GPS ciclism Wahoo Elemnt Roam

-15%
Pret normal 1.74900Lei Special Price 1.48700Lei TVA inclus
In Stoc
Data adaugare
186391
Cod producator
WFCC4

Configurare simpla si navigare pe dispozitiv cu afisaj color

Calculatorul pentru biciclete Wahoo ELEMNT ROAM GPS este construit pentru calatorii. Functiile sale de navigatie inteligenta permit navigarea pe dispozitiv, inclusiv redirectionarea „Inapoi pe pista”, care va va duce la destinatie, chiar daca va abateti de la traseu. ELEMNT ROAM este primul computer Wahoo pentru biciclete care include un ecran color.

ACTUALIZAT! NOTIFICARI INTELIGENTE
Ofera alerte pop-up pe ecran pentru a va informa despre apeluri, mesaje text, e-mailuri, WhatsApp, Signal, Line, Telegram si WeChat pe iOS si Android. Disponibil numai daca calatoresti cu smartphone-ul si poate fi usor oprit cu modul "Nu deranja".

CONFIGURAREA APLICARII ELEMNT COMPANION
Aplicatia gratuita ELEMNT Companion va ghideaza fara efort printr-o configurare pas cu pas, astfel incat sa puteti crea profiluri de utilizator personalizate, sa urmariti performantele, sa actualizati hartile si firmware-ul si sa partajati datele despre calatorie fara efort.

CONEXIUNE FARA FIR
Un computer de bicicleta cu adevarat fara fir, fara plugin necesar (cu exceptia incarcarii)! Nu este nevoie sa va conectati la laptop pentru a sincroniza datele de calatorie, pentru a descarca harti sau pentru a actualiza software-ul. Toate acestea se pot face prin WiFi, Bluetooth sau ANT +.

DUAL-BAND ANT + SI TEHNOLOGIA BLUETOOTH
Ambele functii ANT + si Bluetooth va permit sa imperecheati oricare dintre dispozitivele si senzorii preferati.

FUNCTIONALITATE GPS
GPS integrat cu harti simple si clare pentru o navigare usoara oriunde va aflati in lume.

NAVIGATIE PORNIT DE APARAT
ELEMNT ROAM va genera automat solicitari pas cu pas pentru toate rutele si tipurile de fisiere; inclusiv fisiere GPX, fisiere TCX si rute importate din Strava, Ride With GPS si Komoot.

INCLUDE HARTE GLOBALE
Preincarcat cu harti din America de Nord, Europa, Asia, Oceania si America de Sud. Harti pentru Rusia, Asia si Africa care pot fi descarcate prin WiFi. 

DESCARCARI AUTOMATICE SI FARA FARA RUTE SI INCARCARI DE ANTRENAMENT
Atunci cand sunt sincronizate cu conturi compatibile (Strava, Ride With GPS, Best Bike Split, Komoot, MTB Project, SingleTracks), rutele salvate vor fi descarcate automat si fara fir in ELEMNT ROAM. Plimbarile finalizate se vor incarca automat in toate conturile terte autorizate.

SYNC ROUTE VIA BLUETOOTH
Toata magia sincronizarii rutei WiFi se poate face acum prin Bluetooth! Trimiteti automat orice ruta catre ELEMNT ROAM de pe telefonul dvs. smartphone cu aplicatia Companion ELEMNT.

LUATI-MA LA (GENERARE DE RUTE LA CERERE)
"Take Me To" va permite sa creati un traseu cu directii pas cu pas prin simpla selectare a unei locatii direct pe pagina de harta a lui ELEMNT ROAM folosind pan si zoom sau prin selectarea uneia dintre locatiile salvate. In aplicatia ELEMNT Companion, introduceti o destinatie, o adresa sau un punct de interes si pentru a genera un traseu cu directii pas cu pas si sincronizati-l cu ELEMNT ROAM prin Bluetooth.

RUTA RUTA (TRAILURI DE MICA
Fie direct pe ELEMNT ROAM, fie in aplicatia ELEMNT Companion, selectand Retrace Route, veti oferi directii pas cu pas pentru a va intoarce la punctul de plecare al mersului, inversand ruta pe care tocmai ati parcurs-o. 

LOCATII SALVATE
Salvati locatiile preferate fie direct pe ELEMNT ROAM, fie in aplicatia ELEMNT Companion, astfel incat sa puteti genera cu usurinta un traseu din mers si sa obtineti indicatii pas cu pas catre locurile dvs. frecvent vizitate.

INCEPAM-MA (CALEA PUNCTULUI DE PUNERE)
Exclusiv pentru ELEMNT ROAM, "Get Me Started" este o functie de navigare pe dispozitiv care va va oferi indicatii pas cu pas catre punctul de plecare al traseului. Atunci cand este selectat, ELEMNT ROAM va va crea un traseu, trebuie doar sa urmati chevronii albastri si cand ajungeti la ruta planificata, chevronii vor deveni negri.

INAPOI PE PISTA (RETRACTARE LA CERERE)
Exclusiv pentru ELEMNT ROAM, Back on Track este o functie de navigare pe dispozitiv care va va redirectiona cu directii pas cu pas. Daca luati un viraj gresit sau va indepartati de curs, ELEMNT ROAM va afisa chevronii albastri care va vor intoarce la ruta planificata, iar chevronii vor deveni negri cand va veti intoarce pe pista.

RUTA DE INCEPERE (CEL MAI SCURT RUTA)
Exclusiv pentru ELEMNT ROAM, "Route to Start" este o functie de navigare pe dispozitiv, care va gasi cea mai scurta cale de intoarcere la inceputul calatoriei si va crea directii pas cu pas. Nu este nevoie sa urmati acelasi traseu inapoi acasa!

MONTAJ INTEGRAT EXTERIOR
Unic pentru Wahoo, suportul exterior integrat creeaza un sistem coeziv al unitatii si suportului ELEMNT ROAM pentru un aspect elegant si o deplasare lina.

SURUB INTEGRAT DE BLOCARE A MONTAJULUI
Include un surub de blocare pe care calaretii il pot folosi pentru a fixa computerul pe suport. Cand este utilizat, ELEMNT ROAM poate ramane pe bicicleta pentru cantariri pentru curse UCI.

GORILLA © GLASS LENS
Geamul subtire, usor si rezistent la daune Gorilla © Glass ajuta ELEMNT ROAM sa reziste celor mai dificile conditii.

SENSOR DE LUMINA AMBIENTALA
Regleaza automat luminozitatea ecranului si luminile LED pe masura ce conditiile de iluminare se schimba atat in ​​interior, cat si in exterior.

CULORI 2,7 "ECRAN DIAGONAL
Afisajul vibrant, cu o claritate cristalina de 2,7 "(68,6 mm) face ca datele si rutele dvs. sa fie mai usor ca niciodata.

ECRAN COMPLET PERSONALIZABIL
Exista o pagina pentru fiecare element al calatoriei dvs.: o vizualizare de antrenament cu o privire completa asupra valorilor performantei, o vedere de urcare pentru a urmari ascensiunile in timp real, o vizualizare pe harta pentru a ramane pe curs, urmarire live si multe altele. Toate ecranele sunt complet personalizabile din aplicatia ELEMNT Companion.

BUTOANE PRIETENI PENTRU UTILIZATOR
Trei butoane tactile si usor de apasat in partea de sus a dispozitivului va permit sa comutati rapid prin ecrane pentru toate valorile de mers.

INCLUDE DIVERSE OPTIUNI DE MONTAJ
Doua optiuni de montare solide si sigure - aerodinamica in fata si tija - pentru a va putea vedea calatoria acolo unde doriti.

BATERIE REINCARCABILA USB
Alimentat de o baterie reincarcabila USB cu pana la 17 ore de viata a bateriei. 

INDICATORI LED-URI QUICKLOOK PERSONALIZABILI
Doua randuri de indicatori LED personalizabili ofera un indiciu vizual rapid pentru a vedea daca sunteti pe ritmul valorilor de performanta sau pentru a urma indicii de navigare.

BUTOANE DE VIZUALIZARE PERFECTA
Butoanele usor de accesat din partea laterala a unitatii va permit sa mariti si sa micsorati campurile de date cu o simpla atingere. 

PORTAL PISTA LIVE
Live Track va permite sa partajati un link prin text sau e-mail folosind aplicatia ELEMNT Companion, astfel incat altii sa va poata urmari calatoria in timp real pe portalul web Live Track. Perfect pentru a va mentine in siguranta localizati de catre cei dragi, urmariti de un antrenor sau chiar pentru a va intalni cu colegii pe traseu. Aceasta functie este disponibila numai daca calatoriti cu smartphone-ul.

INTEGRARE ANT + RADAR
Asociati radarul dvs. ANT + Rearview la ELEMNT ROAM pentru a obtine proximitatea in timp real a vehiculelor care se apropie de dvs. din spate. ELEMNT ROAM ofera doua moduri unice: modul LED va lumina LED-urile laterale cu lumini codificate prin culoare pentru a indica prezenta si viteza vehiculelor care vin. Modul pe ecran adauga un canal codat in culori si pictograme auto in partea stanga a ecranului ELEMNT ROAM si lumineaza LED-urile superioare pentru a indica prezenta si viteza vehiculelor care vin.

INTEGRARE SPECIALIZATA A SENZORULUI ANGI
ELEMNT ROAM functioneaza impreuna cu aplicatia "Specialized Ride", pentru a sustine alertele de la detectorul de avarie Specialized ANGi. Daca ANGi detecteaza un potential crash, temporizatorul de numaratoare inversa va aparea pe afisajul Wahoo. In cazul in care calaretul este OK si nu trebuie sa apeleze pentru ajutor, alerta poate fi anulata de la computerul insusi.

