GPS Ciclism Garmin Edge 830

-32%
Pret normal 1.920100Lei Special Price 1.299100Lei
Cumpara in rate 78.35 Lei x 24 rate
Stoc epuizat
Data adaugare
148529
Cod producator
010-02061-01
Barcode
-

Calculatorul pentru ciclism cu GPS pentru performanţe, dotat cu hărţi şi ecran tactil

Monitorizarea dinamică a performanţelor oferă informaţii despre valoarea dvs. VO2 max., recuperare, focalizarea echilibrată a nivelului de solicitare, aclimatizare la căldură şi altitudine, nutriţie, hidratare şi multe altele

Funcţiile de siguranţă pentru ciclisminclud noua alarmă pentru bicicletă, monitorizarea şi mesajele în grup, detectarea incidentelor şi compatibilitatea cu radarul retrovizor Varia şi luminile, astfel încât să puteţi vedea şi să fiţi văzuţi

Include harta pentru ciclism rutabilă Garmin cu rute pe baza popularității, care vă ajută să realizaţi cursele ca şi cum aţi cunoaşte zona, plus crearea de rute pe dispozitiv, recalcularea în afara traseului şi înapoi la start; modelul pentru ciclism montan are date Trailforks integrate, inclusiv evaluări ale dificultăţii traseului

Personalizaţi cu aplicaţii gratuite, widgeturi şi câmpuri de date din magazinul Connect IQ

Datele dinamice MTB contorizează săriturile, distanţa săriturilor şi durata de inactivitate, dar şi efortul susţinut, care măsoară dificultatea cursei şi fluxul care monitorizează uniformitatea coborârii, astfel că aveți un scor de depăşit în următoarea cursă.

Durata de viaţă a bateriei: până la 20 de ore cu GPS; ce poate fi extinsă până la 40 de ore cu acumulatorul Garmin Charge sau în modul de economisire a energiei.

Pe cine interesează că Edge 830, computerul pentru ciclism cu ecran tactil, oferă monitorizarea dinamică a performanţelor şi informaţii pentru a vă ajuta să progresaţi? Pe dvs. Deci, fie că sunteţi pe podium, că v-aţi calificat la Kona, că faceţi curse pe pietriş, pe drum drept, că sunteţi un ciclist urban, că faceţi curse pe drumuri accidentate sau undeva între toate acestea, Edge 830 este gata să devină noul dvs. partener de curse.

Duceţi antrenamentul la nivelul următor.

Edge 830 avansează de la colectarea datelor oferind informaţii dinamice privind performanţele, care vă pot ajuta să vă depăşiţi recordurile. Vedeţi modul în care corpul dvs. rezistă în diferite medii, cu aclimatizarea la căldură şi altitudine. Primiţi notificări în timpul cursei atunci când a sosit momentul să vă hidrataţi sau să mâncaţi. Vedeţi dacă cel mai recent antrenament a fost echilibrat în ceea ce priveşte rezistenţa, valoarea de prag şi eforturile de intensitate mare. Atunci când este asociat cu senzorii compatibili Garmin, Edge 830 calculează chiar şi curba de putere, o nouă statistică de monitorizarea a puterii care compară efortul din timpul cursei cu cel din săptămânile şi lunile anterioare. Oriunde v-aţi antrena, vă puteţi sincroniza antrenamentele structurate din TrainingPeaks şi din comunitatea noastră de fitness online, Garmin Connect, chiar pe dispozitivul dvs. Edge. De asemenea, puteţi vizualiza viitorul dvs. antrenament pe toată săptămâna şi puteţi lansa antrenamentul relevant fără probleme, atunci când este necesa.

Take Your Training to the Next Level

Realizaţi curse cu încredere

Fie că vă antrenaţi împreună cu tovarăşii dvs. de curse sau că vă deplasaţi către muncă, dispozitivul dvs. Edge 830 ia siguranţa dvs. în serios. Acesta permite monitorizarea şi mesajele în grup, astfel că puteţi menţine legătura atunci când sunteţi separaţi de echipă. Acesta are, de asemenea, un sistem de detectare a incidentelor, care va trimite automat locaţia dvs. către contactele de urgenţă dacă acesta detectează un incident. Pentru o conştientizare mai bună, asociaţi dispozitivul Edge 830 cu radarul nostru retrovizor Varia şi cu luminile, astfel încât să puteţi vedea şi să fiţi văzuţi. Şi noua alarmă pentru bicicletă protejată cu un cod PIN vă va notifica pe smartphone, dacă bicicleta dvs. este mutată în timp ce aţi intrat să vă cumpăraţi apă sau faceţi o pauză.

Ride with Confidence

Navigaţi pe fiecare viraj

Edge 830 este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor care urmează. Utilizaţi ecranul tactil luminos, cu viteză de răspuns pentru a crea curse şi trasee noi chiar pe dispozitivul dvs. Edge. Pentru a vă ajuta să realizaţi curse ca şi cum aţi cunoaşte zona, opţiunea de rute populare alege din drumurile şi traseele cele mai parcurse de ciclişti. Edge 830 este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă, sau înapoi de la start, dacă vă abateţi de la aceasta sau decideţi să reveniţi acasă mai devreme. Cu calcularea rutelor care este de 2 ori mai rapidă decât pe modelele anterioare, veţi petrece mai mult timp călătorind cu bicicleta şi nu aşteptând.

Navigate Every Turn

Stăpâniţi traseele

Atunci când aveţi nevoie de o schimbare de peisaj, Edge 830 este ghidul dvs. pentru ciclismul montan. Începeţi prin a descărca aplicaţia gratuită Trailforks din Magazinul Connect IQ şi apoi deblocarea datelor Trailforks pe dispozitivul dvs. Edge. Cu trasee din mai multe de 80 de ţări, Trailforks include cele mai bune şi mai actualizate informaţii, inclusiv starea traseelor, hărţile calorice şi multe altele. Atunci când vă opriţi la mijlocul cursei, noul mod Forksight va afişa automat intersecţiile următoare de pe traseu şi vă oferă context prin afişarea locului în care vă aflaţi în reţeaua de trasee. În timpul cursei, Edge 830 monitorizează detaliile epice cu noile statistici pentru ciclismul montan, cum ar fi contorizarea săriturilor, distanţa săriturilor şi durata de inactivitate. Alte funcţii de ciclism montan includ efortul susţinut, care măsoară dificultatea cursei cu ajutorul funcţiei GPS şi fluxul care monitorizează modul în care coborâţi pe un traseu, astfel că aveți un scor de depăşit în următoarea cursă.

Tame the Trails

Urcaţi ca un profesionist

Urcatul poate deveni arma dvs. secretă cu ajutorul dispozitivului Edge 830 şi al noii funcţii ClimbPro. Acesta arată automat distanţa de urcare rămasă şi înclinarea atunci când urcaţi urmărind o rută sau un traseu. Acesta arată cât mai aveţi de suferit, ajutându-vă să vă măsuraţi efortul în timpul rămas pentru cursă.

Climb Like a Pro

Sistemul pentru biciclete electronice SHIMANO STEPS

Asociaţi un calculator pentru ciclism Edge compatibil cu un sistem SHIMANO STEPS acceptat pentru bicicletele electrice eBike şi primiţi un ecran de stare eBike dedicat, câmpuri de date şi asistenţă pentru mesajele de stare a sistemului şi de avertizare. Pe lângă valorile furnizate de dispozitivul Edge, precum durata, distanţa şi viteza, puteţi vizualiza şi nivelul dvs. de asistenţă, poziţia schimbătorului de viteze, durata de viaţă a bateriei şi autonomia rămasă în timpul unei curse.

Climb Like a Pro

Personalizaţi-vă dispozitivul

Numai Garmin vă permite să vă personalizaţi dispozitivul cu aplicaţii, widgeturi şi câmpuri de date gratuite din magazinul Connect IQ. Aplicaţii cum ar fi AccuWeather MinuteCast vă informează când se va opri ploaia astfel că puteţi stabili intervalul de timp ideal pentru cursa dvs. Şi dacă planificaţi curse în locaţii cum ar fi Strava, Komoot sau Wikiloc, descărcaţi aceste aplicaţii pentru a putea importa rutele dvs. preferate direct pe dispozitivul dvs. Edge. Sau dacă căutaţi o cafenea sau un magazin de biciclete în apropiere, utilizaţi aplicaţia Yelp Pentru a descărca locaţiile şi ruta către acestea direct pe dispozitivul dvs. Edge.

Customize Your Device

                                                                                                                               

Caracteristici Fizice şi Performanţe

           
Dimensiuni fizice 50 x 82 x 20 mm
Ecran tactil  
Dimensiune afişaj 2.6” (66.04 mm)
Rezoluţie afişaj 246 x 322 pixels
Greutate

79.1 g

Baterie rechargeable lithium-ion
Durata de viaţă a bateriei up to 20 hours GPS training mode
Rezistenţă la apă IPX7
Afişaj în culori  DA
Receptor cu sensibilitate ridicată  DA
                                                                                               
               

Hărţi şi Memorie

           
Posibilitatea de a adăuga hărţi  DA
Hartă de bază  DA
Waypoints/favorites/locations 200
Rute 100 Courses
Istoric up to 200 hours
                                                                       
               

senzori

           
GPS activat DA 
GLONASS  DA
Altimetru barometric  DA
                                                           
               

Funcţii inteligente zilnice

           
Notificări inteligente  DA
Telecomandă VIRB®  DA
                                               
               

Funcţii de monitorizare a activităţii

           
Calculează caloriile arse  DA
                                                                                                                                   
               

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

           
Ecran(e) personalizabile  DA
Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)  DA
Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)  DA
Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)  DA
Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)  DA
Estimare V02 max.  DA
Virtual Partner® (antrenaţi-vă cu o persoană digitală)  DA
Derulare automată (parcurge paginile de date în timpul unei activităţi)  DA
                                               
               

Funcţii de Alergare

           
Senzor viteză/cadenţă bicicletă Da (anumite versiuni)
                                                                                               
               

Funcţii de Ciclism

           
Cursuri  DA
Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)  DA
Harta pentru ciclism Garmin (harta rutabilă a străzilor specifică pentru ciclism)  DA
Compatibil cu Vector™  DA
Contorul de putere (afişează datele de alimentare de la un dispozitiv terţ compatibil ANT+™- contoare de putere activate) Da (înregistrează date aprox. 1 per secundă)
                                                           
               

Garmin Connect™

           
Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date) DA 
Sincronizare automată (transferă date automat către Garmin Connect)  DA
                                               
               

Suplimentar

           
Suplimentar
 • Smart notifications displays texts and calls only
 • Internal memory: 16 GB
 • Personal cycling records: yes
 • Compatible with Varia™ bike radar and lights: yes
 • Edge® remote compatibility: yes
 • LiveTrack: yes
 • GroupTrack: yes
 • Advanced performance and power analysis, including VO2 max, Recovery Adviser, FTP/Watts/kg tracking, Performance condition/lactate threshold/stress score as well as advanced cycling dynamics and connected features
 • Bike trainer profile for compatible Turbo trainer data display and control
 • On-device segment compatibility for dynamic and engaging in-ride competition: yes
 • Operating temperature: -20°C to +55°C
 • Connected features via a smartphone: yes
 • Compatible with Garmin Connect™ and Garmin Connect™ Mobile: yes
 • Integration with Shimano Di2 electronic shifting: yes
 • Weather alerts: yes
 • Wi-Fi® compatible: yes
 • Ambient light: yes
 • Round-trip routing: yes
 • Route planner: yes
 • Incident detection: yes
 • Training plans/workouts: yes
 • Connect IQ™ compatible: yes
 • Audio prompts: yes
 • Auto start (timer starts automatically at custom speed): yes
 • ANT+™ electronic shifting compatibility: yes
 • ANT+ bike trainer compatible: yes
 • Strava Segments compatible: yes
 • Stress score: yes
 • Battery save mode: Extends battery life up to 50 percent while still tracking ride detail

¹ Advanced workouts require a Garmin Connect account

Hardware  
Dimensiune 50 x 82 x 20 mm
Greutate 75,8 g
Tip afişaj Ecran tactil color de 2,6"
Rezoluţie afişaj 246 x 322 pixeli
GPS/GLONASS/Galileo Da
Altimetru Da
Senzor de lumină ambiantă Da
Durata de viaţă a bateriei 24 ore (tipic)
Compatibilitate cu senzori de putere integraţi Da
ANT+/Bluetooth®/Wi-Fi® ANT+, Bluetooth, BLE, Wi-Fi
Compatibilitate senzor ANT+, BLE
Rezistenţă la apă IPX7
Funcţii de monitorizare a cursei şi a performanţelor  
Personalizare date Da
Auto Pause/Tură/Derulare Da
Alerte Da
Recorduri personale Da
VO2/recuperare Da
Măsurători fiziologice Da (inclusiv nivelul de solicitare al antrenamentului, echilibrul)
Compatibil cu contorul de putere Da
Analiză avansată a alimentării Da
Dinamică MTB Da
Compatibil cu sistemul electronic de schimbare a vitezelor Da
Compatibil cu comenzile de antrenament în interior Da
Antrenamente avansate Da
Segmente Da
ClimbPro Da
Afişaj extins Da
Funcţii de navigaţie  
Hartă Hartă pentru biciclete Garmin
Conţinutul TrailForks integrat Da
Posibilitatea de a adăuga hărţi Numai memoria internă
Compatibil cu funcţia de trasee Da
Rute care se bucură de popularitate Da
Navigare pas cu pas Da
Recalculare pe dispozitiv Da
Calculare Înapoi la start pe dispozitiv Da
Creare traseu pe dispozitiv Da
Navigaţie de la A la B, puncte de interes + căutare adrese pe dispozitiv Da
Creare traseu dus-întors pe dispozitiv Da
Funcţii conectate şi de conştientizare  
LiveTrack Da
GroupTrack Da
Mesaje între ciclişti Da
Detecţie incidente Da
Asistenţă Da
Vreme Da
Notificări inteligente Da
Compatibilitate Varia Da
Comenzi VIRB® Da
Încărcare automată activitate Da
Connect IQ Da
Solicitări audio Da
Mod de economisire a bateriei Da
Alarmă pentru bicicletă/Căutare My Edge® Da
Transfer între dispozitive Da

 

 

 

 

 

 

Mai multe informati
ProducatorGarmin
Cod producator010-02061-01
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si