Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Gel-Cumulus 19 SS 2018

296 Lei 593 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Dispunând de tehnologia Convergence GEL® și sistemul de amortizare al tehnologiei Rearfoot GEL®, modelul nostru GEL-Cumulus® 19 oferă un confort sporit și o risipire a șocurilor, în timp ce îmbunătățesc funcția piciorului pentru o calcare mai netedă. Modelul GEL-Cumulus® 19, de asemenea, are un design contemporan pentru a semnala cea mai nouă generație.

FluidRide™ este structura cu două straturi este realizată din Solyte ™ ușoară și SpEVA ™ de înaltă înălțime. Proprietățile de amortizare ale Solyte ™ absorb impactul atunci când lovesc solul, în timp ce calitățile de revenire ale SpEVA ™ sporesc mișcarea în pasul următor.

CHANGES IN CENTER OF PRESSUREȘanțurile verticale trec prin talpa exterioară de la călcâi la vârful picioarelor. Deci, indiferent dacă coborâți sau urcati, centrul dvs. de presiune este concentrat în aceste canele.

Filozofia de design ASICS care folosește componentele legate pentru a spori mersul natural al piciorului de la lovitura talpei până la sfarsitul degetului mic.

Constructie fara cusaturi, deci fara alte probleme din cauza inconfortului.

Sistemul de amortizare RearFoot GEL este un sistem de tip cushinong bazat pe silicon care oferă un șoc mai mic atunci când călcâiul are impact asupra solului, oferind o amortizare mai bună.

Brantul Comfordry este detașabil si asigură performanțe de amortizare și va fereste de umiditate pentru a avea piciorul cat mai uscat intr-un mediu sănătos.

Rășina TRUSSTIC ™ este utilizată în partea centrală a tălpii. Această structură oferă stabilitatea pantofilor, împiedicându-i să se răsucească în timpul mișcării, cu forme proiectate în funcție de caracteristicile de mișcare din sport și de scopul pantofilor. Forma TRUSSTIC ™ este adaptată tipului de încălțăminte, în funcție de mișcările utilizate în sport pentru a menține încălțămintea de la răsucire.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate