Angajam!

Service ski & snowboard

Pentru a obtine performante sportive maxime echipamentele de ski si snowboard au nevoie de intretinere periodica: acoperirea zgarieturilor, ascutire, ceruire etc. Echipa tehnica Sport Guru va poate ajuta ca echipamentul dumneavoastra sa fie pregatit pentru orice partie.

Pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde toate operatiunile de service se desfasoara pe masini Wintersteiger, lider mondial in domeniu, iar toate materialele si consumabilele pe care le folosim in operatiunile de service sunt de cea mai inalta calitate, brandul TOKO fiind de asemenea lider mondial. Echipa tehnica care lucreaza pe aceste masini a fost instruita in cele mai mici amanunte de compania Wintersteiger.

 

Etapele operatiunii de reconditionare

 

1. Pregatirea echipamentului

Aceasta operatiune consta in pregatirea schiului/placii de snowboard prin curatarea, rectificarea si refacerea planeitatii talpii pe banda de slefuire a masinii Wintersteiger Sigma SBI. Acolo unde este cazul se vor demonta si remonta legaturile.

 

2. Umplerea cu cofix a zgarieturilor

Consta in umplerea propriu-zisa cu cofix a zgarieturilor ramase dupa curatare, cu pistolul Wintersteiger Polyman. Imediat dupa aceasta se repeta operatiunea de slefuire executata anterior pe banda masinii Wintersteiger Sigma SBI, urmarindu-se netezirea si eliminarea surplusului de cofix care mai exista pe talpa.

 

3. Ascutirea canturilor laterale

Pentru ascutirea caturilor se foloseste componenta SEG a aparatului Sigma SBI. Unghiurile de ascutirea ale canturilor pot fi intre 87 si 90 grade.

 

4. Structurarea talpii

Consta in executarea operatiunii de formare a structurii talpii pe modulul pietrei cu diamant.

 

5. Ceruirea

Finalizarea operatiunilor de intretinere/reparare se efectueaza la masina Wintersteiger Waxjet. Cu ajutorul acestei masini schiul va capata forma finala si va fi pregatit de partie. Aceasta operatiune are doua faze: ceruirea propriu-zisa si lustruirea. Intreaga suprafata a talpii schiului va fi rulata pe cilindrul cu peria de nylon care ii va oferi imediat schiului/placii de snowboard un finisaj impecabil si un aspect ca si cel din ziua achizitionarii.

 

TARIFE OPERATIUNI SERVICE SCHIURI SI PLACI SNOWBOARD

 

Operatiuni individuale

 schiuri 

reducere*** 20% schiuri

placi snowboard

reducere*** 20% placi snowboard

Intretinere*

50 Lei

40 Lei

70 Lei

56 Lei

Reconditionare**

80 Lei

64 Lei

100 Lei

80 Lei

Ceruire

30 Lei

24 Lei

30 Lei

24 Lei

Ceruire de performanta

50 Lei

40 Lei

60 Lei

48 Lei

Ascutire + ceruire de performanta

70 Lei

56 Lei

80 Lei

64 Lei

Reconditionare + ceruire de performanta

100 Lei

80 Lei

120 Lei

96 Lei

Reglare legaturi

20 Lei

16 Lei

20 Lei

16 Lei

Montare legaturi

50 Lei

40 Lei

50 Lei

40 Lei

***Reducerea de 20% pentru service ski & snoowboard este disponibila in perioada 1-31 martie 2017

NOTA: In cazul in care nu puteti aduce schiurile personal si optati pentru transportul prin curier se va percepe o taxa suplimentara de 10 LEI pentru impachetarea corespunzatoare plus 20 LEI costul transportului (daca adresa de livrare se afla in aria de acoperire Fan Courier) 

 

*Intretinerea contine: curatarea talpii, rectificarea si refacerea planeitatii talpii, ascutirea cantului lateral, finisarea talpii, structurarea talpii, ruperea unghiului cantului la varf si coada, ceruire, lustruirea talpii, curatarea cantului de ceara.

 

**Reconditionarea contine: curatarea talpii, rectificarea si refacerea planeitatii talpii, ascutirea cantului lateral, incarcarea zgarieturilor, curatarea surplusului de cofix, finisarea talpii, structurarea talpii, ruperea unghiului cantului la varf si coada, ceruire, lustruirea talpii, curatarea cantului de ceara.

 

Important: Personalul din service isi rezerva dreptul de a nu prelua spre reconditionare echipamentele aflate intr-o stare avansata de uzura care pot pune in pericol integritatea aparatelor si a personalului: talpa/cant foarte subtire, canturi lovite/indoite/desprinse.

 

Pachete de grup schiuri placi snowboard
Pachet grup ( minim 3 perechi schiuri / placi snowboard) Reducere 10 lei / pereche
Reconditionarea contine: curatarea talpii, rectificarea si refacerea planeitatii talpii, ascutirea cantului laterel, incarcarea zgarieturilor, curatarea surplusului de cofix, finisarea talpii, structurarea talpii, ruperea unghiului cantului la varf si coada, ceruire, lustruirea talpii, curatarea cantului de ceara.

Masini folosite

 

Sigma SBI Wintersteiger reuneste toata gama gama de operatiuni al unui centru de service. Are in dotare 40 de programe cu ajutorul carora se finiseaza talpa si se ascut canturile.

 

 sigmaSBI2 sigmaSBI3 sigmaSBI4 

 

Polyman Wintersteiger asigura standarde de inalta calitate si rezistenta la uzura intre talpa si materialul de reparatie. Rapid, de incredere si profesionist acest aparat este un prim ajutor pentru toate tipurile de reparatii ale talpii.

 

polyman

 

Waxjet Wintersteiger readuce echipamentul dumneavoastra la performantele initiale prin ceruirea si lustruirea talpii. Tehnologia cu cilindru Wintersteiger garanteaza un grad mare de absorbtie pentru talpa, reducand consumul de ceara.

 

 

waxJETfull waxJET

 

Folosind Wax Iron Wintersteiger cu un control precis al temperaturii se poate realiza ceruirea de performanta, in functie de temperatura la care veti schia.

 

waxiron

 

Va asteptam la service-ul nostru din Bd. Unirii nr. 69, sector 3, Bucuresti sau ne puteti contacta la numarul 021.310.99.99 pentru o programare.

 

Multumim si va asteptam cu drag !

SportGuru.ro Crew