Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Gel-Quantum 360 Knit 2 SS 2018

#ID: master-131843
449 Lei 846 Lei Discount 47% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Născut din GEL,modelul GEL-Quantum 360 este de neegalat, oferă amortizoare, cu avantajul suplimentar al tehnologiei Trusstic System, pentru a vă oferi o alergare stabilă și confortabilă în fiecare zi. Acest GEL-Quantum 360 este actualizat cu un tricot superior fără sudură, care combină perfect stilul și confortul.

Rășina TRUSSTIC ™ este utilizată în partea centrală a tălpii. Această structură oferă stabilitatea pantofilor, împiedicându-i să se răsucească în timpul mișcării, cu forme proiectate în funcție de caracteristicile de mișcare din sport și de scopul pantofilor. Forma TRUSSTIC ™ este adaptată tipului de încălțăminte, în funcție de mișcările utilizate în sport pentru a menține încălțămintea de la răsucire.

Structura cu două straturi este realizată din Solyte ™ ușoară și SpEVA ™ de înaltă înălțime. Proprietățile de amortizare ale Solyte ™ absorb impactul atunci când lovesc solul, în timp ce calitățile de revenire ale SpEVA ™ sporesc mișcarea în pasul următor.

Sistemul de amortizare RearFoot GEL este un sistem de tip cushinong bazat pe silicon care oferă un șoc mai mic atunci când călcâiul are impact asupra solului, oferind o amortizare mai bună.

Tehnologia FluidFit ™ oferă o suprafață de plasă care constă intr-o parte neelastică (armată) și o parte elastică, care îmbunătățește capacitatea de reacție la mișcarea piciorului, menținând în același timp o potrivire confortabilă. Acest lucru reduce instabilitatea piciorului în timpul funcționării și crește eficiența.

Tehnologia Heel Clutching imbunătățește adaptarea între încălțăminte și călcâi, prin limitarea deplasării. Această acțiune "îmbarcare" îmbunătățește stabilitatea și performanța.

Constructie fara cusaturi.

Structure

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate