CUM COMAND?

PASUL 1 - ALEGEREA PRODUSELOR

Navigati prin categoriile de produse sau prin meniul listei de producatori. Aceste doua sectiuni sunt afisate in partea stanga a site-ului. Dupa gasirea unui produs care intruneste cerintele dumneavoastra apasati butonul "Adauga in cos".

Dupa apasarea acestui buton veti fi directionat catre cosul dumneavoastra de cumparaturi. Aici aveti posibilitatea modificarii cantitatii dorite sau puteti sterge unul sau mai multe produse din cosul de cumparaturi. Dupa finalizarea eventualelor modificari efectuate in cosul de cumparaturi apasati butonul “Actualizeaza”, astfel incat modificarile sa fie operate.

Pentru a mai adauga alte produse in cos apasati butonul "Inapoi la cumparaturi".

PASUL 2 - ALEGEREA MODALITATII DE PLATA

Odata aleasa modalitatea de livrare, treceti la urmatorul pas si alegeti din lista predefinita modalitatea de plata care se preteaza cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Plata se poate face in numerar la livrarea produselor, cu ordin de plata, in rate sau pe loc, cu ajutorul cardului dumneavoastra.

PASUL 3 - COMPLETAREA INFORMATIILOR

Dupa finalizarea primilor doi pasi apasati butonul "Comanda". In noua sectiune afisata dupa apasarea acestui buton, veti regasi doua posibilitati:

A. In cazul in care aveti deja un cont pe SportGuru.ro, introduceti in campurile din partea dreapta, adresa de mail si parola, urmand ca informatiile de livrare si de facturare utilizate sa fie cele deja completate in contul dumneavoastra.

B. In cazul in care nu aveti un cont pe SportGuru.ro, completati informatiile solicitate in campurile din partea stanga. In functie de preferintele de facturare, puteti alege intre "Persoana fizica" sau Persoana juridica". Dupa aceasta alegere completati datele de facturare, de livrare respectiv cele de contact.

PASUL 4 - FINALIZAREA COMENZII

Pentru lansarea comenzii apasati butonul "Trimite comanda".

La final veti primi un mesaj care va confirma plasarea comenzii dumneavoastra.