Aparat electrostimulare Compex SP 4.0

Stoc Limitat
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
148010
Cod producator
2536116
Barcode
7640109600218

Imbunatateste forta si reface volumul muscular, ajuta pentru o refacere si o relaxare mai rapida! Include toate caracteristicele lui SP.2, de asemenea ofera si programe de recuperare ce sunt utile in cazul accidentarilor.

➤Tehnologie: cu fire;
➤Canale: 4;
➤Tehnologia Mi: Mi-Scan, Mi-Range, Mi-Tens;
➤Conexiune web:  Nu;
➤Pregatire fizica (Conditioning) 10 programe:  

Anduranta (Endurance) - Program de crestere a capacitatii muschiului de a face fata eforturilor de lunga durata (maraton, semi-maraton, activitati fizice cu durata mare). Creste capacitatea muschiului de a se oxigena corespunzator (rezistenta aeroba).  Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Rezistenta (Resistance) - Program folosit de catre persoanele care doresc sa isi imbunatateasca capacitatatea muschiului de a sustine efortul intens si prelungit (fotbal,baschet,handbal,volei,rugby, etc.) . Creste rezistenta anaeroba a muschiul.  Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Forta (Strength) - Program folosit pentru cresterea fortei musculare. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Forta exploziva (Explosive strength)  - Program folosit pentru cresterea capacitatii muschiului de a ajunge la forta maximala mai rapid. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Cross training (Cross-training)

Intarire abdominal-lombara (Core stabilisation) - Program folosit pentru a intari musculatura abdomenului si a zonei lombare. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Hipertrofie (Hypertrophy) - Program folosit pentru cresterea volumului muscular. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
Dezvoltare musculara (Muscle building) - Programul folosit pentru cresterea volumului si tonusului muscular. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Incalzire (Warm-up) - Program folosit pentru pregatirea musculara optima inainte de competitie. Acest program nu substituie incalzirea propriu-zisa. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Capilarizare (Capillarisation) - Program folosit pentru a spori vascularizatia si dezvoltarea retelei de capilare in muschi. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Calmarea durerii (Pain management) 6 programe:

TENS (TENS) - Blocheaza transmiterea durerii de catre sistemul nervos. Program folosit pentru a atenua orice tip de durere locala atat acuta cat si cronica. Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.

Decontracturare (Reduce muscle tension) - Program folosit pentru a reduce tensiunea musculara (contractura). Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Durere musculara (Reduce muscle pain) - Program folosit pentru crearea unui efect analgezic pentru ameliorarea durerii musculare.

Durere cervicala (Neck pain) - Program folosit pentru a ameliora durerea din zona cervicala. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Durere dorsala (Back pain) - Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Tendinita (Tendinitis) - Program folosit pentru a ameliora durerile cauzate de tendinite. Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.

Picioare grele (Heavy legs) - Program folosit pentru eliminarea senzatiei de picioare grele. Imbunatateste intoarcerea venoasa si amelioreza durerea musculara.

Prevenirea crampelor (Cramp prevention) - Programul este folosit pentru prevenirea crampelor la nivelul gambelor, care pot aparea in mod spontan, in repaus sau in urma efortului muscular prelungit.

Recuperare (Rehabilitation) 2 programe:

Atrofie musculara (Muscle atrophy) - Program folosit pentru a recastiga volumul si forta unui muschi care a fost inactiv (imobilizat) o perioada de timp. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Intarire musculara (Muscle reinforcement) - Programul este folosit pentru a intari muschii care si-au recapatat volumul dupa o atrofie. Acest program reprezinta etapa a doua in recuperarea musculara si se foloseste dupa programul “Atrofie musculara”. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Refacere/masaj (Recovery/Massage) 5 programe:

Refacere dupa antrenament (Training recovery) - Program folosit pentru a accelera procesul de refacere musculara dupa efort. Pentru beneficii maxime este ideal folosirea acestuia in primele 2 ore dupa efort.

Refacere dupa competitie (Competition recovery) - Program folosit pentru a accelera procesul de refacere musculara dupa un efort intens (care a produs oboseala musculara, contracturi, crampe, carcei). Pentru beneficii maxime este ideal folosirea acestuia in primele 2 ore dupa efort. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Masaj de relaxare (Relaxing massage) - Program folosit pentru a relaxa musculatura. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Reducerea febrei musculare (Reduce muscle soreness) - Program folosit pentru ameliorarea durerilor musculare care apar a doua zi dupa un efort intens. Este ideal pentru eliminarea mai rapida a febrei musculare. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.

Masaj revitalizant (Reviving massage) - Program folosit pentru a elimina starea de oboseala musculara. Este recomandat sa se creasca intensitatea progresiv pana apar vibratii cu secuse musculare.

Fitness (Fitness) 5 programe:

Intarirea bratelor (Tone your arms)  - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Tonifierea coapselor (Tone your thighs) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Sculptarea abdomenului (Get a 6-pack) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Intarirea abdomenului (Firm your stomach) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Sculptarea fesierilor (Shape your buttocks) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Total: 30 programe

Pachetul contine: aparatul de electrostimulare, 4 cabluri, cablul Mi-Sensor, incarcatorul, 2 seturi de electrozi de 5cm x 5cm, 2 seturi de electrozi 5cm x 10 cm (cu 2 capse), borseta de transport, manualul de instructiuni.

Mai multe informati
ProducatorCompex
Cod producator2536116
Barcode7640109600218
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si