Angajam!

Pantofi ciclism MTB Sidi Tiger 2 SRS Carbon

1.238 Lei 1.906 Lei Discount 35% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Caracteristici:

➤ Tecno-3 Push Flex elimina complet zona de presiune de pe partea superioara a piciorului si imbunatateste semnificativ senzatia de inchidere completa. Echipat cu o suprafata mai mica de sustinere pe limba pantofului si cu un sistem central de flexare, reuseste sa se adapteze diferitelor nevoi si conformatii ale biciclistilor, fara a crea zone de hiperpresiune. Sistemul garanteaza reglarea micrometrica, viteza de inchidere / eliberare a tensiunii si este inlocuibil.

➤ Dispozitivul reglabil de fixare a calcaiului intareste partea superioara a cupei pentru calcai si imbunatateste potrivirea printr-o inchidere sigura, astfel incat calcaiul sa nu alunece in timpul urcarilor sau sprinturilor abrupte. Fiecare parte a calcaiului poate fi reglata independent, pentru o potrivire perfecta. Pentru o reglare personalizata, rotiti surubul spre semnul + pentru a strange dispozitivul de retinere a calcaiului si spre semnul - pentru a-l deschide. Are o greutate redusa, este usor de utilizat si inlocuibil. Pentru o siguranta suplimentara in timpul pedalarii, noul dispozitiv reglabil este prevazut cu insertii reflectorizante pentru o mai mare vizibilitate in conditii de intuneric.

➤ Suportul integrat din zona calcaiului are un design nou si usor, intarit, pentru a evita deformarea dupa eforturi si presiuni prelungite. Cu forma anatomica, se stabilizeaza si sustine piciorul atunci cand pedalezi.

➤ Partea superioara din zona degetelor este cauciucata pentru a rezista si a devia impactul pietrelor sau resturilor atunci cand mergeti cu bicicleta. Este realizata din cauciuc antiderapant.

➤ Talpa MTB SRS CARBON-GROUND ridica standardul pentru performanta bicicletelor montane, eliminand aproximativ 100 de grame/pereche comparativ cu modelul anterior, fara a sacrifica puterea sau durabilitatea. Talpa este formata din blocuri de rulare inlocuibile in zona din fata si in zona calcaiului, atasate la o talpa din carbon cu modul mediu, plus inovatoarea placa MTB inlocuibila, conceputa pentru a preveni deteriorarea talpii la contactul cu pedala.

➤ Majoritatea pedalelor MTB de tip Dual-Retention Bar (cum ar fi Crankbrothers si LOOK) recomanda utilizarea unei placi intarite intre placute si pantof, pentru a preveni craparea talpii. Placa MTB poate fi inlocuita in caz de deteriorare a sistemului de pedalare. Adaugarea greutatii unei placi de schimb este optionala.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate