Home trainer TacX NEO Bike Plus

Stoc Limitat
Data adaugare
223534
Cod producator
010-02534-61
Barcode
8714895070681                         TURE EPICE. DIN SUFRAGERIE.


Adu lumea de afara in casa cu o bicicleta inteligenta, care ofera senzatia de drum real si pante simulate de pe trasee reale, prin aplicatia Tacx Training pentru dispozitive inteligente1, plus personalizarea usoara pentru a se potrivi cu bicicleta ta de exterior.


➤ Parcurge traseele tale favorite si simte-te ca si cum ai fi acolo, cu aplicatia Tacx Training.
➤ Datorita functionarii super-silentioase, orice camera devine locul potrivit pentru antrenament.
➤ Provoaca-te cu planuri de antrenament care te ajuta sa-ti atingi obiectivele.
➤ Monitorizeaza-ti tura cu metricile pentru putere si performanta.
➤ Simte drumul, inclusiv piatra cubica si pietrisul.
➤ Simple reglaje o fac ideala pentru antrenamente pentru mai multi sportivi din casa.

➤ SENZATIE DE DRUM REAL
Aceasta functie foloseste aplicatia de antrenament Tacx pentru a face trainerul sa vibreze si sa simuleze senzatia de pedalare pe suprafete diferite de drum, cum ar fi piatra cubica si pietris.

➤ COMUTARE MAI LINA
Atinge schimbatoarele pentru a comuta viteza cu precizie si senzatia de comutare electronica. Vei gasi treapta corecta usor si rapid, in special cand tragi tare, cu schimbatoarele programabile pentru SHIMANO, SRAM sau Campagnolo.

➤ INERTIE DINAMICA
Pentru a simula o tura in aer liber in interior, inertia dinamica mentine o senzatia de miscare inainte in functie de viteza si panta, pentru a face senzatia de cursa mai realista.

➤ CEA MAI NOUA EXPERIENTA CAPTIVANTA
Cand pedalezi, senzatia de viteza simuleaza chiar si senzatia de lant care sare intr-o alta viteza. Cand te conectezi la o sursa de alimentare externa, functia de simulare a coborarii simuleaza cu acuratete deplasarea in panta.

➤ ANALIZA MISCARII PEDALELOR
Bicicleta inteligenta NEO Bike Plus masoara pozitia picioarelor in stanga si dreapta pentru a analiza tehnica de pedalare si a te ajuta sa dezvolti o cursa mai eficienta.

➤ PRECIS SI FIABIL
Fa-ti o imagine corecta privind performantele tale si evolueaza cu masuratori fiabile si coerente, ca si cum ai face o cursa in aer liber. Care includ puterea, viteza si cadenta, masurate cu o precizie de 1%.

➤ GATA DE ALERGARE
Designul bine echilibrat al modelului NEO Bike Plus asigura o stabilitate maxima, chiar si in timpul celor mai intense sprinturi de pana la 2200 wati.

➤ URCA MAI SUS
Antreneaza-te pentru urcari in aer liber sau mareste intensitatea antrenamentului efectuat in interior, antrenandu-te pe pante simulate in mod realist, cu o inclinatie de pana la 25%.

➤ FARA INTRERUPERI SI SILENTIOS
Combinatia dintre tehnologia inteligenta NEO si designul interior al modelului NEO Bike Plus creeaza una dintre cele mai silentioase biciclete de interior disponibile.
➤ TIJA DE SA
Tija subtire de sa asigura confortul, chiar si in timpul turelor lungi, cu setari pentru inaltime usor de ajustat pentru a se potrivi in mod exact cu bicicleta de exterior a altor ciclisti din casa.

➤ LUNGIME BRAT PEDALIER
Alege pedale care se potrivesc stilului tau de a pedala si instaleaza-le usor cu cinci optiuni de lungime a bratului pedalier pentru o potrivire precisa si personalizata.

➤ LUNGIMILE PIPEI
Ajusteaza usor pozitia seii si a ghidonului cu precizie milimetrica pentru dimensionare corecta si un reglaj mai confortabil.

➤ COMPATIBILITATE DISPOZITIV
Conecteaza bicicleta inteligenta NEO Bike Plus la mai multe dispozitive simultan, pentru a te putea bucura de aplicatia Tacx Training de pe smartphone, tableta sau laptop si monitorizeaza-ti performantele pe computerul pentru ciclism Garmin in acelasi timp.

