Simulator catarare Indoor Wahoo Fitness KICKR Climb

-15%
Pret normal 3.465100Lei Special Price 2.945125Lei
Cumpara in rate 166.16 Lei x 24 rate
Stoc Limitat
Data adaugare
157016
Cod producator
WFBKTR5
Barcode
0853988006416

 Cea mai recentă inovație de la Wahoo va duce literalmente antrenamentul interior la nivelul următor! Simulatorul de grad interior KICKR CLIMB este proiectat să funcționeze exclusiv cu instructorii inteligenti Wahoo KICKR, iar atunci când este asociat, va adăuga modificări de grad fizic la antrenamentele din interior. KICKR CLIMB este compatibil cu aplicații terțe, așa că, fie că mergeți pe un curs virtual, fie că efectuați un antrenament structurat, KICKR CLIMB îmbină ascensiunile și coborârea cu schimbări de rezistență pentru o experiență de antrenament interior cu adevărat imersivă.

KICKR CLIMB îți ajustează fizic poziția bicicletei pentru a imita drumurile. Acest lucru vă permite să schimbați poziția în mod natural pe bicicletă, să vă angajați și să îmbunătățiți tehnica de pedalare pentru a deveni un ciclist mai eficient și mai puternic.

 Prin intermediul formatorilor inteligenti KICKR, KICKR CLIMB va reproduce înclinarea și scăderea descrisă în programele de instruire online și aplicațiile mobile. Prin controlul aplicației sau controlul manual, KICKR CLIMB poate simula înclinările la un grad de 20% modificări exacte în funcție de dimensiunea bicicletei, dimensiunea roții și tipul de antrenament.

Prin intermediul controlului aplicației sau al controlului manual, KICKR CLIMB poate simula scăderea la un grad de -10% modificări exacte în funcție de dimensiunea bicicletei, dimensiunea roții și tipul de antrenament.KICKR CLIMB a fost proiectat să funcționeze exclusiv cu Wahoo KICKR, KICKR CORE și KICKR SNAP (Ediții 2017 și mai noi) pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă de plimbare. Se împerechează direct cu instructorul inteligent pentru o conexiune care permite antrenorului să controleze KICKR CLIMB.

Conectați un ELEMNT sau ELEMNT BOLT la sistemul dvs. KICKR și KICKR CLIMB pentru a retrăi ascensiunile și coborârile de pe traseele sau rutele preferate în timp ce vă antrenați în interior. Utilizați telecomanda KICKR CLIMB pentru a o asorta rapid și direct cu instructorul inteligent Wahoo KICKR. Apăsați butonul de la distanță și sunteți gata să plecați!

 Modul Deblocare permite CLIMB-ului să reacționeze la modificările de grad din surse externe, cum ar fi Zwift sau TrainerRoad, sau de la computerul dvs. pentru biciclete GPS ELEMNT sau ELEMNT BOLT. Modul Lock asigură că KICKR CLIMB va răspunde numai la comenzile primite de la telecomandă. Distanțele KICKR CLIMB se atașează de ghidonul dvs. astfel încât să puteți ajusta manual nota cu o simplă apăsare a unui buton. Când nu folosiți telecomanda, se depozitează în mod convenabil în partea de sus a CLIMBULUI KICKR.

 În plus față de butucii standard cu eliberare rapidă, KICKR CLIMB acceptă și butucii 12x100, 15x100 și 15x110 prin ax. KICKR CLIMB poate corespunde modificărilor de grad de la platforme de antrenament selectate, cum ar fi The Sufferfest, Zwift și TrainerRoad, pentru a crea o experiență de călătorie cu adevărat imersivă pentru călări virtuale și antrenamente structurate.

Caracteristici:

-Inclinația maximă: 20%;
-Declin maxim: -10%;
-Formatori compatibili: Wahoo Smart Trainers (KICKR, KICKR CORE și KICKR SNAP) 2017 Edition și mai noi;
-Măsuri: grad curent;
-Dimensiuni: 25,75 "H x 5,1" L x 7 "L;
-Hub-uri acceptate: QR, 12x100, 15x100, 15x110;
-Actualizări software wireless: Da; 
-Compatibilă cu aplicația de la terți părți: Da, atunci când este asociată cu un antrenor inteligent Wahoo.

 

 

 

 

Mai multe informati
ProducatorWahoo Fitness
Cod producatorWFBKTR5
Barcode0853988006416
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si