Angajam!

Racordare rachete tenis

Cu siguranta ati simtit cel putin o data ca racheta dumneavoastra "nu mai este ca inainte". Pentru asta va punem la dispozitie un service dotat cu o masina de racordat Wilson Baiardo si o echipa pregatita sa va faca racheta "cum era odata". Am ales aceasta masina pentru a va oferi un serviciu premium din toate punctele de vedere. Racordand cu Wilson Baiardo veti fi sigur ca tensiunea este exact cea dorita; este  o masina de ultima generatie, foarte precisa, folosita chiar si in marile turnee, US Open fiind unul dintre ele.

masina racordat Wilson Baiardo

Daca se rupe, este clar ca racordajul trebuie inlocuit cu unul nou. Dar in functie de cat de des jucati va recomandam sa inlocuiti racordajul o data sau de doua ori pe an. Acesta isi pierde in timp proprietatile initiale (sub actiunea factorilor externi: impact cu mingea, vibratii, caldura, etc.) si astfel nu va mai oferi aceleasi rezultate ca la inceput.

Pentru a folosi la maxim potentialul rachetei nu este suficient sa folositi cel mai bun racordaj. Alegerea tensiunii potrivite este poate la fel de importanta precum alegerea ramei astfel ca, pe langa racordarea rachetei cu aparatura la cele mai ridicate standarde va oferim si consilierea in alegerea racordajului si tensiunii potrivite.

Racordajele sunt clasificate in functie de material, structura, putere, control, durabilitate, confort si capacitatea de a mentine tensiunea. Va recomandam sa urmariti urmatoarele clasificari pentru a face o alegere potrivita cerintelor dumneavoastra. Va puteti alege dintre cele peste 100 de variante de racordaj Babolat, Head, Luxilon, Signum, Volkl, Wilson vizitand magazinul nostru.

 

Clasificare racordaj

 

Structura Putere Control Confort Elasticitate Durabilitate
Monofilament Mica Mare Mic Mica Mare
Multifilament Mare Mic Mare Mare Mica
           
Tensiune Putere Control Confort Durabilitate Elasticitate
Mare Mica Mare Mic Mica Mica
Mica Mare Mic Mare Mare Mare
           
Grosime Durabilitate Elasticitate Spin Confort  
Subtire (1.20-1.28) Mica Mare Mare Mare  
Gros (1.30-1.43) Mare Mica Mic Mic  
           
Material Avantaje Dezavantaje      
Natural Elasticitate Durabilitate scazuta      
Confort Sensibil la umezeala      
Putere Pret ridicat      
Control sporit        
Sintetic Durata mare de viata Elasticitate      
  Confort scazut      
  Control scazut      

 

Tarife racordare rachete Sport Guru

Montare grip/overgrip 10 lei
Racheta Tenis de camp  25 lei
Racheta Squash 30 lei
Racheta Badminton 40 lei
   
Racheta cumparata de la SportGuru.ro  gratuit prima racordare

Important!

Personalul din service isi rezerva dreptul de a nu prelua rachetele deformate sau fisurate. Acestea nu pot fi racordate !

Daca nu sunteti din Bucuresti, ne puteti trimite racheta prin curier iar plata o veti face la primirea rachetei racordate la care se va adauga taxa de transport ( 20 lei pentru localitatile in care exista un punct de lucru Fan Courier iar pentru celelalte situatii se va adauga un cost suplimentar de 1 RON/km).

 

Va asteptam la service-ul nostru din Sos. Pipera 44, sector 1, Bucuresti.

 

SportGuru.ro Crew