Angajam!

Sort compresie triatlon Compressport Under Control Oxygen Kona 2019

191 Lei 475 Lei Discount 60% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantaloni/Sorturi Ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Dezvoltat în Elveția pentru a răspunde nevoilor sportivilor profesioniști, sortul Compressport Oxygen Under Control Kona 2019 oferă suportul muscular perfect, cu confort fără precedent, termoreglare și ventilație excelentă. Compresia gradată îmbunătățește oxigenarea musculară, absoarbe șocurile și reduce riscul de rănire. Zona de ventilație oferă o aerisire optimă, deoarece căldura și transpirația sunt evacuate imediat. Regulatoarele termice ajută corpul să mențină o temperatură constantă, un atu foarte important pentru a face față vremii calde și umede din Kona. Noua țesătură ultra-elastică face ca acest produs să fie și mai flexibili și mai confortabili de purtat pe distanțe ultra-lungi. Spuma este concepută cu o densitate optimă, astfel încât să-și recapete forma instantaneu de fiecare dată când pedalezi. Cu designul sau minimalist, fără cusături și cu fibre extensibile, va deveni o a doua piele.

  • Fibra hidrofugă elimină umezeala și evacuează transpirația fără a o absorbi, chiar și atunci când este excesivă;
  • Țesatura unica favorizează circulația aerului și permite un echilibru perfect între exterior și interior. Astfel, corpul rămâne la aceeași temperatură fără cresteri sau scaderi bruste;
  • Greutate: 78.00 g;

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate