Aparat electrostimulare Compex SP 8.0

Stoc Limitat
Data adaugare
148017
Cod producator
2539116
Barcode
7640109600256

Optimizeaza forta si anduranta, te ajuta sa te refaci mai rapid si sa eviti accidentarile, precum si sa tratezi durerea. Este liderul in materie de electrostimulare!

Ofera posibilitatea de a descarca online obiectivele propuse, oferindu-va un antrenament personalizat.

➤Tehnologie: Wireless;
➤Canale: 4 Tehnologia Mi:  Mi-Scan, Mi-Autorange, Mi-Tens, Mi-Action/ pe toate cele 4 canale;
➤4 canale, 40 programe, Mi-Scan, Mi-Autorange, Mi-Tens, Mi-Action, Wireless, conectare web, program integrat de antrenament.

Optimizeaza forta si anduranta, te ajuta sa te refaci mai rapid si sa eviti accidentarile, precum si sa tratezi durerea. Este liderul in materie de electrostimulare. Ofera posibilitatea de a descarca online obiectivele propuse, oferindu-va un antrenament personalizat. Include noua optiune Mi-Autorange, ce iti ofera continuu rezultate superioare.

➤Tehnologie: Wireless;
➤Canale: 4;
➤Tehnologia Mi:  Mi-Scan, Mi-Autorange, Mi-Tens, Mi-Action/ pe toate cele 4 canale;
➤Conexiune web: Incarcarea istoricului in calculator si descarcarea obiectivelor

Pregatire fizica (Conditioning) 13 programe:  

➤Anduranta (Endurance) - Program de crestere a capacitatii muschiului de a face fata eforturilor de lunga durata (maraton, semi-maraton, activitati fizice cu durata mare). Creste capacitatea muschiului de a se oxigena corespunzator (rezistenta aeroba).  Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Rezistenta (Resistance) - Program folosit de catre persoanele care doresc sa isi imbunatateasca capacitatatea muschiului de a sustine efortul intens si prelungit (fotbal,baschet,handbal,volei,rugby, etc.) . Creste rezistenta anaeroba a muschiul.  Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Forta (Strength) - Program folosit pentru cresterea fortei musculare. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Forta exploziva (Explosive strength) - Program folosit pentru cresterea capacitatii muschiului de a ajunge la forta maximala mai rapid. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Supracompensare (Overcompensation) - Program folosit pentru imbunatatirea andurantei sau rezistentei muschiului in perioada precompetitionala dezvoltand reteaua de capilare la nivel muscular. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Preventie entorse glezna (Ankle twist prevention) - Program folosit pentru a creste forta muschilor peronieri si pentru a imbunatatii stabilitatea gleznei. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Cross training (Cross-training)

➤Intarire abdominal-lombara (Core stabilisation) - Program folosit pentru a intari musculatura abdomenului si a zonei lombare. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Hipertrofie (Hipertrophy) - Program folosit pentru cresterea volumului muscular. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Dezvoltare musculara (Muscle building) - Programul folosit pentru cresterea volumului si tonusului muscular. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Potentiere (Potentiation) - Program folosit pentru pregatirea musculara optima inainte de competitii. Creste viteza de contractie a muschiului reducand efortul necesar pentru a atinge forta maximala. Este recomandat sa se foloseasca cu maxim 5-10 minute inainte de competitie. Programul este ideal pentru activitatile sportive de scurta durata.

➤Incalzire (Warm-up) -Program folosit pentru pregatirea musculara optima inainte de competitie. Acest program nu substituie incalzirea propriu-zisa. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Capilarizare (Capillarisation) - Program folosit pentru a spori vascularizatia si dezvoltarea retelei de capilare in muschi. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Calmarea durerii (Pain management) 10 programe:

➤TENS (TENS) - Blocheaza transmiterea durerii de catre sistemul nervos. Program folosit pentru a atenua orice tip de durere locala atat acuta cat si cronica. Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.

➤Decontracturare (Reduce muscle tension) - Program folosit pentru a reduce tensiunea musculara (contractura). Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Durere musculara (Muscle pain) - Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Durere cervicala (Neck pain) - Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Durere dorsala (Back pain) - Program folosit pentru ameliorarea durerii de spate. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Lumbago (Lumbago) - Program folosit pentru a reduce tensiunea musculara din zona lombara. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Epicondilita (Epicondilitis) - Program folosit pentru ameliorarea durerilor din zona cotului. Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.

➤Tendinita (Tendinitis) - Program folosit pentru a ameliora durerile cauzate de tendinite. Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.

➤Picioare grele (Heavy legs) - Program folosit pentru eliminarea senzatiei de picioare grele. Imbunatateste intoarcerea venoasa si amelioreza durerea musculara. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Prevenirea crampelor (Cramp prevention) - Programul este folosit pentru prevenirea crampelor la nivelul gambelor, care pot aparea in mod spontan, in repaus sau in urma efortului muscular prelungit. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Recuperare (Rehabilitation) 2 programe:

➤Atrofie musculara (Muscle atrophy) - Program folosit pentru a recastiga volumul si forta unui muschi care a fost inactiv (imobilizat) o perioada de timp. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate

➤Intarire musculara (Muscle reinforcement)  - Programul este folosit pentru a intari muschii care si-au recapatat volumul dupa o atrofie. Acest program reprezinta etapa a doua in recuperarea musculara si se foloseste dupa programul “Atrofie musculara”. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate

Refacere/masaj (Recovery/massage) 5 programe:

➤Refacere dupa antrenament (Training recovery) - Program folosit pentru a accelera procesul de refacere musculara dupa efort. Pentru beneficii maxime este ideal folosirea acestuia in primele 2 ore dupa efort. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Refacere dupa competitie (Competition recovery) - Program folosit pentru a accelera procesul de refacere musculara dupa un efort intens (care a produs oboseala musculara, contracturi, crampe, carcei). Pentru beneficii maxime este ideal folosirea acestuia in primele 2 ore dupa efort. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Masaj de relaxare (Relaxing massage) - Program folosit pentru a relaxa musculatura. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

➤Reducerea febrei musculare (Reduce muscle soreness) - Program folosit pentru ameliorarea durerilor musculare care apar a doua zi dupa un efort intens. Este ideal pentru eliminarea mai rapida a febrei musculare. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Masaj revitalizant (Reviving massage) - Program folosit pentru a elimina starea de oboseala musculara. Este recomandat sa se creasca intensitatea progresiv pana apar vibratii cu secuse musculare.

Fitness (Fitness) 10 programe:

➤Intarirea bratelor (Firm your arms) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Tonifierea coapselor (Tone your thighs) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Sculptarea abdomenului (Get a 6-pack) 
Dezvoltarea bicepsilor (Get stronger biceps) - Programul este folosit pentru dezvoltarea bicepsului. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat.

➤Dezvoltarea umerilor (Build your shoulders) - Programul este folosit pentru dezvoltarea deltoizilor. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Efect: cresterea volumului deltoizilor. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Dezvoltarea pectoralilor (Build your pecs)

Intarirea abdomenului (Firm your stomach)

Sculptarea fesierilor (Shape your buttocks) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Putere musculara (Body power) - Programul este folosit pentru imbunatatirea fortei musculare si pentru o usoara crestere in volum. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Efect: cresterea fortei musculare. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat.Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Drenaj limfatic (Lymphatic drainage) - Programul este folosit pentru tratarea gleznelor si a picioarelor umflate. Poate fi combinat cu drenajul limfatic manual. Reduce edemul limfatic din zona stimulata. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat.Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

➤Total: 40 programe

Pachetul contine: telecomanda, unitatea de incarcare, 4 module, incarcatorul, 2 seturi de electrozi de 5cm x 5cm, 2 seturi de electrozi de 5cm x 10cm (cu doua capse), 2 seturi de electrozi 5cm x 10cm (cu o capsa), borseta de transport, husa de protectie pentru telecomanda, cablul USB, manualul de instructiuni.

 

Mai multe informati
ProducatorCompex
CuloareNegru
Cod producator2539116
Barcode7640109600256
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si