Dispozitiv Hookease pentru monitorii de schi

In Stoc
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
175294
Cod producator
B0084G05M0
Barcode
013964256376

    Hookease a fost laudat de catre parinti si instructorii de schi drept cel mai bun produs pentru a invata incepatorii sa schieze.

  • Aprobat de instructorii de ski;
  • Sistem de prindere usor si rapid;
  • Sistem usor de acces si urcare in telescaun;
  • Sistem universal de prindere pe batul de ski.

    Hookease este un sistem care ajuta la controlarea vitezei pe partie cat si la manevrabilitatea schiurilor. Este important ca prima experienta pe partie sa fie pozitiva si distractiva, de aceea, cu Hookease, schiorii se vor simti in siguranta, vor avea permanent senzatia de control, nu vor cadea/dezechilibra atat de des pe partie, pozitia corpului va fi una corecta si se vor putea concentra pe elementele de tehnica de schi explicate de instructorul de schi. Schiorul va simti imediat pozitia si miscarea corecta pentru alunecare, oprire, franare si ocolire in plug (muscle memory training) si va face trecerea catre ocoliri neasistate.

    Hookease este un minunat produs pentru parinti cat si pentru instructorii de schi care nu vor mai trebui sa mearga cu spatele pe partie pentru a-si sustine elevul, nu vor mai trebui sa se aplece in diferite pozitii pentru a ajuta/ridica schiorul si nu vor mai trebui sa strige Stop / Vireaza acum / Atentie in stanga / etc.

    Hookease permite un control total al elevului si permite mentinerea pozitiei corecte pe schiuri atat a instructorilor cat si a elevilor. Hookease este un produs esential pentru deprinderea abilitatilor de schi mult mai repede si mai corect, cu mai putin efort din partea instructorilor.

    Cu ajutorul acestui produs elevii reusesc sa asimileze si sa inteleaga modul de functionare al muschilor in ski cat si echilibrul necesar ocolirilor in plug (cristiane/viraje stanga-dreapta), toate acestea in timp ce coboara partia de ski. Deoarece schiul este un sport asociat cu distractia si miscarea in aer liber, folosirea acestui produs ii ajuta pe copii sa atinga aceste scopuri mult mai repede in comparatie cu alte produse similare.
Ii ajuta pe parintii care vor sa schieze impreuna cu copilul lor pentru prima data. Emotia coborarii partiei, alaturi de fiul sau fiica ta pentru prima data, este nepretuita!

    Hookease ajuta intr-un mod semnificativ noii schiori sa progreseze dincolo de “fazele haioase ale invatarii schiului” si ajuta instructorii de schi sa-l aduca la un nivel de schi superior, mult mai repede!

Mai multe informati
Producator Hookease
Cod producator B0084G05M0
Barcode 013964256376
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont