Angajam!

Bratara fitness Polar A370

809 Lei 899 Lei Discount 10% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Polar si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Polar A370 dispozitiv de monitorizare pentru fitness cu măsurarea continuă a ritmului cardiac

   Polar A370 este un dispozitiv de monitorizare a condiției fizice elegant si dinamic, rezistent la apă, care te ajută să ții ritmul 24/7, cu măsurarea continuă a ritmului cardiac, cu funcții avansate de înregistrare a somnului și cu caracteristicile unice de antrenament dezvoltate de Polar.

Cunoaște-ți inima

   Află cum reacționează inima ta la agitația de zi cu zi din viața ta. Sistemul de monitorizare al Polar A370 iți măsoară de la încheietură activitatea cardiacă 24/7, astfel încât să ai o imagine de ansamblu completă a activității tale zilnice. Polar A370 îți arată câte calorii ai consumat, îți spune care a fost ritmul tău cardiac minim și ritmul tău cardiac maxim și îți ilustrează cum ți-a variat pulsul pe parcursul întregii zile.

   În timpul antrenamentului, îndrumările Polar A370 cu privire la ritmul cardiac te ajută să te antrenezi la intensitatea corectă și te ghidează în vederea atingerii obiectivelor tale de fitness.

Bucură-te de un somn liniștit cu Sleep Plus

   Un somn de calitate este deosebit de important pentru sănătatea și starea ta de bine. Noua analiză avansată a somnului Sleep Plus te face expert în cunoașterea calității somnului tău si te ajută să ai un stil de viata mai echilibrat.

   Sleep Plus îți oferă informații valoroase despre somnul tău. Îți înregistrează ora la care adormi, numărul de ore dormite si calitatea somnului, detectând automat când somnul tău este întrerupt. Poți să îți stabilești ora preferată de somn, să îți evaluezi somnul și să primești feedback despre somnul tău. Află informații suplimentare despre tiparele tale de somn și gândește-te ce poți să faci pentru a avea o noapte odihnitoare.

Conectează-te

    Polar A370 este cel mai bun prieten al telefonului tău.

   Când te antrenezi în aer liber, Polar A370 folosește semnalul GPS al telefonului tău pentru a-ți monitoriza tempoul și distanța și pentru a alcătui harta traseului tău.

    Notificările inteligente ale Polar A370 te țin la curent, chiar și atunci când nu ai timp să îți verifici telefonul. Primești notificări ori de câte ori primești apeluri, mesaje, actualizări din rețelele de socializare sau ai evenimente în calendar, direct pe ecranul dispozitivului tău Polar A370.

Rămâi activ

   Polar A370 este cel mai bun partener de antrenament. Îți face antrenamentele mai ușoare și mai comode cu măsurarea ritmului cardiac de la încheietură și te ghidează sa te antrenezi la intensitatea corectă cu ajutorul zonelor de puls. Funcțiile Smart Coaching, unice și validate științific ale Polar, te ghidează pe parcursul antrenamentelor și iți oferă un feedback motivant.

   Un stil de viață activ înseamnă alegeri sănătoase și în afara sălii de fitness. Polar A370 te menține activ în viața de zi cu zi – îți stabilește un obiectiv zilnic de mișcare și îți amintește să te ridici de pe scaun și să faci câțiva pași, în cazul în care ai stat așezat prea mult timp.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate