Capacitatea gentii se refera la 6 rachete fara husa. De cele mai multe ori veti gasi doua compartimente mari ce pot inmagazina fiecare cate 3 rachete de tenis, un buzunar mare si plat pentru accesorii precum si un buzunar mai mic. Sustinerea se poate face printr-un maner central format din 2 parti sau printr-o bareta de umar de obicei captusita pentru un comfort sporit. Variind de la model la model, geanta poate prezenta 1 compartiment izotermic sau chiar 2 in cazul gentilor profesionale dar poate sa nu aiba nici un compartiment cu izolatie termica.

wilson x6 geanta 6 rachete

GENTILE PENTRU 8-15 RACHETE
Aceste genti sunt folosite in general de jucatorii profesionisti de tenis care vor sa inmagazineze echipamentul complet necesar unui jucator de top. Printre caracteristici se numara:

a. cel putin 3 compartimente generos de spatioase care vor inmagazina chiar si pana la 15 rachete de tenis si care vor fi de obicei caracterizate prin cel putin 1-2 compartimente termoizolante care vor pastra o temperatura optima a rachetelor pentru o performanta maxima

b. numeroase buzunare laterale si frontale pentru pastrarea accesoriilor

c. buzunare sau compartimente mai mici pentru pastrarea telefonului si a cheilor

d. compartiment interior sau exterior pentru pastrarea echipamentului murdar separat de cel nou (compartiment pentru haine ude sau pantofi de tenis)

e. maner central de sustinere + bareta de umar sau barete de umar captusite care sa permita sustinerea gentii ca pe un rucsac facand totul transportul mai confortabil

f. interior compartimentat pentru o organizare foarte buna

De cele mai multe ori, aceste genti au printata si semnatura jucatorului favorit.

wilson x8 volkl x8

Acestea sunt gentile cele mai des folosite de jucatori si sunt considerate ca fiind genti traditionale de tenis. In afara de aceste tipuri ce sunt reprezentate de o multitudine de modele si design-uri, mari producatori din lumea tenisului va ofera si alte solutii pentru echipamentul dumneavoastra.

Gentile de echipament pentru cluburi de tenis sau de voiaj (duffle bag) nu au de regula un compartiment special conceput pentru sustinerea si inmagazinarea rachetei de tenis, insa nu este exclus ca la modelele din gama premium sa gasiti un asemenea compartiment. De obicei sustin orice echipament de tenis de camp sau accesoriu (adidasi de tenis de camp, tricouri, prosoape, mingi de tenis si altele)

duffle bag

Genti de tenis traditionale cu barete umar ce permit sustinerea ca pe un rucsac. Acestea sunt de obicei dispuse cu 2-3 compartimente mari pentru cel putin 6 rachete de tenis si sunt completate de buzunare mari si mici dispuse frontal sau lateral. Plusul este adus de posibilitatea de a sustine geanta ca pe un rucsac facand transportul mai comfortabil.

geanta traditionala

GENTILE UMAR PENTRU FEMEI
Acestea reprezinta solutia "economica" atunci cand mergeti la tenis si nu doriti sa luati cu dvs tot echipamentul normal. De obicei gentile de umar sunt dispuse cu un compartiment pentru o racheta de tenis, 1-2 buzunare pentru accesorii care pot fi afisate la exterior sau la interior si cu doua barete de umar. Simplitatea este totul in cazul acestor genti.

geanta umar

Rucsacul pentru tenis reprezinta o alternativa eficienta a gentii de tenis. Rucsacul poate fi de dimensiuni reduse si atunci este adresat copiilor fiind util copilului dumneavoastra trebuie sa transporte si carti si alte accesorii necesare la scoala sau poate fi de dimensiuni mai mari si se poate adresa astfel adultilor fiind dotat in unele cazuri cu compartiment special pentru rachete si un alt compartiment pentru laptop sau documentatie. Majoritatea rucsacurilor dispun de un compartiment special ce poate inmagazina 1-2 rachete de tenis si separate un alt compartiment principal spatios, 1-2 buzunare laterale si frontale pentru sustinerea diverselor accesorii, iar cele din gama premium pot fi dotate chiar si cu separator pentru haine ude. Baretele sunt de regula captusite pentru un comfort sporit. Design-urile si formele sunt dintre cele mai variate asigurand satisfactie chiar si pentru cei care doresc functionalitate maxima.

rucsac tenis rucsac tenis

GENTI DE VOIAJ CU ROTI (TROLLER)
Majoritatea dintre aceste modele sunt dispuse cu compartiment special pentru a inmagazina 1-2 rachete de tenis si au de regula un compartiment principal spatios, precum si buzunare interioare si exterioare. Sustinerea si transportul se pot face utilizand manerul central compus din barete lateral, manerul superior de tip Quick-grab sau utilizand manerul telescopic si rotile din partea inferioara. De regula in partea opusa rotilor sunt 2 picioruse care ajuta la sustinere in pozitie verticala dar si pentru protectia de sol si evitarea riscului sa fie murdarit.

troller tenis troller tenis