Angajam!

Set maneci compresie Compressport Ultralight UTMB

#ID: master-136134
87 Lei 125 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Maneci compresie?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Modelul vizează comprimarea muschilor brațului strategic și stimulează fluxul sanguin, permițând mușchilor să obțină și mai mult oxigen. Benzile de ventilație integrate îmbunătățesc compresia și confortul cotului. Este un accesoriu perfect anti-UV, care protejează de frig și căldură.

   Tehnologia Aero integrata permite un schimb de căldură în interior și în exterior cu evacuare optimă a transpirației. Pentru un confort optim, microfibra este 100% fără sudură, ușoară și foarte moale. Efectul de oglindă ERAMICS activează microcirculația pe suprafața pielii (+ 92%) și duce la o mai bună termoreglare (+ 51%). Mansetele sunt tricotate pentru a se potrivi perfect fiecărei curbe a brațelor, maximizându-le eficiența și confortul (fără căderi).Aero knitting

   Compresia la 360 ° atenuează efectul "valurilor de șoc" asupra mușchilor, venelor și articulațiilor. O dozare precisa a compresiei în zonele vizate aduce oxigen muschilor și, prin urmare, sporește performanțele și facilitează recuperarea. Mușchii sunt susținuți pentru o performanță mai bună. Ultra-extensibila, fibra este de asemenea mai respirabilă pentru confort sporit.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate