Supliment pentru sanatatea articulatiilor GNC TamaFlex Fast Acting, 60 cps

In Stoc Furnizor
Data adaugare
223569
Cod producator
304211
Barcode
048107192334

GNC TamaFlex™ Fast Acting

Este un nou progres in ceea ce priveste produsele adresate sanatatii articulatiilor, studiat clinic, cu rezultate vizibile in doar doua saptamani.

De secole, preparatele traditionale ayurvedice au folosit puterea turmericului si tamarindului. Acum, expertii clinici ai GNC au conceput un produs care combina aceste ingrediente botanice in doar doua pastile mici pe zi - plus, mecanismul de actiune este asociat cu una dintre patologiile-cheie ale problemelor articulare: inflamatia.

TamaFlex™ Fast-Acting reprezinta un progres in sanatatea si confortul articulatiilor, demonstrat ca te ajuta sa te simti mai bine, oferind rezultate in numai 5 zile! TamaFlex™ Fast-Acting, ofera de asemenea de 7 x mai mult confort, imbunatateste de 7,5 x mai mult functia articulara dupa o luna de administrare si reduce disconfortul aparut in urma exercitiilor fizice si activitatilor zilnice.

ApresFLEX® este extrasul Boswellia serrata de ultima generatie. ApresFLEX® este un ingredient nou, patentat, care vizeaza mediatorii de confort si flexibilitate. Prin sprijinirea nivelelor normale, sanatoase ale acestor mediatori, ApreSFLEX® promoveaza articulatiile sanatoase, imbunatatind tesuturile conjunctive si functiile respiratorii si digestive.

Beneficii:

  • ApresFLEX® ofera un confort de 7 ori mai mare in mai putin de o luna;
  • ApresFLEX® ofera o functie de imbinare de 5 ori mai buna intr-o luna;
  • ApresFLEX® recupereaza de 43 de ori mai mult functia articulara dupa o luna;
  • Simte diferenta in mai putin de o saptamana;
  • Simte diferenta in numai 5 zile;
  • Produs ce poate fi consumat de vegetarieni.

 

Studiu clinic:

S-a realizat un studiu randomizat, dublu-orb, controlat placebo, efectuat pe 67 adulti ce au administrat 50 mg de ApresFLEX® sau placebo de doua ori pe zi. Cei ce au administrat ApresFLEX® si-au redus rigidatatea, si-au imbunatatit confortul articular si functionarea (WOMAC), rezultate ce au fost observate de 5, 7 si 43 ori mai bune fata de grupul ce a administrat placebo dupa 30 de zile. Imbunatatirile au fost vazute in mai putin de 5 zile. 

S-a realizat un studiu randomizat, dublu-orb, controlat placebo, efectuat pe 90 adulti ce au administrat 125 mg de Tamaflex™ sau placebo de doua ori pe zi,timp de 90 de zile. Cei ce au administrat Tamaflex™ si-au redus rigiditatea, si-au imbunatatit confortul articular si functionarea (WOMAC). Imbunatatirile au fost observat in mai putin de 2 saptamani.

 

* Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mai multe informati
ProducatorGNC
Cod producator304211
Barcode048107192334
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si