Angajam!

Senzor optic de brat pentru ritm cardiac Wahoo Fitness TICKR FIT Heart

#ID: 157113
399 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Centuri / Senzori?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Wahoo Fitness si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Brâu de frecvență cardiacă TICKR FIT folosește tehnologia optică a ritmului cardiac pentru a oferi date corecte ale frecvenței cardiace și a arderii de calorii în cel mai confortabil factor de formă încă! Echipat cu tehnologie Bluetooth și ANT + pentru a se asorta perfect cu aplicații de fitness, smartphone-uri și computere și ceasuri pentru biciclete GPS. Purtat pe antebraț, monitorul de frecvență cardiacă TICKR FIT este livrat cu o bandă reglabilă, concepută pentru antrenamentele cele mai înfiorătoare, inclusiv alergare, ciclism, cursuri de fitness și multe altele. TICKR FIT are o tehnologie rezistentă la apă și o baterie reîncărcabilă care durează până la 30 de ore.

Atât capacitățile Bluetooth cât și ANT + permit o conexiune wireless atât la smartphone-uri, cât și la calculatoare și ceasuri pentru biciclete GPS.
Consultați datele de antrenament în timpul exercițiului fizic, inclusiv valori vitale, cum ar fi frecvența cardiacă și arsurile calorii atunci când sunteți conectat la un smartphone sau la un dispozitiv ANT +
Fabricat din materiale performante, TICKR FIT este conceput pentru a se potrivi confortabil în jurul brațului dvs., totuși să se potrivească în siguranță în timpul unei activități intense.

Confirmare vizuală a faptului că TICKR FIT este alimentat, conectat și transmis prin Bluetooth și / sau ANT +
Funcționează perfect cu peste 50 de aplicații - inclusiv Zwift, The Sufferfest, Peloton pentru ciclism și Runkeeper și MapMyRun pentru rulare.
Puteți asocia TICKR FIT la Apple Watch prin Bluetooth.

Caracteristici:

-Baterie reîncărcabilă: 30+ ore;
-Lungimea curelei: mică 10 "x 1" (260 mm x 25.4mm) și mare 15 "x 1" (375mm x 25.4mm);
-Rezistent la apă: IPX7 (impermeabil până la 5 metri);
-Rezistență la transpirație: Da (curea lavabilă manual);
-Buton On / Off;
-Nu este compatibil cu bretelele toracice.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate