Angajam!

Pantofi alergare barbati Mizuno Wave Sky 3 FW 2019

#ID: master-152799
327 Lei 816 Lei Discount 60% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Descoperiți combinația dintre spuma XPOP PU și Mizuno Foam Wave pentru o experiență nouă, care vă va conduce antrenamentul la un nou nivel.

   Mizuno Foam Wave este fabricat din două materiale moi, plasate împreună într-un design în formă de undă, creând o structură cu o capacitate unică de absorbție a șocurilor. Această platformă ofera beneficii suplimentare de stabilitate, deoarece inserția spumei controlează presiunea în timpul aterizării și ghidează mișcarea piciorului. Tehnologia utilizată în talpă intermediară, XPOP, ​​este un compus nou fabricat din spumă poliuretanică ce asigură amortizare, un randament ridicat de energie și durabilitate.

   Materialul AIRmesh integrează un sistem de ventilație pentru respirabilitate sporită si funcționează impreuna cu tehnologia Intercool care impiedică încălzirea excesivă a încălțămintei în timpul mișcării datorită orificiilor pentru ventilație din talpa intermediară.

   Wave este tehnologia unica Mizuno care asigura atat amortizare, cat si stabilitate. Lamela Wave asigură o amortizare excelentă prin disiparea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei se obține prin diferența de construcție dintre partea exterioară și cea interioară a pantofului, împiedicând astfel comprimarea talpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Branțul detașabil cu formă anatomică oferă o potrivire excelentă și confort.

   SmoothRide ofera o minimizare a accelerarii și decelerarii rapide ale piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. X10 este un cauciuc din carbon extrem de durabil, care permite o uzură mai indelungată în zonele cu impact ridicat și oferă mai multă tracțiune in zona călcâiului.

   Greutate (G): 320

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate