Angajam!

Clapari Rossignol Hero World Cup 130 Medium

1.160 Lei 2.299 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Clapari?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Rossignol si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Dispunând de noua tehnologie de coajă Dual Core, HERO WORLD CUP 130 MEDIUM este un portbagaj puternic, de înaltă performanță, cu un "mediu" anatomic de 100 mm, potrivit pentru schiorii tehnicieni. Dezvoltat în curse, noua structură inovatoare Dual Core oferă o revenire dinamică și un control flexibil, făcând boot-ul o extensie naturală a piciorului pentru o precizie sporită și un control total prin rotire.

Dual Core- Noua noastră metodă de "injecție cu putere" permite injectarea simultană a două durometre diferite de plastic în același timp. Acest proces mono-injectare unic permite transmisia de energie orientată și împachetarea în cochilie; și creează construcția noastră sandwich DUAL CORE în întreaga coajă, rezultând o revenire mai înaltă, un răspuns și un control total prin rotire.

Last-ul mediu de 100mm oferă o potrivire precisă și confortabilă, păstrând în același timp un cadru frontal conturat, o forma puternică a calcaiului și o cutie asimetrică pentru a oferi un echilibru excelent între performanță, confort și control.

Pre-Shape Linear Foam Fit Plus- Partea inferioară a garniturii noastre este formată în jurul osului gleznei pentru a asigura o fixare confortabilă.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate