Ceas Garmin Fenix 6 Pro Solar

-17%
Pret normal 4.08900Lei De la 3.39900Lei TVA inclus
Doar %1 ramase
Data adaugare
master-165736
Cod producator
-

CAPTAŢI PUTEREA SOARELUI 

Cu lentila de încărcare solară Power Glass™ şi modurile personalizabile de gestionare a alimentării, aceste ceasuri inteligente pot rămâne pornite şi pregătite pentru performanţe timp de săptămâni întregi.

  Amplificaţi durata de viaţă a bateriei prin încărcarea solară pentru a nu mai fi nevoit să depindeţi de reţeaua de alimentare între încărcări.

 În ce stare este corpul dvs.? Măsurarea pulsului la încheietură1 şi Pulse Ox2 vă va spune exact.

 Aveţi nevoie de o ghidare a ritmului pentru alergare? Exploraţi funcţia PacePro™.

 Navigaţi în fiecare aventură cu hărţile TopoActive Europe direct de la încheietură.

 Muzică de la încheietură, fără un telefon care să vă încurce.

 Lăsaţi cablurile acasă. Încărcarea solară vă asigură până la 14 zile de durată de viaţă a bateriei — şi chiar mai mult! 

CALITATE PRIN DESIGN - Designul robust, dar sofisticat este prevăzut cu un afişaj mare de 1,3 inci. Rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a acestuia a fost testată conform standardelor militare americane.

MATERIALE PREMIUM -Alegeţi aspectul potrivit stilului dvs. de viaţă optând pentru o ramă din titan, oţel inoxidabil sau cu finisaj DLC.

APLICAŢII PENTRU SPORT - Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

SCHI ÎN AFARA PISTEI - Rămâneţi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat poate să distingă între schi şi urcare. Arată automat datele specifice coborârii sau urcării.

DINAMICĂ MTB - Urmăriţi detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-vă un scor de depăşit pentru data viitoare.

FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF - Fiţi pregătit să prindeţi valurile. fēnix 6 - Pro Solar Edition funcţionează cu Surfline Sessions™, care creează un videoclip pentru fiecare val cucerit în faţa camerei Surfline®, astfel încât să le puteţi vizualiza mai târziu şi să vă evaluaţi prestaţia.

ANTRENAMENTE ANIMATE - Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din antrenamente animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din comunitatea online Garmin Connect™.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII - Obţineţi date despre puls1 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™ - Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI - Obţineţi detaliile complete ale etapelor de somn superficial, profund şi REM, precum şi date Pulse Ox2 şi respiratorii. Vizualizaţi-le într-un widget dedicat, care include scorul dvs. de stres şi alte date.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE - Înregistraţi aportul zilnic de lichide, pentru a vă aminti să vă menţineţi hidrataţi. Atunci când obiectivul automat este activat, veţi vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul dvs. va fi reglat automat.

STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA - Vizualizaţi funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, consultantul pentru recuperare şi multe altele1. Estimaţi chiar şi valoarea VO2 max. în funcţie de temperatura ambiantă şi altitudine.

TEHNOLOGIE PACEPRO™ - Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.

TERENURI DE GOLF - Acces complet color hărţile CourseView complet color pentru mai mult de 41000 terenuri de golf din lumea întreagă şi beneficiaţi de ţintirea cu ajutorul butoanelor şi funcţia PlaysLike Distance.

GESTIONAREA ALIMENTĂRII - Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ - Obţineţi până la 9 zile de durată de viaţă a bateriei în interior sau 10,5 zile cu încărcarea solară 3 în modul ceas inteligent. În modul GPS, beneficiaţi de 25 de ore în interior sau 28 de ore cu încărcarea solară4.

 
 
FUNCŢIA CLIMBPRO - Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.
COMPATIBILITATE MULTI-GNSS - Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.
SENZORI ABC - Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.
SENZOR PULSE OX - Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.
ACLIMATIZARE - Acest widget arată altitudinea curentă, altitudinea aclimatizată şi Pulse Ox corelat2, pulsul1 şi rata respiratorie pentru a vedea cum vă adaptaţi la altitudinea curentă.
MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI - Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.
MOD EXPEDIŢIE - Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.
HĂRŢI TOPOACTIVE PENTRU EUROPA ŞI PENTRU SCHI - Utilizaţi hărţile TopoActive Europa pentru a naviga în aventurile dvs. Vizualizaţi denumirile coborârilor şi evaluările de dificultate pentru 2.000 de staţiuni de schi din toată lumea.
STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS - Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi obţineţi sugestii de rute care vă vor aduce înapoi la punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.
NAVIGARE PAS CU PAS - Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul instrucţiunilor pas-cu-pas, care vă permit să ştiţi în avans când apare următorul viraj.
 
 
NOTIFICĂRI INTELIGENTE - Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.
APLICAŢII PENTRU MUZICĂ - Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming de la servicii compatibile inclusiv Spotify®, Deezer şi Amazon Music, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.
GARMIN PAY - Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.
FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE - Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor5 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.
MAGAZIN CONNECT IQ™ - Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.

Caracteristici Fizice şi Performanţe

MATERIAL LENTILĂ Power Glass™
MATERIAL CADRU Oţel inoxidabil sau titan cu strat de acoperire din carbon de tip diamant (DLC)
MATERIAL CAPAC Capac posterior din polimer armat cu fibre metalice
COMPATIBIL CU BRĂŢARA PENTRU CEAS QUICKFIT™ Curea 22 mm inclusă
MATERIAL BANDĂ Silicon sau titan
DIMENSIUNE FIZICĂ

47 x 47 x 15.1 mm

Se potriveşte pentru încheieturi ale mâinii cu următoarea circumferinţă:
Curea silicon: 125-208 mm
Curea piele: 132-210 mm
Curea ţesătură: 132-210 mm
Curea metalică: 132-215 mm

AFIŞAJ ÎN CULORI  
DIMENSIUNE AFIŞAJ 1.3 inches, 33.02 mm în diametru
REZOLUŢIE AFIŞAJ 260 x 260 pixeli
TIP AFIŞAJ Lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv
GREUTATE

Oţel: 85 g (numai carcasa: 62 g)
Titan: 72 g (numai carcasa: 49 g)

DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI

Ceas inteligent: până la 14 zile/16 zile cu solar*
Mod ceas cu economisire baterie: până la 48 de zile/80 de zile cu solar*
GPS: până la 36 de ore/40 de ore cu solar**
GPS şi muzică: până la 10 ore
Baterie max. mod GPS: până la 72 de ore/93 de ore cu solar**
Activitate GPS expediţie: până la 28 zile/36 zile cu solar*

* Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi
** Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi

REZISTENŢĂ LA APĂ 10 ATM
MEMORIE INTEGRATĂ 32 GB

Funcţii ceas

FUNCŢII CEAS  Da
SINCRONIZARE ORĂ GPS  Da
ORĂ DE VARĂ AUTOMATĂ  Da
CEAS DEŞTEPTĂTOR  Da
TEMPORIZATOR  Da
CRONOMETRU  Da
ORE RĂSĂRIT/APUS  Da

Monitorizarea sănătății

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII (CONSTANT, ÎN FIECARE SECUNDĂ)  Da
PULS ZILNIC DE REPAUS  Da
ALERTE DE PULS ANORMAL  Da (mare și mic)
FRECVENŢĂ RESPIRATORIE (24X7)  Da
SATURAŢIA OXIGENULUI ÎN SÂNGE PULSE OX  yes (spot-check, and optional all-day acclimation   and in sleep)
VÂRSTA DE FITNESS  Da (în aplicaţie)
BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR  Da
URMĂRIREA STRESULUI PE TOT PARCURSUL ZILEI  Da
MEMENTOURI RELAXARE  Da
CRONOMETRU RESPIRAŢIE RELAXARE  Da
SOMNULUI  Da
MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI (SCOR ŞI INFORMAŢII DESPRE SOMN)  Da
HIDRATARE  Da (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional   Connect IQ™)
CICLU MENSTRUAL  Da (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional   Connect IQ™)

Senzori

GPS ACTIVAT  Da
GLONASS  Da
GALILEO  Da
MONITOR CARDIAC LA ÎNCHEIETURA MÂINII GARMIN ELEVATE™  Da
ALTIMETRU BAROMETRIC  Da
BUSOLĂ ELECTRONICĂ  Da
GIROSCOP  Da
ACCELEROMETRU (CALCULEAZĂ DISTANŢA PENTRU EXERCIŢIILE LA INTERIOR, FĂRĂ A FI NEVOIE DE UN SENZOR DE PICIOR)  Da
TERMOMETRU  Da
PULSE OX ACCLIMATION  Da (cu   aclimatizare)

Funcţii inteligente zilnice

CONECTIVITATE  Bluetooth® Smart,   ANT+®
CONNECT IQ™ (FEŢE CEAS, CÂMPURI DE DATE, WIDGETURI ŞI APLICAŢII CARE POT FI DESCĂRCATE)  Da
NOTIFICĂRI INTELIGENTE  Da
RĂSPUNS PRIN MESAJ TEXT/RESPINGERE APEL TELEFONIC PRIN MESAJ TEXT (DOAR ANDROID™)  Da
CALENDAR  Da
VREME  Da
ECONOMISIRE BATERIE - CEAS CU ENERGIE REDUSĂ PERSONALIZABILĂ  Da
COMENZI PENTRU MUZICĂ  Da
REDĂ ŞI CONTROLEAZĂ MUZICA DE PE CEAS  Da
STOCARE MUZICĂ  Până la 2.000 melodii
LOCALIZARE TELEFON  Da
CĂUTARE CEAS  Da
TELECOMANDĂ VIRB®  Da
COMPATIBILITATE CU SMARTPHONE  iPhone®, Android™
COMPATIBIL CU GARMIN CONNECT™ MOBILE  Da
GARMIN PAY™  Da

Funcţii de siguranţă şi monitorizare

LIVETRACK  Da 
LIVETRACK PENTRU GRUPURI  Da
PARTAJAREA ÎN TIMP REAL A EVENIMENTELOR  Da
DETECTAREA INCIDENTELOR ÎN TIMPUL ACTIVITĂŢILOR SELECTATE  Da
ASISTENŢĂ  Da

Funcţii tactice

COORDONATE CU GRILĂ DUBLĂ  Da

Funcţii de monitorizare a activităţii

CONTOR PAŞI  Da 
BARA DE MIŞCARE (APARE PE ECRAN DUPĂ O PERIOADĂ DE INACTIVITATE; MERGEŢI CÂTEVA MINUTE PENTRU A O RESETA)  Da
OBIECTIV AUTOMAT (IDENTIFICĂ NIVELUL DVS. DE ACTIVITATE ŞI ALOCĂ UN OBIECTIV ZILNIC DE PAŞI)  Da
CALCULEAZĂ CALORIILE ARSE  Da
NUMĂRUL DE ETAJE URCATE  Da
DISTANŢA PARCURSĂ  Da
MINUTE DE ACTIVITATE INTENSĂ  Da
TRUEUP™  Da
MOVE IQ™  Da

Echipament fitness/gimnastică

PROFILURI DE ACTIVITATE GIMNASTICĂ DISPONIBILE  Antrenament de rezistenţă, cardio şi cu bicicleta eliptică, urcare scări, urcare etaje,   canotaj de interior Pilates şi yoga
ANTRENAMENT CARDIO  Da
ANTRENAMENTE DE FORŢĂ  Da
ANTRENAMENTE DE YOGA  Da
ANTRENAMENTE DE PILATES  Da
ANIMATII DE ANTRENAMENT PE ECRAN  Da
CONTORIZARE AUTOMATĂ A REPETIŢIILOR  Da

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

ZONE PULS  Da
ALERTE PULS  Da
CALORII PULS  Da
% PULS MAX.  Da
% PULS  Da
DURATA DE RECUPERARE  Da
PULS MAX. AUTOMAT  Da
TESTUL DE STRES HRV (MĂSOARĂ VARIAŢIA PULSULUI DVS. ÎN TIMP CE STAŢI NEMIŞCAT 3 MINUTE, PENTRU A VĂ OFERI UN NIVEL DE STRES ESTIMAT; INTERVALUL DE MĂSURARE ESTE DE 1 LA 100; SCORURILE MAI MICI INDICĂ NIVELURI DE STRES MAI SCĂZUTE)  Da (cu   accesoriu   compatibil)
TRANSMITEREA PULSULUI (TRANSMITE DATELE PRIVIND PULSUL DE PE ANT+™ CĂTRE DISPOZITIVELE ASOCIATE)  Da
RATA RESPIRATORIE (ÎN TIMPUL EXERCIŢIILOR)  Da (cu   accesoriu   compatibil)
VITEZĂ ŞI DISTANŢĂ GPS  Da
ECRAN(E) PERSONALIZABILE  Da
PROFILURI DE ACTIVITATE PERSONALIZABILE  Da
AUTO PAUSE® (OPREŞTE ŞI REIA CONTORIZAREA CRONOMETRULUI ÎN FUNCŢIE DE VITEZĂ)  Da
ANTRENAMENTE PE INTERVALE (CONFIGURARE INTERVALE DE EXERCIŢII ŞI ODIHNĂ)  Da
ANTRENAMENTE AVANSATE (CREAREA UNOR ANTRENAMENTE PERSONALIZATE)  Da
PLANURI DE ANTRENAMENT CARE POT FI DESCĂRCATE  Da
MODURI DE ALIMENTARE - SETĂRI ALE BATERIEI PERSONALIZABILE ÎN TIMPUL ACTIVITĂŢII  Da
AUTO LAP® (PORNEŞTE AUTOMAT O TURĂ NOUĂ)  Da
TURĂ MANUALĂ  Da
ALERTE HĂRŢI CONFIGURABILE  Da
ACLIMATIZARE LA CĂLDURĂ ŞI ALTITUDINE  Da
ESTIMARE V02 MAX.  Da
STAREA DE ANTRENAMENT (VĂ PERMITE SĂ VEDEŢI DACĂ VĂ ANTRENAŢI EFICIENT PRIN MONITORIZAREA ISTORICULUI DVS. DE INSTRUIRE ŞI A TENDINŢEI NIVELULUI DE FITNESS)  Da
NIVELUL DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI (NIVELUL DVS. TOTAL DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI PENTRU ULTIMELE 7 ZILE, CALCULAT DIN EPOC ESTIMAT)  Da
PUNCTUL CENTRAL AL NIVELULUI DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI  Da
EFECTUL ANTRENAMENTULUI (MĂSOARĂ IMPACTUL UNEI ACTIVITĂŢI ASUPRA CONDIŢIEI DVS. FIZICE)  Da
EFECTUL ANTRENAMENTULUI (ANAEROB)  Da
BENEFICIU PRINCIPAL (ETICHETE CU EFECTUL ANTRENAMENTULUI)  Da
ALERTE PERSONALIZABILE  Da
SOLICITĂRI AUDIO  Da
TIMPUL DE FINIŞ  Da
VIRTUAL PARTNER® (ANTRENAŢI-VĂ CU O PERSOANĂ DIGITALĂ)  Da
VIRTUAL RACER™/PARTICIPARE LA O CURSĂ (CONCURAŢI ÎN ALTE ACTIVITĂŢI)  Da
MULTI-SPORT AUTOMAT (COMUTARE LA MODURI SPORT PRIN APĂSAREA UNUI BUTON)  Da
MULTI-SPORT  Da
INDICAŢIE TRASEU  Da
SEGMENTE (LIVE, GARMIN)  Da
FUNCŢII STRAVA (BEACON, SEGMENTE LIVE)  Da
FUNCŢIE DE CREARE A TRASEELOR DUS-ÎNTORS (ALERGARE/CICLISM)  Da
RUTE POPULARE CONFORMTRENDLINE™  Da
BLOCARE FUNCŢIE TACTILĂ ŞI/SAU BUTOANE  Da
TASTE RAPIDE  Da
DERULARE AUTOMATĂ (PARCURGE PAGINILE DE DATE ÎN TIMPUL UNEI ACTIVITĂŢI)  Da
ISTORICUL ACTIVITĂŢII PE CEAS  Da
PHYSIO TRUEUP  Da
Mai multe informati
ProducatorGarmin
Rezistenta la apa10 ATM
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions

Iti mai recomandam si