Angajam!

Service ski & snowboard

Pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde toate operatiunile de service se desfasoara pe masini Wintersteiger, lider mondial in domeniu, iar toate materialele si consumabilele pe care le folosim in operatiunile de service sunt de cea mai inalta calitate, brandul TOKO fiind de asemenea lider mondial. Echipa tehnica care lucreaza pe aceste masini a fost instruita in cele mai mici amanunte de compania Wintersteiger.

Etapele operatiunii de reconditionare

1. Pregatirea echipamentului

Aceasta operatiune consta in pregatirea schiului/placii de snowboard prin curatarea, rectificarea si refacerea planeitatii talpii pe banda de slefuire a masinii Wintersteiger Sigma SBI. Acolo unde este cazul se vor demonta si remonta legaturile.

2. Umplerea cu cofix a zgarieturilor

Consta in umplerea propriu-zisa cu cofix a zgarieturilor ramase dupa curatare, cu pistolul Wintersteiger Polyman. Imediat dupa aceasta se repeta operatiunea de slefuire executata anterior pe banda masinii Wintersteiger Sigma SBI, urmarindu-se netezirea si eliminarea surplusului de cofix care mai exista pe talpa.

3. Ascutirea canturilor laterale

Pentru ascutirea caturilor se foloseste componenta SEG a aparatului Sigma SBI. Unghiurile de ascutirea ale canturilor pot fi intre 87 si 90 grade.

4. Structurarea talpii

Consta in executarea operatiunii de formare a structurii talpii pe modulul pietrei cu diamant.

5. Ceruirea

Finalizarea operatiunilor de intretinere/reparare se efectueaza la masina Wintersteiger Waxjet. Cu ajutorul acestei masini schiul va capata forma finala si va fi pregatit de partie. Aceasta operatiune are doua faze: ceruirea propriu-zisa si lustruirea. Intreaga suprafata a talpii schiului va fi rulata pe cilindrul cu peria de nylon care ii va oferi imediat schiului/placii de snowboard un finisaj impecabil si un aspect ca si cel din ziua achizitionarii.

TARIFE OPERATIUNI SERVICE SCHIURI SI PLACI SNOWBOARD

ID MANOPERA PRET (LEI) TIMP EXECUTIE
9090041 ASCUTIRE + CERUIRE SKI 75 1 – 3 ZILE
9090042 ASCUTIRE + CERUIRE SNOW 120 1 – 3 ZILE
9090043 RECONDITIONARE SKI 120 1 – 3 ZILE
9090044 RECONDITIONARE SNOW 160 1 – 3 ZILE
9090045 CERUIRE SKI 50 EXPRESS
9090046 CERUIRE SNOW 90 EXPRESS
9090047 CERUIRE DE PERFORMANTA SKI 90 1 – 3 ZILE
9090048 CERUIRE DE PERFORMANTA SNOW 100 1 – 3 ZILE
9090049 ASCUTIRE + CERUIRE DE PERFORMANTA SKI 120 1 – 3 ZILE
9090050 ASCUTIRE + CERUIRE DE PERFORMANTA SNOW 130 1 – 3 ZILE
9090051 RECONDITIONARE + CERUIRE DE PERFORMANTA SKI 150 1 – 3 ZILE
9090052 RECONDITIONARE + CERUIRE DE PERFORMANTA SNOW 180 1 – 3 ZILE
9090053 REGLAT LEGATURI 30 EXPRESS
9090062 TAXA EXPRESS SERVICE/ buc (pereche schi) 70 EXPRESS

NOTA: In cazul in care nu puteti aduce schiurile personal si optati pentru transportul prin curier se va percepe o taxa suplimentara de 10 LEI pentru impachetarea corespunzatoare plus 20 LEI costul transportului (daca adresa de livrare se afla in aria de acoperire Fan Courier) 

*Intretinerea contine: curatarea talpii, rectificarea si refacerea planeitatii talpii, ascutirea cantului lateral, finisarea talpii, structurarea talpii, ruperea unghiului cantului la varf si coada, ceruire, lustruirea talpii, curatarea cantului de ceara.

**Reconditionarea contine: curatarea talpii, rectificarea si refacerea planeitatii talpii, ascutirea cantului lateral, incarcarea zgarieturilor, curatarea surplusului de cofix, finisarea talpii, structurarea talpii, ruperea unghiului cantului la varf si coada, ceruire, lustruirea talpii, curatarea cantului de ceara.

Important: Personalul din service isi rezerva dreptul de a nu prelua spre reconditionare echipamentele aflate intr-o stare avansata de uzura care pot pune in pericol integritatea aparatelor si a personalului: talpa/cant foarte subtire, canturi lovite/indoite/desprinse.

 
Reconditionarea contine: curatarea talpii, rectificarea si refacerea planeitatii talpii, ascutirea cantului laterel, incarcarea zgarieturilor, curatarea surplusului de cofix, finisarea talpii, structurarea talpii, ruperea unghiului cantului la varf si coada, ceruire, lustruirea talpii, curatarea cantului de ceara.

Masini folosite

Sigma SBI Wintersteiger reuneste toata gama gama de operatiuni al unui centru de service. Are in dotare 40 de programe cu ajutorul carora se finiseaza talpa si se ascut canturile.

 

 sigmaSBI2 sigmaSBI3 sigmaSBI4 

 

Polyman Wintersteiger asigura standarde de inalta calitate si rezistenta la uzura intre talpa si materialul de reparatie. Rapid, de incredere si profesionist acest aparat este un prim ajutor pentru toate tipurile de reparatii ale talpii.

 

polyman

 

Waxjet Wintersteiger readuce echipamentul dumneavoastra la performantele initiale prin ceruirea si lustruirea talpii. Tehnologia cu cilindru Wintersteiger garanteaza un grad mare de absorbtie pentru talpa, reducand consumul de ceara.

waxJETfull waxJET

 

Folosind Wax Iron Wintersteiger cu un control precis al temperaturii se poate realiza ceruirea de performanta, in functie de temperatura la care veti schia.

 

waxiron

 

Va asteptam la service-ul nostru din magazinele Unirii ( Bd. Unirii nr. 69, sector 3, Bucuresti) sau Cluj (Strada Ploiesti, nr 39-45, Cluj-Napoca).

Multumim si va asteptam cu drag!