Ceasuri sport

Ceasuri sport si cu GPS

Ceasurile sport sunt accesorii inteligente care te ajuta sa iti monitorizezi nivelul de activitate si nu numai, avand un aspect versatil. Majoritatea modelelor vin cu senzor GPS pentru o mai buna inregistrare a datelor, acesta fiind util mai ales atunci cand esti pe munte, cu bicicleta sau la alergat. Pe site ti-am pregatit o gama variata de modele sport de la cele mai cunoscute branduri pentru ca tu sa alegi modelul potrivit pentru tine, simplu si rapid.

Arata mai mult

Ce caracteristici au ceasurile sport?

Diferenta dintre un ceas sport si un ceas fitness consta in faptul ca modelele sport sunt orientate in special pe monitorizarea de activitati fizice intense, cum sunt alergatul, ciclismul sau inotul. De asemenea, au senzori integrati care pot prezice activitatea sportiva pe care o desfasori si in acest fel pot inregistra fara ca tu sa intervii intreg antrenamentul. Astfel, printre caracteristicile cheie ale ceasurilor sport se numara:

Prin ce difera ceasurile cu GPS?

Ceasurile cu GPS ofera o functionalitate ridicata atunci cand sunt folosite la monitorizarea activitatilor din aer liber. Acestea iti permit sa inregistrezi date precise legate de locatie, distanta, viteza si traseu. Prin urmare, sunt esentiale intr-o drumetie, o tura cu bicicleta, sau o sesiune de alergat. Pentru activitatile fizice la interior se recomanda astfel un ceas sport clasic, unde localizarea nu este necesara.

Indiferent de model, este important de mentionat faptul ca ceasul sport (cu sau fara GPS) va trebui conectat la smartphone prin intermediul Bluetooth-ului si a unei aplicatii mobile. Astfel, vei avea acces la istoricul de date inregistrare, vei sti parcursul tau sportiv si vei putea face imbunatatiri acolo unde graficele iti prezic acest aspect. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici daca modelul ales este compatibil cu telefonul tau ca sa te bucuri pe deplin de functionalitatile pe care le ofera.

De la ce brand poti sa alegi ceasurile sport sau cu GPS?

Pe site ti-am pregatit un catalog variat de ceasuri sport si ceasuri cu GPS din care poti selecta modelul potrivit pentru tine, de la branduri de top: ceas Garmin, Polar, Suunto sau Wahoo Fitness. Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi, iar un specialist iti va raspunde in cel mai scurt timp. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul dorit, iar noi ne vom ocupa mai departe de comanda.

Arata mai putin

Peste o suta de branduri

vezi toate brandurile

Top brands