Angajam!

Pantofi trail barbati La Sportiva Bushido II FW 2020

#ID: master-162651
447 Lei 744 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Bushido II este un pantof de competiție dedicat lumii skyraces. Super-ușor, oferă aderență suplimentară pentru a asigura stabilitate și susținere perfectă pe toate tipurile de teren off-road.

   Datorită construcției STB Control, structura TPU plasată lateral pe partea superioară înfășoară talpa intermediară în partea mediană, stabilizând pantoful. Această soluție permite obținerea unei fixări confortabile și o stabilitate generală mai mare datorită sinerigiei între partea superioară și talpă, precum și a greutății reduse a pantofului, evitând introducerea stabilizatorilor grei în partea centrală a încălțămintei. Talpa dublă FriXion Red are diferite suprafețe de susținere: forma rotunjită a grip-urilor exterioare creează un unghi de sprijin gradual cu solul, menținând stabilitatea chiar și la răsucirea extremă a piciorului. Acest lucru vă permite să alergați în condiții de siguranță chiar și pe teren tehnic, în prezența rădăcinilor, pietrelor și ramurilor. Suport maxim pe partea mediană a piciorului, libertate de mișcare și confort la nivelul piciorului. Rezultatul este un pantof care, în stilul unic La Sportiva, oferă noi soluții pentru a satisface nevoile celor mai exigenți alergători, rescriind regulile jocului cu o construcție complet nouă, care nu a mai fost văzută niciodată în pantofii de alergare.

  • Talpa intermediară EVA oferă durabilitate și reactivitate pe teren moale, unde nevoia de absorbție a șocurilor este redusă;
  • Partea superioară: Respirabilă, plasă cu armături din material termoplastic;
  • Branțul Ortholite oferă respirabilitate si amortizare pe termen lung - branțul va păstra peste 95% din grosimea sa în timp și nu se va aplatiza;
  • Footbed: 4mm Ortholite Ergonomic;
  • Drop: 6;
  • Amortizare: 7;
  • Greutate: 305 g (Marime 42);
X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate