Home trainer Wahoo Fitness KICKR ROLLR

3.99900Lei TVA inclus
In Stoc
Data adaugare
217531
Cod producator
WFBKTR9B

   Combinand senzatia de pedalare reala a modelului KICKR cu miscarea naturala a rollerelor, KICKR ROLLR faciliteaza tranzitia de la pedalarea in aer liber la antrenamentul in interior. Nimic nu se compara cu experienta de antrenament convenabila si senzatia de pedalare naturala pe care o ofera rollerele. Cu un design cu doua role, rezistenta controlata prin aplicatie, caracteristici de siguranta imbunatatite si posibilitatea de a adauga antrenamente bazate pe putere, KICKR ROLLR elibereaza roata din spate pentru a oferi senzatia de mers natural si ultra-usor pe care ciclistii o doresc, cu avantajele de performanta dovedite pe care numai Wahoo le poate oferi.

   Dispozitivul de siguranta din fata pentru prinderea anvelopei poate gazdui anvelope de pana la 2,1" (53 mm) pentru a mentine bicicleta dreapta si sigura, facilitand urcarea si coborarea de pe bicicleta si oferind in acelasi timp stabilitate, chiar si atunci cand sprintezi.

   KICKR ROLLR a fost proiectat de la zero pentru a minimiza punctele slabe ale instalarii bicicletei pe trainer. Pur si simplu reglati baza rotii, fixati bicicleta si pedalati.

   Conectati pedalele de putere Wahoo POWRLINK ZERO sau alti masuratori de putere ANT+ la KICKR ROLLR pentru a beneficia de avantajele antrenamentului cu putere. ROLLR ofera citiri de putere cu o precizie de +/-1% fata de contorul de putere, permitandu-va sa va antrenati cu aceeasi precizie, in interior si in exterior. Atunci cand este conectat la un contor de putere extern (nu este inclus), KICKR ROLLR ofera rezistenta controlata in modurile: nivel, ERG si simulat. Fara un contor de putere conectat, KICKR ROLLR ofera o rezistenta consistenta si transmite masuratori de viteza.

   Nu aveti masurator de putere? Nicio problema. Modul manual ii permite lui KICKR ROLLR sa functioneze ca un set conventional de role atunci cand nu este conectat la o sursa de energie, ceea ce il face ideal pentru incalzirea dinaintea unui eveniment.

   Dispune de o volanta de 4.7 kg care, atunci cand este combinata cu tehnologia cu role duble, ofera ciclistilor inertia precisa necesara pentru a reproduce senzatia de pedalare pe sosea.

  Aplicatia simpla si intuitiva Wahoo Fitness ofera instructiuni ghidate despre cum sa configurati KICKR ROLLR si sa va asociati aplicatiile si senzorii de la terte parti pentru a va regla cu precizie cursa.

   Capacitatile Bluetooth si ANT+ ii permit sa se conecteze atat la smartphone-uri, cat si la dispozitive GPS simultan sau separat. O conexiune ANT+ FE-C permite ca KICKR ROLLR sa fie controlat de la orice dispozitiv sau aplicatie cu FE-C.

   Indicatoarele luminoase cu LED asigura o confirmare vizuala a faptului ca KICKR ROLLR este alimentat, conectat si transmite prin Bluetooth si/sau ANT+. LED-ul albastru reprezinta conexiunea Bluetooth dintre ROLLR si aplicatia de control. Un nou LED ROSU reprezinta conexiunea ROLLR cu masuratorul de energie.

   Obtine viteza si distanta de la KICKR ROLLR fara senzori suplimentari. Masuratorile de putere si cadenta sunt disponibile atunci cand se combina cu POWRLINK ZERO sau cu alti masuratori de putere compatibili.

   Compatibil cu simulatorul de vant KICKR, aduce un control inovator al climei la experienta ta de antrenament in interior. Asociaza-l cu KICKR ROLLR si, pe masura ce viteza sau ritmul cardiac creste, la fel va creste si viteza ventilatorului.

   Conecteaza KICKR ROLLR la orice computer de bicicleta ELEMNT pentru a retrai cursele sau pentru a efectua antrenamentele planificate. Functioneaza cu aplicatiile de antrenament populare, inclusiv Wahoo SYSTM, Wahoo RGT si TrainerRoad.

   

➤ Dimensiuni: 80 cm latime in partea din fata/ 30,5 cm latime in partea din spate/ 147,5 cm lungime la cea mai scurta configuratie a bazei/ 170 cm lungime la configuratia cea mai lunga;

➤ Greutate neambalat: 22.6 kg;

➤ Tip rezistenta: Electromagnetica;

➤ Precizie: Precizia contorului de putere extern;

➤ Actualizari software wireless: Da;

➤ Suport pentru masuratori de putere de la terte parti: Powermeter Connect

➤ Conectivitate: ANT+, ANT+ FE-C si Bluetooth;

➤ Dispozitive: iOS, Android, PC (Mac si Windows);

➤ Greutatea maxima a utilizatorului: 113 kg;

➤ Cerinte de alimentare: 100-240V~1.5A 50-60 Hz;

➤ Greutatea volantei: 4.7 kg;

➤ Grad maxim simulat: 10%;

➤ Putere maxima de iesire: 1500W;

Mai multe informati
Producator Wahoo Fitness
Putere maxima 1500W
Cod producator WFBKTR9B
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions