SERVICE SKI & SNOWBOARD

ATENTIE: Service-ul de schi si snowboard va mai functiona pana in data de 15.03.2024 !

Va asteptam la service-ul nostru din magazinele Unirii ( Bd. Unirii nr. 69, sector 3, Bucuresti), Brasov (str. Zaharia Stancu nr.1, Street Coresi) sau Cluj (Strada Ploiesti, nr 39-45, Cluj-Napoca).

Pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde toate operatiunile de service se desfasoara pe masini Wintersteiger, lider mondial in domeniu, iar toate materialele si consumabilele pe care le folosim in operatiunile de service sunt de cea mai inalta calitate, brandul TOKO fiind de asemenea lider mondial. Echipa tehnica care lucreaza pe aceste masini a fost instruita in cele mai mici amanunte de compania Wintersteiger.

Etapele operatiunii de reconditionare

1. Pregatirea echipamentului

Aceasta operatiune consta in pregatirea schiului/placii de snowboard prin curatarea, rectificarea si refacerea planeitatii talpii pe banda de slefuire a masinii Wintersteiger Sigma SBI. Acolo unde este cazul se vor demonta si remonta legaturile.

2. Umplerea cu cofix a zgarieturilor

Consta in umplerea propriu-zisa cu cofix a zgarieturilor ramase dupa curatare, cu pistolul Wintersteiger Polyman. Imediat dupa aceasta se repeta operatiunea de slefuire executata anterior pe banda masinii Wintersteiger Sigma SBI, urmarindu-se netezirea si eliminarea surplusului de cofix care mai exista pe talpa.

3. Ascutirea canturilor laterale

Pentru ascutirea canturilor se foloseste componenta SEG a aparatului Sigma SBI. Unghiurile de ascutire ale canturilor pot fi intre 87 si 90 grade.

4. Structurarea talpii

Consta in executarea operatiunii de formare a structurii talpii pe modulul pietrei cu diamant.

5. Ceruirea

Finalizarea operatiunilor de intretinere/reparare se efectueaza la masina Wintersteiger Waxjet. Cu ajutorul acestei masini schiul va capata forma finala si va fi pregatit de partie. Aceasta operatiune are doua faze: ceruirea propriu-zisa si lustruirea. Intreaga suprafata a talpii schiului va fi rulata pe cilindrul cu peria de nylon care ii va oferi imediat schiului/placii de snowboard un finisaj impecabil si un aspect ca si cel din ziua achizitionarii.

TARIFE OPERATIUNI SERVICE SCHIURI SI PLACI SNOWBOARD

ID MANOPERA PRET (LEI)
9090041  ASCUTIRE + CERUIRE SKI + REPARAT TALPA SKI 190
9090042 ASCUTIRE + CERUIRE SNOW + REPARAT TALPA SNOW 200
9090043  ASCUTIRE + CERUIRE SKI 120
9090044 ASCUTIRE + CERUIRE SNOW 130
9090049 REPARAT TALPA SKI (cofix) 85
9090050 REPARAT TALPA SNOW (cofix) 95
9090045 CERUIRE SKI 60
9090046 CERUIRE SNOW 70
9090051 ASCUTIRE SKI 65
9090052 ASCUTIRE SNOW 65
9090047 CERUIRE DE PERFORMANTA (MANUAL) SKI 120
9090048 CERUIRE DE PERFORMANTA (MANUAL) SNOW 130
9090053 MONTAT SI REGLAT LEGATURI (sina) 30
9090062 TAXA URGENTA SERVICE/ buc (pereche schi) 50
9090069 DEMONTARE + MONTARE LEGATURI SNOWBOARD 20

NOTA:

1. Placile de snowboard trebuie predate fara legaturi, altfel se va percepe o taxa suplimentara de 20 lei pentru demontarea si montarea lor.

2. Taxa de urgenta se poate percepe in functie de timpul disponibil.

3. In cazul in care nu puteti aduce schiurile personal si optati pentru transportul prin curier se va percepe o taxa suplimentara de 10 LEI pentru impachetarea corespunzatoare plus 20 LEI costul transportului (daca adresa de livrare se afla in aria de acoperire Fan Courier).

Important: Personalul din service isi rezerva dreptul de a nu prelua spre reconditionare echipamentele aflate intr-o stare avansata de uzura care pot pune in pericol integritatea aparatelor si a personalului: talpa/cant foarte subtire, canturi lovite/indoite/desprinse.

Masini folosite

Sigma SBI Wintersteiger reuneste toata gama gama de operatiuni al unui centru de service. Are in dotare 40 de programe cu ajutorul carora se finiseaza talpa si se ascut canturile.

 

 

Polyman Wintersteiger asigura standarde de inalta calitate si rezistenta la uzura intre talpa si materialul de reparatie. Rapid, de incredere si profesionist acest aparat este un prim ajutor pentru toate tipurile de reparatii ale talpii.

 

Waxjet Wintersteiger readuce echipamentul dumneavoastra la performantele initiale prin ceruirea si lustruirea talpii. Tehnologia cu cilindru Wintersteiger garanteaza un grad mare de absorbtie pentru talpa, reducand consumul de ceara.

 

Folosind Wax Iron Wintersteiger cu un control precis al temperaturii se poate realiza ceruirea de performanta, in functie de temperatura la care veti schia.

 

 

 

 

Multumim si va asteptam cu drag!