➤ CONECTEAZA-TE LA APLICATIILE FAVORITE
NEO Bike Plus comunica prin tehnologia Bluetooth Smart si prin protocolul ANT+ FE-C, astfel ca acesta functioneaza cu mai multe aplicatii populare de antrenament cum ar fi TrainerRoad si Zwift.

➤ POZITIONARE INDIVIDUALA
Poti opta sa utilizezi trainerul in modul individual. Cand nu este conectat, acesta va simula un drum plan; cu cat mergi mai repede, cu atat mai mult va creste rezistenta.

➤ FACETI TOTUL INTR-UN MOD INTELIGENT
NEO Bike Plus are un afisaj de 4,5″ si incarcatoare USB, pentru a-ti putea incarca dispozitivele. Ventilatoarele interactive integrate sunt controlate automat de nivelul de putere sau puls.

➤ APLICATIA DE ANTRENAMENT TACX
Bucura-te de o biblioteca plina cu peste 250 de videoclipuri realiste si de inalta calitate, care iti permit sa experimentezi incantarea de a pedala pe trasee faimoase din toata lumea, inclusiv Europa, America de Nord si Asia. Poti chiar si sa participi la competitii „Ride with the Pros” (Pedaleaza cu profesionistii) cu videoclipuri exclusive cu echipele sponsorizate de Garmin.

➤ PLANURI DE ANTRENAMENT TACX
Profita de planurile de antrenament structurate, concepute pentru nivelul conditiei tale fizice, pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. Concureaza cu oponenti reali, incarca date GPS, orienteaza-te in ture cu harti 3D si multe altele.

➤ OBTINE DETALII ALE DATELOR
Toate datele pe care te bazezi sunt chiar in aplicatia Garmin Connect pentru dispozitive inteligente. Vizualizeaza hartile si statisticile sau analizeaza progresul de oriunde.


Specificatii Tehnice:


Caracteristici Fizice si Performante:

DIMENSIUNI FIZICE 1390 x 750 mm (54,7″ x 29,5″)
GREUTATE 50 kg (110 lbs)
INALTIME 1170 mm (46,1″)


Conectivitate:

COMUNICATII WIRELESS Conectivitate ANT+, tehnologie wireless prin Bluetooth
CONTROL PRIN Smartphone, tableta, computere ANT+ pentru bicicleta, individual, conexiune la computer prin antena ANT+
CITIRE PE Smartphone, tableta, computer pentru bicicleta, computer cu antena ANT+
INDICATOR CONEXIUNE (ANT+/BLUETOOTH) 3 LED-uri
INDICATOR PUTERE LED multicolor, spot pe podea


Caracteristici de antrenament in interior:

MAGNETI 32 magneţi de neodim
CERINTE DE ECHIPARE ELECTRICA 110-240 volti
RAPORT DE TRANSMISIE Personalizabil la utilizarea cu sistemul Shimano, SRAM şi Campagnolo. Configurarea foii: pană la 3 pinioane, dinti per pinion, reglabili intre 22 şi 53; caseta spate: pana la 12 pinioane, dinti per pinion, reglabili intre 11 şi 40.
FACTOR Q 148 mm
PUTERE MAX. 2200 W
PANTA MAX. 25%
SIMULAREA COBORARII Da
CUPLU MAX. 88 Nm
FORTA MAX. DE FRANARE 260 N
VOLANT Virtual
INERTIA MASEI Variabil la 125 kg (275,6 lbs)
CALIBRARE Nu necesita calibrare
REDARE Viteza, cadenta, putere
ACURATETE <1%
VITEZA MASURATA Da
CADENTA MASURATA Da
PUTEREA MASURATA Da
BRAŢE PEDALIERE 165/167,5/170/172,5/175


In Cutie:

NEO Bike Plus
Ventilatoare
Suport tableta
Sa
Ghidon
2 incarcatoare USB (frontale)
Protectie anti-transpiratie
Suport pentru sticla Ciro
Sticla
Prosop Tacx
Software Tacx Premium timp de 1 luna

Pedalele si tableta nu sunt incluseMai multe informati
ProducatorTacX
Putere maxima2200 W
Cod producator010-02534-61
Barcode8714895070681
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si