Home trainer Wahoo Fitness KICKR Snap

2.49900Lei TVA inclus
In Stoc Furnizor
Data adaugare
157000
Cod producator
WFBKTR3

    Wahoo KICKR SNAP face din antrenamentele interioare un antrenament convenabil, ușor de montat pe roți,cu experiența realistă de ciclist pentru care sunt cunoscuți antrenorii inteligenti Wahoo.În plus, niciun alt antrenor pentru biciclete interioare nu are mai multe opțiuni de formare software, inclusiv Zwift și Trainer Road. KICKR SNAP include lumini LED pentru starea conexiunii, suport pentru contor de putere de la terți, iar măsurarea puterii este acum exactă până la +/- 3%.

    KICKR SNAP dispune de o volantă de 4,8 kg proiectată pentru a oferi ciclistilor inerția precisă necesară pentru a recrea o senzație de plimbare în aer liber în timp ce se antrenează în interior.Volanta de pe KICKR SNAP a fost concepută special pentru a oferi o experiență lină și liniștită.                 

    Volanta KICKR SNAP este o tehnologie inovatoare și dovedită care emulează puterea și inerția experimentata în timpul plimbarilor în aer liber. Acesta oferă cea mai realistă senzație de ciclist, în special atunci când utilizați platforme virtuale de antrenament precum Zwift, The Sufferfest și Trainer Road.

    Rezistența KICKR SNAP se ajustează automat pentru a simula urcările până la o înclinare de 12%.Precizia îmbunătățită a puterii pentru a asigura măsurarea precisă a puterii de +/- 3% și pentru a genera o rezistență de până la 1500 W.

    Funcțiile ANT + și Bluetooth îi permit să se conecteze atât la smartphone-uri, cât și la dispozitive GPS simultan sau separat. O conexiune ANT + FE-C permite controlul KICKR SNAP de pe orice dispozitiv sau aplicație activat FE-C Construcția robustă din oțel asigură că KICKR SNAP rămâne pe loc în timp ce trageți wati.

    KICKR HEADWIND aduce controlul inovator al climei experienței dvs. de antrenament interior. Împerechează-ți bicicleta KICKR și pe măsură ce viteza sau ritmul cardiac crește, la fel va fi și viteza volantei.Când este împerecheata cu antrenorul inteligent KICKR CORE, simulatorul de grad interior KICKR CLIMB va potrivi ascensiuni până la 20% și coborâri până la -10% cu modificări de grad fizic. Îți duce antrenamentul la nivelul următor.

Caracteristici:

 -Dimensiuni: 29 "x 26" (74cm x 66cm)
-Greutate: 38 kg
-Dimensiunea roții spate: 650c RD / 26 "MTB / 700c RD / 650b MTB / 29" MTB
-Măsuri: viteză, putere, distanță
-Bloc roată față: inclus
-Tipul de rezistență: electromagnetic
-Actualizări software wireless: Da
-Suport pentru contorul de putere al treilea partid: Da
-Conectivitate: ANT +, ANT + FE-C și Bluetooth Smart
-Dispozitive: iOS / Android / PC (Mac și Windows)
-Greutatea maximă a utilizatorului: 113 kg
-Cerințe de putere: 100-240V ~ 1.5A 50-60 Hz
-Greutate volantă: 4,8 kg
-Gradul maxim simulat: 12%
-Putere maximă: 1500 W


 
Mai multe informati
Producator Wahoo Fitness
Putere maxima 1500 W
Nivel rezistenta 12
Compatibilitate roti 26"-29", 700c
Cod producator WFBKTR3
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions

Iti mai recomandam si