Angajam!

Pantofi ciclism MTB Sidi Eagle 10

954 Lei 1.122 Lei Discount 15% Pretul include TVA

+ Primesti Cadou:

Sosete compresie ciclism Compressport Bike V3.0

67 Lei 78 Lei Discount 14% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Microfibra MICROTECH incorporeaza caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusă si respingere a apei prin utilizarea tratamentului "Water-Tech". Sistemul SOFT INSTEP CLOSURE este reprezentat de o banda lata, curbata anatomic, combinata cu un suport EVA moale, termoformat, care distribuie presiunea in mod egal. Sistemul poate fi ajustat de pe ambele părți pentru a centra perfect suportul EVA.

   TECNO-3 SYSTEM asigura o potrivire personalizată. Sistemele de inchidere faimoase și înlocuibile SIDI sunt îmbunătățite de un nou material patentat SIDI Wire, care este complet fara-cusaturi pentru ajustări intuitive și fără efort. Poate fi reglat în timpul călătoriei datorită butonului inovator care poate fi împins pentru a ridica catarama și a facilita reglarea.

   Suportul întărit care stabilizează și susține călcâiul reduce alunecarea și asigură un transfer sporit de putere. Oferă protecție suplimentară picioarelor în cazul unui accident.

   Talpa MTB SR17 - Mai ușoară și mai performantă, noua talpă Sidi MTB este fabricată din nailon cu inserții din poliuretan. Forma tălpii a fost concepută special pentru bicicleta de munte. Permite o aderență bună, facilitează dispersia noroiului și asigură stabilitatea potrivită. Insertia centrala cu sigla Sidi funcționează ca antiderapant și este practica și utila în special pentru utilizatorii mai puțin experimentați. Zona degetelor, care este mai supusă uzurii in special in timpul mersului, poate fi înlocuită cu șuruburi și oferă posibilitatea de a monta crampoane pentru a îmbunătăți aderența pe terenuri deosebit de noroioase. SR17 reprezintă rezultatul final în ceea ce privește rigiditatea la pedalare și flexibilitatea la mers.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate