Angajam!

Pantofi alergare dama Mizuno Wave Horizon 3 SS 2019

#ID: master-144612
440 Lei 677 Lei Discount 35% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Modelul Mizuno cu suportul tehnic cel mai avansat a fost imbunatatit cu tehnologia AeroHug in zona mediana a talpii piciorului. Aceasta elimina distanta dintre picior si pantof in vederea unei stabilitati perfecte. Confort maxim, combinat cu suport moderat oferit de noua tehnologie Wave SmoothRide, o talpa completa U4icX si o decupare independenta in zona calcaiului sunt cele mai importante caracteristici ale modelului Horizon 3.

  Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea de materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduceMizuno Wave căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei.

   Tehnologia Wave reduce efectul impactului cu solul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea acestei tehnologii seobține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate. 

   SmoothRide minimizeaza accelerarea și decelerarea rapidă a piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. Brantul detasabil de calitate superioară ofera confort sporit și durabilitate in timp.

  Cauciucul cu carbon utilizat la realizarea talpii exterioare asigura o tractiune optima, in timp ce talpa intermediara realizata dintr-un material revolutionar, foarte usor, imbunatateste amortizarea.

 

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate