Corturi 4 persoane

Corturi de 4 persoane

Corturile de 4 persoane sunt optiunea perfecta pentru familii sau pentru un grup mai numeros de prieteni. Acest tip de cort ofera suficient spatiu pentru confortul tuturor persoanelor si este usor de montat si de transportat. Pe site ti-am pregatit modele de la cele mai cunoscute branduri, pentru ca tu sa iti completezi echipamentul outdoor cu produse premium fara de care nu poti pleca in drumetie sau la camping.

Arata mai mult

Ce caracteristici au corturile de 4 persoane?

Spre deosebire de cortul de 2 persoane, acesta iese in evidenta prin urmatoarele caracteristici cheie:

  • Dimensiuni - principalul avantaj al acestui model este ca poate acomoda confortabil un numar mai mare de persoane. De asemenea, si inaltimea este un punct cheie, pe langa spatiul de dormit incapator. In plus, va ramane suficient loc pentru sacii de dormit, rucsacul de munte si alte bagaje.
  • Durabilitate in timp - corturile de 4 persoane sunt construite din materiale rezistente, special concepute sa faca fata conditiilor meteo nefavorabile si a intemperiilor pe tot parcursul anului. Unele modele vin echipate cu o prelata suplimentara pentru zapada, de mare ajutor in timpul sezonului rece.
  • Usor de montat - desi este un model destul de mare, cortul de 4 persoane este usor de manevrat si de montat, chiar si in conditii de ploaie sau vant. Acest lucru este posibil datorita sistemelor de ancorare care stau la baza constructiei cortului, instructiunile fiind clare si usor de urmat.
  • Usor de transportat - se poate atasa cu usurinta rucsacului, avand atat dimensiuni reduse, cat si o greutate confortabila de sustinut pe umeri. Toate acestea datorita materialelor de ultima generatie care stau la baza constructiei corturilor.
  • Impermeabilitate - corturile de 4 persoane sunt realizate din membrane si folii care asigura protectie importriva apei si a vantului puternic, sporind gradul de confort pe durata camparii. Acestea se regasesc atat la nivelul podelei, cat si la nivelul membranelor interioare si exterioare.
  • Ventilatie optima - modelele sunt prevazute cu ferestre de ventilatie care permit circulatia aerului in cort, prevenind astfel cresterea umiditatii, deci a disconfortului, chiar si pe timpul serilor de vara. Aceste zone sunt confectionate din plase speciale care nu permit patrunderea insectelor in cort.

De la ce brand poti alege cortul de 4 persoane?

Exista numeroase branduri care produc echipament montan, iar pe site iti punem la dispozitie modele premium de corturi de la Husky sau Trimm. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul in functie de nevoile si preferintele pe care le ai. In cazul in care ai intrebari sau ai nevoie de indrumare, nu ezita sa ne contactezi, iar un specialist iti va raspunde in cel mai scurt timp.

Arata mai putin
Tip afisare: Grid Lista
Crescator

9 produse

pe pagina
Tip afisare: Grid Lista
Crescator

9 produse

pe pagina