Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Gel-Kayano 25 FW 2018

395 Lei 719 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  Cea de-a 25-a aniversare a acestui alergător legendar include evoluția ulterioară a amortizorului FlyteFoam ultra-ușor: FlyteFoam Propel și FlyteFoam Lyte. Aceste două tehnologii de ultimă oră colaborează pentru a oferi o amortizare energizantă și un confort excepțional de la călcâi până la picioare. Contati pe GEL-Kayano 25 pentru o cursa premium și fiabilă care vă stabilizează piciorul și se potrivește perfect.

Greutate: 11,85.

Înălțime călcâi: 22 mm.

Ortholite

Tehnologie care permite branțului să păstreze mai mult de 95% din grosimea sa inițială și nu se va deforma în timp. Ofera o calitate inalta fara semne de uzura.

Asics - Gel

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat. Cu sistemul ASICS-GEL™, rezistența și controlul capacității de amortizare pe termen lung sunt remarcabile.

Ahar 

AHAR (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate