Pantofi alergare dama Asics Gel-Kayano 27 SS 2021

-57%
Pret normal 891100 Lei De la 383113 Lei
Cumpara in rate 95.98 Lei x 4 rate
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-183004
Cod producator
-
Barcode
-

Bucurati-va de un confort excelent si de un sprijin avansat cu pantoful de alergare GEL-KAYANO ™ 27. Partea superioara din plasa reproiectata ajuta la mentinerea picioarelor aerisite, in timp ce talpa este mai flexibila pentru a contribui la promovarea unei alergari naturale. Acest proces incepe in calcai, care datorita canelurilor flexibile adaugate, izoleaza impactul initial pentru o senzatie mai moale si mai lina.

Acest pantof incorporeaza, de asemenea, tehnologia DYNAMIC DUOMAX ™ pentru a ajuta la sprijinirea piciorului si la cresterea stabilitatii pentru alergatorii ale caror picioare se rotesc prea mult spre interior. Talpa intermediara integreaza tehnologia SPACE TRUSSTIC ™, care asigura stabilitate si reduce greutatea totala. 

In cele din urma, o sectiune mare de materiale reflectorizante din spate ajuta la mentinerea vizibila a alergatorilor atunci cand alearga in conditii de lumina slaba. Modelul GEL-KAYANO ™ 27 este o alegere excelenta atat pentru alergatorii competitivi, cat si pentru cei necompetitivi.

Materialul din plasa multidirectional imbunatateste ventilatia si stabilitatea. Partea superioara din plasa reproiectata ajuta la mentinerea picioarelor racoroase si, impreuna cu calcaiul extern, ofera o potrivire generala mai buna si un sprijin specific. In timp ce o sectiune mare de materiale reflectorizante din spatele piciorului ajuta la mentinerea vizibila a alergatorilor atunci cand ruleaza in conditii de lumina slaba.

Insertii Asics Gel in calcai si in varf pentru o absorbtie maxima a socurilor. Creat dintr-o combinatie de spuma Asics FlyteFoam si FlyteFoam Propel, care ofera o revenire si o reactie exceptionala, indiferent de distanta.

Aceste tehnologii ajuta la sustinerea piciorului si la cresterea stabilitatii pentru alergatorii ale caror picioare se rotesc prea mult spre interior. Talpa intermediara integreaza un Space Trusstic care ofera stabilitate si reduce greutatea totala pentru a ajuta la promovarea unei tranzitii mai usoare de la calcai  la varf.

Talpa cu flexibilitate sporita. Caneluri flexibile ale varfului mai adanci, care creeaza o alergare mai lina, permitand pantofului sa se miste mai natural in picior.

 

 

 

Mai multe informati
GenDama
ProducatorAsics
ColectiePrimavara - Vara 2021
PronatieNeutra / Exagerata
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si