Angajam!

Tricou alergare barbati La Sportiva Limitless SS 2021

199 Lei 284 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri/Maiouri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Tricou fabricat din noul fir BeCool ™ care garanteaza proprietati ideale pentru uscare rapida si o mai buna aerisire.

➤ Material: Principal - (PN22) 100% Polyester; Plasa - (MSH11) 100% PES
➤ Greutate: 90 g (M)

➤ RESPIRABILITATE - articole de imbracaminte foarte respirabile care asigura un control climatic optim.
➤ STRETCH - articole de imbracaminte confortabile, receptive, care permit libertatea maxima de miscare.
➤ POTRIVIRE REGULATA - croiala confortabila, tehnica.
➤ USOR - produse concepute pentru alpinism, unde greutatea minima este esentiala.
➤ Tehnologia Polygiene® Odor Control este un tratament textil durabil, eficient si durabil care foloseste sare de argint naturala pentru a opri cresterea bacteriilor cauzatoare de miros. Rezultatul? Puteti purta mai mult si puteti spala mai putin.

➤ Sistemul Bluesign® este solutia pentru o productie textila durabila. Elimina substantele nocive chiar de la inceputul procesului de fabricatie si stabileste si controleaza standarde pentru o productie ecologica si sigura. Acest lucru nu numai ca asigura faptul ca produsul textil final indeplineste cerintele foarte stricte de siguranta a consumatorilor la nivel mondial, dar ofera, de asemenea, incredere consumatorului pentru a achizitiona produse durabile. La Sportiva este membru oficial al bluesign® din 2012: acest lucru certifica faptul ca lantul de aprovizionare cu textile respecta criteriile de mediu si sociale recunoscute la nivel international, sustinute de bluesign®. Din sezonul 2014/15, La Sportiva produce produse bluesign® certificate complete: verificati eticheta bluesign® de pe articole de imbracaminte pentru mai multe informatii. CE ESTE UN PRODUS BLUESIGN? - Un produs certificat bluesign® garanteaza cel mai inalt nivel de siguranta a consumatorilor. Cand vedeti eticheta bluesign® pe un produs inseamna ca a fost produs cu un impact minim asupra oamenilor si planetei, respectand cele mai inalte standarde de calitate posibile si utilizarea responsabila a tuturor resurselor de-a lungul lantului de aprovizionare. Un produs bluesign® este declaratia angajamentului companiei fata de planeta.
➤ L1 - STRAT DE BAZA - acest strat este in contact direct cu pielea. Prin urmare, trebuie sa elimine transpiratia si sa mentina pielea uscata pentru a crea un confort climatic optim in timpul activitatii fizice.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate