Rola masaj Trigger Point Eco Grid 1.0

Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-233898
Cod producator
-
Barcode
-

TriggerPoint Eco GRID, rola originala de spuma cu miez gol, este acum ecologica cu 30% materiale regenerabile, pe baza de bio, pe langa spuma EVA si un miez de plastic reciclat.

Dispunand de o suprafata patentata de spuma multi-densitate, Eco GRID ofera o compresie ferma in timp ce canalizeaza sangele si oxigenul necesar pentru repararea muschilor.

Zonele brevetate Distro Density reproduc senzatia mainilor unui terapeut, ajutand la ameliorarea muschilor stransi si la imbunatatirea recuperarii. Eco GRID are o varietate de latimi de suprafata: inalta si ferma ca varfurile degetelor, tubulara ca degetele si joasa si plata ca palma.

Ideal pentru rolele incepatori pana la avansati, Eco GRID elibereaza durerile musculare si strangerea, imbunatateste mobilitatea si creste circulatia pentru a ajuta utilizatorii sa se miste si sa se simta mai bine. TriggerPoint proiecteaza si dezvolta instrumente inovatoare de terapie prin masaj, inclusiv role de spuma, role portabile si mingi de masaj, care sunt ideale pentru persoanele de toate varstele, dimensiunile si abilitatile atletice.

Fabricat cu 30% materiale regenerabile, pe baza de bio, pe langa spuma EVA si un miez de plastic reciclat.
Suprafata tridimensionala permite tesutului sa se aeriseasca in timp ce te rulezi, promovand fluxul de sange si oxigen, nutrientii necesari pentru repararea muschilor.

➤Zonele patentate Distro density reproduc senzatia mainilor unui terapeut de masaj;
➤Miezul tare, gol, invelit manual in materiale pe baza de bio si spuma EVA, il face mai ferm decat rolele traditionale de spuma;
➤Constructia superioara nu se va rupe cu utilizarea repetata;
➤Pentru role incepatori pana la avansati;
➤Rola de spuma de 33 cm are un diametru de 13 cm cu o greutate limita de 200 kg;
➤Include acces la o biblioteca video de instruire online gratuita despre educatia despre rularea cu spuma de la expertii de la Trigger Point.

Mai multe informati
ProducatorTrigger Point
ColectieCarryover
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si