Angajam!

Pantaloni compresie alergare barbati Compressport Trail Under Control

252 Lei 560 Lei Discount 55% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Pantalonii Under Control Full de Trail au un design de compresie de precizie care reduce vibrațiile si socurile cu până la 30% pentru a oferi un suport maxim pentru a întârzia oboseala musculară și a reduce durerea musculară. Mai mult, benzile de ventilație integrate din partea din spate a genunchiului oferă un plus de confort și o prindere în picioare pentru a îmbunătăți performanțele de funcționare a traseului. Designul compact și ușor îl face ideal pentru curse cu distanțe foarte lungi, în timp ce încă mai pot fi pliați frumos pentru depozitare într-un buzunar sau un rucsac.

Compresia la 360 ° atenuează efectul șocurilor asupra mușchilor, venelor și articulațiilor.

O compresie cu milimetri de precizie în zonele vizate aduce oxigenul în mușchi și, prin urmare, sporește performanțele și facilitează recuperarea. Mușchii sunt susținuți pentru un sentiment de forță și o performanță mai bună la distanțe mai mare. Ultra-extensibil, fibra este de asemenea mai respirabilă pentru un confort maxim.

 Confort maxim al mușchilor abdominali, oferind în același timp o mare susținere prin absorbția șocurilor în zonele de oboseală inferioară din spate. Forma V a centurii va preveni orice presiune asupra stomacului pentru confort optim.

Fibra hidrofobica permite ca produsul sa fie unul rezistent la apa, ce evacueaza umiditatea de orice fel, fie ca este vorba de transpiratie.Hydrophobic

Tehnologia inovatoare, benzile de ventilație integrate direct în compresie asigură o ventilație optimă care evacuează căldura și transpirația.

Tesatura unică favorizează circulația aerului și permite un echilibru perfect între exterior și interior. Astfel, corpul rămâne la aceeași temperatură fără să se ridice sau să scadă brusc.

Această tehnică unică și exclusivă de cusut garantează un maximum de confort și soliditate în cusături.

flat-lockFlat Lock este tehnica unică și exclusivă de cusut care garantează un maximum de confort și soliditate în cusături.

Foarte usor de impachetat si de adaugat in orice rucsac.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate