Angajam!

Tricou compresie triatlon dama Compressport Postural

140 Lei 400 Lei Discount 65% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri/Maiouri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Materialul maioului pentru triatlon Postural Ultra are o țesătură în spate special creata pentru a vă susține postura, în timp ce țesătura moale și ușoară vă oferă protecție împotriva elementelor meteorologice și nu vă adauga prea multa greutate (are doar 80 gr.). Designul ultra-ventilat vă ajută să vă simțiți proaspeți și uscați chiar și atunci când transpirați. În cele din urmă, sistemul său cu buzunar vă eliberează mâinile, dar tot vă permite să vă purtați cu dvs. accesorii și, cel mai important, să le aveți la îndemână.Ultralight

Spin Control esta zona de comprimare a luminii este direct țesută pentru a vă asigura că aveți o poziționare corectă a corpului în timpul efortului de lungă durată și că umerii dumneavoastră stau aliniați.

Amplasarea orientată a ochiurilor de ventilație face ca materialul să fie mai respirabil și să ajute la umiditatea fitilelor indiferent de temperatura exterioară, de nivelul și durata efortului dumneavoastră.

SeamlessUltra-light datorita faptului ca nu reține apa și rămâne uscat în toate condițiile. Protecția cu fermoar evită orice frecare care sa va creeze disconfort sau rani. Sistemul de blocare a fermoarului nu se deschide în timp ce va miscati. 

Protecția cu fermoar evită orice disconfort. Sistemul de blocare a zipului nu se deschide în timp ce va miscati.

Hydrophobic

Conceput fara cusaturi care sa va jeneze si care sa va opreasca din a ajunge la performantele dorite.

Fibra hidrofugă îndepărtează umezeala și evacuează transpirația fără a o absorbi, chiar și atunci când este excesivă.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate