Angajam!

Vesta tip rucsac alergare Compressport Ultrarun S Pack

549 Lei 784 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Geci/Veste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Zece ani de know-how tehnologic și testari în condiții extreme oferă cel mai ușor rucsac pentru 100 de kilometri de până acum! Proiectat din fibre ultra-ventilate, este confortabil atat in partea din fata, ca și in spate. Se mentine perfect, indiferent de miscarile tale, sub forma unei veste potrivite corpului, fara a provoca nicio constrangare. Spațiile optime de depozitare sunt ușor accesibile și transportă până la 1 litru de lichid. Cu o greutate de numai 80g, nu il vei simți nici măcar în timpul eforturilor intense. Designul ergonomic a fost creat pentru a permite alergătorului să obtina confort complet in cursele de peste 100 km, fără iritații sau presiuni asupra unor puncte sensibile ale corpului. Materialul din care este confectionat nu reține apa și va rămâne usor indiferent de condițiile meteorologice. Nu se supraîncălzește datorita structurii sale ușoare. Acest lucru stimulează schimbul de aer în interior / exterior, precum și o ventilație de 360 . Cele 10 buzunare ergonomice sunt create pentru a transporta 3 elemente indispensabile: apă, energie și echipamente obligatorii. În partea din față: 2 bidoane x 500 ml sau 2 bidoane x 750 ml - acces direct și util. In spate: 1 bidon de 650 ml plasat orizontal. Aceasta metoda inteligenta vă permite să luați sticla cu usurinta.

Ventilarea:Nu se supraîncălzește din cauza structurii sale ușoare. Acest lucru stimulează schimbul de aer în interiorul / exteriorul, precum și o ventilație de 360 °.

Energy Pocket -Buzunar pentru geluri.

 

 Vesta vine echipata cu 2 bidoane de 500 ml Ergo.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate