Aparat electrostimulare Compex Fit 5.0

In Stoc Furnizor
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
147990
Cod producator
2537116
Barcode
7640109600263

Va dezvolta muschii, va sculpteaza corpul si va ajuta sa va relaxati!

   Fit 5.0 este produsul de top din gama fitness, avand tehnologia wireless Compex. Produsul standart vine cu 2 module de stimulare, avand optiunea de a adauga inca 2 module pentru o performanta optima.

 • Tehnologie:  Wireless
 • Canale:  2 (optional 4)
 • Tehnologie Mi: Mi-Scan, Mi-Range pe toate canalele

2/4 canale, 30 programe, Mi, tehnologie wireless, Posibilitate conectare la calculator.

   Va dezvolta muschii, va sculpteaza corpul si va ajuta sa va relaxati. Fit 5.0 este produsul de top din gama fitness, avand tehnologia wireless Compex. Produsul standart vine cu 2 module de stimulare, avand optiunea de a adauga inca 2 module pentru o performanta optima.

Tehnologie:  Wireless

Canale:  2 (optional 4)

Tehnologie Mi: Mi-Scan, Mi-Range pe toate canalele.

Conexiune web:  Incarcarea istoricului in calculator

 

 Fitness (Fitness) 14 programe:

 • Intarirea bratelor (Firm your arms) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Dezvoltarea bicepsilor (Get stronger biceps) - Programul este folosit pentru dezvoltarea bicepsului. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat. Este recomandat sa se respecte pozitionarea electrozilor din instructiuni. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Tonifierea coapselor (Tone your thighs) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Sculptarea abdomenului (Get a 6-pack) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Dezvoltare musculara (Muscle building) - Programul folosit pentru cresterea volumului si tonusului muscular. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Capilarizare (Capillarisation) - Program folosit pentru a spori vascularizatia si dezvoltarea retelei de capilare in muschi. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.
 • Dezvoltarea musculaturii umerilor (Build your shoulders) - Programul este folosit pentru dezvoltarea deltoizilor. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Cresterea volumului deltoizilor. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat. Este recomandat sa se respecte pozitionarea electrozilor din instructiuni. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Dezvoltarea pectoralilor (Build your pecs) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Intarirea abdomenului (Firm your stomach) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Sculptarea fesierilor (Shape your buttocks) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Drenaj limfatic (Lymphatic drainage) - Programul este folosit pentru tratarea gleznelor si a picioarelor umflate. Poate fi combinat cu drenajul limfatic manual. Reduce edemul limfatic din zona stimulata. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat. Este recomandat sa se respecte pozitionarea electrozilor din instructiuni.
 • Putere musculara (Body power) - Programul este folosit pentru imbunatatirea fortei musculare si pentru o usoara crestere in volum. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat. Este recomandat sa se respecte pozitionarea electrozilor din instructiuni. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Cross Training (Cross-training) 
 • Incalzire (Warm-up) - Program folosit pentru pregatirea musculara optima inainte de competitie. Acest program nu substituie incalzirea propriu-zisa. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Refacere/masaj (Recovery/massage) 4 programe:

 • Masaj de relaxare (Relaxing massage) 
 • Recuperare dupa antrenament (Training recovery) - Program folosit pentru a accelera procesul de refacere musculara dupa efort. Pentru beneficii maxime este ideal folosirea acestuia in primele 2 ore dupa efort.
 • Reduce febra musculara (Reduce muscle soreness) - Program folosit pentru ameliorarea durerilor musculare care apar a doua zi dupa un efort intens. Este ideal pentru eliminarea mai rapida a febrei musculare. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.
 • Masaj revitalizant (Reviving massage) - Program folosit pentru a elimina starea de oboseala musculara. Este recomandat sa se creasca intensitatea progresiv pana apar vibratii cu secuse musculare.

Calmarea durerii (Pain management) 10 programe:

 • TENS (TENS) - Blocheaza transmiterea durerii de catre sistemul nervos. Program folosit pentru a atenua orice tip de durere locala atat acuta cat si cronica. Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.
 • Decontracturare (Reduce muscle tension) - Program folosit pentru a reduce tensiunea musculara (contractura). Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.
 • Durere musculara (Muscle pain) - Program folosit pentru crearea unui efect analgezic pentru ameliorarea durerii musculare.
 • Durere cervicala (Neck pain) - Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.
 • Durere dorsala (Back pain) - Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.
 • Tendinita (Tendinitis) - Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.
 • Picioare grele (Heavy legs) - Program folosit pentru eliminarea senzatiei de picioare grele. Imbunatateste intoarcerea venoasa si amelioreza durerea musculara.
 • Prevenirea crampelor (Cramp prevention) - Programul este folosit pentru prevenirea crampelor la nivelul gambelor, care pot aparea in mod spontan, in repaus sau in urma efortului muscular prelungit.
 • Lumbago (Lumbago) - Program folosit pentru a reduce tensiunea musculara din zona lombara. Se va creste intensitatea pana cand apar vibratii musculare vizibile (secuse musculare), acestea fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficienta.
 • Epicondilitis (Epicondilitis) - Program folosit pentru ameliorarea durerilor din zona cotului.  Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.

Recuperare (Rehabilitation) 2 program:

 • Atrofie musculara (Muscle atrophy) - Program folosit pentru a recastiga volumul si forta unui muschi care a fost inactiv (imobilizat) o perioada de timp.
 • Intarire musculara (Reinforcement) - Programul este folosit pentru a intari muschii care si-au recapatat volumul dupa o atrofie. Acest program reprezinta etapa a doua in recuperarea musculara si se foloseste dupa programul “Atrofie musculara”.  Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

 Total: 30 programe

Pachetul contine: telecomanda, unitatea de incarcare, 2 module, incarcatorul, 1 seturi de electrozi de 5cm x 5cm, 1 seturi de electrozi de 5cm x 10cm (cu doua capse), 2 seturi de electrozi 5cm x 10cm (cu o capsa), cablul USB, manualul de instructiuni.

Mai multe informati
ProducatorCompex
Cod producator2537116
Barcode7640109600263
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si