Angajam!

Tricou compresie alergare dama Compressport Trail Postural 2020

369 Lei 410 Lei Discount 10% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri/Maiouri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Noua generație mai ușoară de tricouri pentru femei Compressport este concepută pentru a avea grijă de toate detaliile, în timp ce dvs. vă concentrați pe alergare. Țesătura moale și confortabilă din microfibră asigura eliminarea frecarii și iritarii în toate zonele sensibile. Tehnologia de control a posturii este țesută direct în material in zona din spate și în zona abdominală pentru a ajuta la menținerea umerilor drepți și a unei posturi corecte. Acest lucru va stimula capacitatea de respirație, va îmbunătăți oxigenarea în timpul efortului și va facilita recuperarea rapidă după efort. Termoreglarea optimă și protectia termică vă mențin la o temperatura constanta.

   Fermoarul cu autoblocare permite deschiderea tricoului pentru o ventilație suplimentară. Modelul actualizat 2020 Trail Postural are o centură integrată pentru a depozita lucrurile esențiale și obiectele personale. Capacitatea sa este flexibilă datorită plaselor elastice, iar accesul este intuitiv

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate