PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

S.C. SPORT GURU SA. ("SportGuru.ro") este operator inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31609.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SportGuru.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind contul lor de pe SportGuru.ro, comertul electronic(ON-LINE), marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date SportGuru.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 31609, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SportGuru.ro, pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SportGuru.ro de activitati cum ar fi, comertul electronic(ON-LINE), marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, SportGuru.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

SportGuru.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SportGuru.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

De asemenea, SportGuru.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.