Aparat electrostimulare Compex Fit 1.0

Stoc Limitat
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
147983
Cod producator
2533116
Barcode
7640109600225

Sculpteaza corpul, tonifica abdomenul si calmeaza durerea!

   Compex Fit 1.0 este stimulatorul ideal pentru fanii fitness-ului si ai unei vieti echilibrate.

 • Are 4 canale/10 programe
 • Tehnologie:  Cu fire

 Sculpteaza corpul, tonifica abdomenul si calmeaza durerea. Este stimulatorul ideal pentru fanii fitness-ului si ai unei vieti echilibrate.

Tehnologie:  Cu fire

 Canale: 4

 Tehnologia Mi: Nu

 Conexiune web: Nu

 Programe

 Pentru EL (For him) 4 programe:

 • Sculptarea abdomenului (Get a 6-pack) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Dezvoltarea bicepsilor (Get stronger biceps) - Programul este folosit pentru dezvoltarea bicepsului. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat. Este recomandat sa se respecte pozitionarea electrozilor din instructiuni. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate
 • Dezvoltarea pectoralilor (Build your pecs) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Intareste-ti cvadricepsul (Strengthen quads) - Programul este folosit pentru imbunatatirea fortei cvadricepsului. Poate fi folosit in timpul sau complementar antrenamentului. Electrozii se vor pozitiona in conformitate cu muschiul care trebuie stimulat.
  Este recomandat sa se respecte pozitionarea electrozilor din instructiuni. Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Pentru EA (For her) 4 programe:

 • Intarirea abdomenului (Firm your stomach) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Intarirea bratelor (Firm your arms) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Sculptarea fesierilor (Shape your buttocks) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.
 • Tonifierea coapselor (Tone your thighs) - Se va creste intensitatea pana la limita tolerabilitatii, acest lucru fiind cheia unei sedinte de electrostimulare eficiente. Cu cat intensitatea este mai mare, cu atat mai multe fibre musculare sunt stimulate.

Wellness (Wellness) 2 programe:

 • Masaj de relaxare (Relaxing massage)
 • Terapia durerii TENS (Pain management TENS) - Blocheaza transmiterea durerii de catre sistemul nervos. Program folosit pentru a atenua orice tip de durere locala atat acuta cat si cronica. Stimularea trebuie sa ofere o senzatie de “furnicaturi”. Cresteti nivelul intensitatii fara a declansa contractii musculare.

Total: 10 programe

Pachetul contine: aparatul de electrostimulare, 4 cabluri, incarcatorul, 2 seturi de electrozi de 5cm x 5cm, 2 seturi de electrozi 5cm x 10 cm (cu 2 capse), borseta de transport, manualul de instructiuni.

 
Mai multe informati
ProducatorCompex
Cod producator2533116
Barcode7640109600225
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si