Baton Proteic GNC Total Lean Advanced

Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-72091
Cod producator
-
Barcode
-

Batonul Proteic GNC Total Lean Advanced este preparat cu proteine de inalta calitate, fibre dietetice, vitamine si minerale .

CARACTERISTICI SI RECOMANDARI :

Incepeti o noua faza in calatoria dumneavoastra de control al greutatii cu acest urmator nivel inovator, conceput special pentru cei care vor sa obtina un corp tonifiat si definit. Prin focusarea pe accelerarea metabolismului grasimilor si pe sculptarea corporala, aceasta abordare include solutii tintite care sa va ajute sa transformati provocarea de a pierde in greutate, in rezultate vizibile si pe care le puteti simti. Aceste solutii bazate pe cercetare sunt concepute de catre experti in managementul greutatii corporale pentru a va oferi suplimente si planuri de alimentatite personalizate, dar si programe personalizate de exercitii pentru definirea corporala.

Avantajul consumarii unui baton Total Lean Advanced este evident : in cadrul unui program incarcat nu avem timp sau acces intotdeauna la o masa calitativa din punct de vedere nutritional, motiv pentru care suntem tentati sa consumam alimente mai putin sanatoase, cu un aport nutritional nesanatos pentru organism . Acelasi lucru se poate intampla si cand calatorim.

GNC Total Lean Bar Advanced cu aroma de fulgi de ciocolata este un baton proteic complet si bine proportionat pentru a furniza corpului o cantitate echilibrata de proteine de inalta calitate, fibre dietetice, vitamine si minerale.

Total Lean Bar Advanced contine o formula patentata de fibre care asigura o senzatie prelungita de satietate si in acelasi timp va ajuta sa mancati mai putin prin reducerea senzatiei de foame.

Fibrele au un impact mult mai sanatos asupra glicemiei si a nivelului energetic in comparatie cu sursele de carbohidrati cu indice glicemic mai mare.  De asemenea, consumul regulat de batoane Total Lean Advanced ajuta la normalizarea tractului intestinal si furnizeaza organismului proteine usor utilizabile.

De aceea batoanele Total Lean Advanced reprezinta alternativa ideala , gustoasa si hranitoare , pentru o masa sau o gustare oricand pe parcursul zilei.

AVANTAJE PRODUS GNC:

Fiecare baton Total Lean Advanced contine:

- 200 calorii;

- 22 g proteine;

- 18 g fibre;

-6 g carbohidrati net.

- Inlocuieste cu succes o masa sau/si o gustare  hranitoare si delicioasa mereu la indemana;

- Constituie un ajutor de nadejde in curele de slabit, datorita nivelului redus de calorii;

- Stimuleaza metabolismul si ofera energie;

- Contine proteine  si un procent foarte mare de fibre (72%), pentru a mentine senzatia de satietate mai mult timp, intr-un mod sanatos;

- Nu contine gluten.

MOD DE ADMINISTRARE:

Consumati un baton la orice ora pentru o gustare delicioasa, bogata in proteina si fibre.

Atentionari: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Acest produs nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Conditii de pastrare: in flaconul original, la loc uscat, la temperatura camerei.

Termen de valabilitate: vezi data mentionata pe flacon.

 

Portie de servire: 1 baton (62 g)

Cantitate pe portie

% VNR

Calorii                                                                                                                 200

 

Calorii din grasimi

70

 

Total grasimi

8 g

12% †

Grasimi saturate

2.0 g

10% †

Grasimi trans

0 g

 

Colesterol

10 mg

3%

Sodiu

135 mg

6%†

Potasiu

130 mg

4%†

Total carbohidrati

24 g

8%†

Fibre

18 g

72%†

Zaharuri 2g

Zahar din alcool 0g

 

 

Proteine

22 g

43%†

Vitamina A

 

0%†

Calciu

 

6%†

Vitamina C

 

0%†

Fier

 

4%†

* Valoarea nutrientilor de referinta nu a fost stabilita.

+ Valoarea nutrientilor de referinta este raportata la o dieta de 2000 de calorii pe zi. Valorile de referinta pot fi mai mari sau mai scazute in functie de nevoile dumneavoastra calorice:

 

 

Calorii

2000

2500

 

Grasimi

Mai putin decat

65 g

80 g

 

Grasimi saturate

Mai putin decat

20 g

25 g

 

Colesterol

Mai putin decat

300 mg

300 mg

 

Sodiu

Mai putin decat

2400 mg

2400 mg

 

Total carbohidrati

 

300 g

375 g

 

Fibre

 

25 g

30 g

 

 

Calorii per gram

 

Grasimi                       9

 

Carbohidrati               4

 

Proteine                       4

 

             

Alte ingrediente: prebiotice din fibre vegetale, izolat proteic din zer, izolat proteic din lapte, unt de caju, ulei de canola, lichior de ciocolata, unt de cacao, arome naturale, lecitina din soia, pulbere de cacao, sare de mare, ulei de sofranel, extract de stevie, Lo Han Guo, lecitina din floarea soarelui.

Contine: lapte, alune si soia, caju.

 

 

Mai multe informati
ProducatorGNC
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si