INTEGRARE ANT + LEV E-BIKE
ELEMNT ROAM functioneaza cu biciclete electrice compatibile ANT + LEV, inclusiv Giant si Specialized, pentru a afisa informatii specifice despre biciclete electrice, cum ar fi durata de viata a bateriei, modul de asistenta curent, autonomia ramasa si mai direct pe ecranul computerului bicicletei.

KICKR SMART TRAINER CONTROL
Utilizati ELEMNT ROAM pentru a controla KICKR, KICKR CORE sau KICKR SNAP in trei moduri diferite - modul nivel, modul ERG si modul istoric trasee si calatorii. In modul istoric traseu si plimbare, ELEMNT controleaza KICKR pentru a schimba automat rezistenta pentru a se potrivi cu profilul de inaltime al traseului.

CONTROL ANT + FE-C
Utilizati ELEMNT ROAM pentru a controla instructorii care nu sunt Wahoo, care sunt echipati cu ANT + FE-C.

ANTRENAMENTE PLANIFICATE PE DISPOZITIV
TrainerRoad, TrainingPeaks si Today’s Plan sunt complet integrate cu ELEMNT ROAM. Acum va puteti vedea planul de antrenament, puteti executa antrenamente structurate si puteti trimite datele inapoi in aplicatii automat. Calareste-ti planul de antrenament in aer liber sau in interior. Pe un KICKR Smart Trainer, KICKR va schimba automat rezistenta pentru a se potrivi cu puterea tinta a fiecarui interval, astfel incat sa profitati la maximum de antrenamentul dvs. structurat.

ECHIPA INEOS STRUTURI STRUCTURATE PE DISPOZITIV
Preincarcat cu cinci antrenamente structurate pentru a le face in interior sau in aer liber - doua teste FTP si trei antrenamente structurate Team Ineos proiectate de antrenorii echipei.

INTEGRATII SOFTWARE: STRAVA, CEL MAI BUN BICICLETA SPLIT, KOMOOT, RIDE CU GPS SI RELIVE

ELEMNT ROAM este complet integrat cu aplicatiile dvs. preferate:

➤ Strava: Urmariti-va efortul relativ si segmentele live, complet cu starea de progres si Final Push pentru a va ajuta sa va zdrobiti PR sau KOM.

➤ Cea mai buna impartire a bicicletelor: va ghideaza in timpul unei curse cu obiective de putere si viteza specifice cursului si planului dvs. de cursa. Daca traseul cursului este incarcat pe ELEMNT, il puteti calatori si in interior pe orice antrenor Wahoo KICKR pentru pregatire avansata.

➤ Komoot: directii pas cu pas cu notificari pop-up si LED-uri pentru traseele Komoot. Ride With GPS: Directii pas cu pas cu notificari pop-up si LED-uri pentru Ride cu trasee GPS.

➤ Retraiti: urmariti aventurile dvs. cu bicicleta si transformati-le in videoclipuri 3D frumoase si animate, astfel incat sa puteti retrai fiecare moment minunat.

Aflati mai multe cu lista noastra completa de software compatibil.

INTEGRATII HARDWARE: SCHIMBATOARE DE VITEZE ELECTRONICE, SENZORI DE OXIGEN PENTRU MUSCHI SI MONITOARE DE PEDALARE

ELEMNT ROAM este complet integrat cu hardware selectat si va afisa valorile corespunzatoare:

➤ Schimbatoare de viteze electronice

Afiseaza o indicatie vizuala si numerica a angrenajelor din fata si din spate si a bateriei care schimba viteza.

Shimano Dura Ace Di2, SRAM eTAP, FSA WE si Campagnolo EPS

➤ Senzori de oxigen muscular

Afiseaza valorile saturate si totale ale hemoglobinei pentru antrenament sau tura

Senzori de oxigen muscular BSXInsight si Moxy

➤ Contoare de putere

Afiseaza masurarea puterii cu doua picioare si eficienta pedalarii

Monitor de pedale "Pioneer".

Aflati detaliile cu lista noastra completa de hardware compatibil.

INTEGRATII PENTRU BICICLETE DE MUNTE
Sincronizati automat lista de sarcini din proiectul MTB si lista de dorinte de la Singletracks la ELEMNT prin WiFi sau Bluetooth

Mai multe informati
ProducatorWahoo Fitness
Cod producatorWFCC4
CuloareNegru
HartiPreincarcat cu harti din America de Nord, Europa, Asia, Oceania si America de Sud. Harti pentru Rusia, Asia si Africa care pot fi descarcate prin WiFi.
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions

Iti mai recomandam si