GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre www.SportGuru.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 

Pierderea garantiei: Nerespectarea instructiunilor de ultilizare si intretinere, depozitarea necorespunzatoare cat si exploatarea in alt regim fata de cel pentru care au fost concepute produsele.

Garantia produselor nu este transmisibila. SPORT GURU S.A. are obligatie contractuala doar fata de titularul facturii de achizitie.

Garantia standard este de 24 de luni de la momentul achizitiei . Orice analiza a unui potential caz de garantie se va putea realiza doar in situatia in care clientul prezinta documentele de achizitie (bon fiscal sau factura fiscala ). Pentru a putea facilita si usura analiza sau expertiza unui produs, recomandam ca acesta sa fie intr-o stare decenta din punct de vedere igienic sau sa fie curatat inainte de a fi predat sau returnat (exemplu: pantofii de alergare / bocancii sa nu prezinte urme de murdarie pe talpa). 

Important: orice alt document nu reprezinta o dovada a achizitiei. Exemplu: un extras de cont, o chitanta descarcatoare de la firma de curierat rapid , un email de comanda etc.

Pentru analizarea produsului acesta trebuie sa intre in posesia SportGuru. In aceasta situatie produsul poate fi predat personal in orice magazin SportGuru sau poate fi expediat prin curierat rapid catre adresa Depozitului nostru Logistic: Str. Prelungirea Garii Catelu, nr 35, loc. Cernica, Ilfov – contact 021.310.99.99 (clientii nu pot avea acces la adresa depozitului logistic si astfel produsul/produsele nu pot fi predate personal in aceasta locatie).