GPS Garmin eTrex 32x

-10%
Pret normal 1.385100 Lei Special Price 1.249100 Lei
Cumpara in rate 75.69 Lei x 24 rate
In Stoc Furnizor
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
150053
Cod producator
010-02257-01
Barcode
753759230821
  • Afişaj color de 2.2” lizibil la lumina soarelui cu pixeli de afişare 240 x 320 pentru lizibilitate îmbunătăţită;
  • Preîncărcat cu hărţi TopoActive Europa cu drumuri şi trasee rutabile pentru ciclism şi drumeţii;
  • Suportul pentru sistemele cu sateliţi GPS şi GLONASS permite monitorizarea în mai multe medii, comparativ cu dispozitivele doar cu GPS;
  • 8 GB de memorie internă pentru descărcări de hărţi plus un slot de card microSD;
  • eTrex 32x adaugă o busolă pe 3 axe şi un altimetru barometric;
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 25 ore în modul GPS cu baterii 2 AA;

   eTrex 22x şi eTrex 32x oferă aceeaşi uşurinţă în utilizare, durabilitate şi flexibilitate pentru care seria de dispozitive de mână eTrex este cunoscută alături de hărţile TopoActive ale Europei. Aceste dispozitive sunt perfecte pentru atv-uri, biciclete, bărci sau drumeţii.

   eTrex 22x şi 32x oferă afişaje îmbunătăţite de 2.2”, 65K în culori lizibile în lumina soarelui. Aceste dispozitive durabile şi rezistente la apă sunt concepute pentru a rezista.

   Dispozitivele de mână eTrex 22x şi 32x vin preîncărcate cu hărţi rutabile TopoActive pentru Europa care oferă străzi şi trasee astfel încât să vă puteţi deconecta de la reţele. Acum puteţi cunoaşte împrejurimile, cum ar fi căi navigabile, zone naturale, cât şi clădiri, graniţe internaţionale şi multe altele, graniţe internaţionale. De asemenea, puteţi găsi mii de puncte de interes, inclusiv magazine, restaurante, universităţi, parcări şi cazare.

   Seria eTrex utilizează atât sistemele prin satelit cu GPS şi GLONASS, astfel încât receptorul are posibilitatea de a monitoriza în medii mult mai provocatoare decât cele cu GPS. eTrex 32x adaugă o busolă cu 3 axe şi un altimetru barometric, ajutându-vă să aflaţi cu uşurinţă unde vă aflaţi.

   Cu un slot de card microSD şi o memorie internă extinsă de 8 GB, puteţi descărca cu uşurinţă hărţi suplimentare pentru orice loc în care vă veţi aventura.

   Asistenţă pentru ambele dispozitive Imagini din satelit BirdsEye (necesită abonament), astfel încât puteţi descărca şi integra imagini prin satelit cu ajutorul hărţilor dvs.

   eTrex 22x şi eTrex 32x permit geocachingul fără hârtie geocaching. Încărcaţi fişierele GPX direct pe dispozitivul dvs. şi vizualizaţi informaţiile cheie cum ar fi locaţia, terenul şi sfaturi de pe Geocaching.com.

   Dispunând de o gamă de suporturi de montare compatibile, eTrex este conceput ca un dispozitiv de mână cu GPS ideal pentru utilizarea pe ATV-uri sau biciclete, pe bărci sau pe jos. Utilizaţi funcţia de montare pe autovehicule şi City Navigator Chile NT hărţile pentru indicaţii de mers pas cu pas pe şosea sau utilizaţi un suport solid pentru motocicleta sau ATV-ul dvs. Acesta are hărţile şi suporturile de montare necesare pentru a vă conduce la destinaţie.

 

 

Mai multe informati
ProducatorGarmin
Cod producator010-02257-01
Barcode753759230821
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si