Angajam!

Tricou compresie alergare dama Compressport Trail Postural

180 Lei 400 Lei Discount 55% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri/Maiouri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Tricoul Postural de trail are o tesatura usor compresiva si ofera un suport muschilor din spate si un design usor care va ofera un sentiment energizant. Fibrele de termoreglare reglează temperatura corpului pentru a vă proteja de căldura excesivă. Mai mult, plasa hidrofobă și respirabilă vă face să vă simțiți confortabil chiar și după ce începeți să transpirați. Designul său intuitiv și funcțional care include un sistem cu buzunar care vă permite să aveti toate accesoriile la îndemână.

UltralightUltra-light datorita faptului ca nu reține apa și rămâne uscat în toate condițiile. Protecția cu fermoar evită orice frecare care sa va creeze disconfort sau rani. Sistemul de blocare a fermoarului nu se deschide în timp ce va miscati.

Fibra hidrofugă îndepărtează umezeala și evacuează transpirația fără a o absorbi, chiar și atunci când este excesivă. 

Spin Control esta zona de comprimare a luminii este direct țesută pentru a vă asigura că aveți o poziționare corectă a corpului în timpul efortului de lungă durată și că umerii dumneavoastră stau aliniați. 

Amplasarea orientată a ochiurilor de ventilație face ca materialul să fie mai respirabil și să ajute la umiditatea fitilelor indiferent de temperatura exterioară, de nivelul și durata efortului dumneavoastră.thermo-regulation

Ultra-light datorita faptului ca nu reține apa și rămâne uscat în toate condițiile. Protecția cu fermoar evită orice frecare care sa va creeze disconfort sau rani. Sistemul de blocare a fermoarului nu se deschide în timp ce va miscati. 

Tricotajul 3D creează o "saltea" termică din canalele de ventilație și perne de aer. Împiedică contactul direct cu pielea și controlează variațiile de temperatură dintre aerul înconjurător și piele.

Zip ProtectionProtecția cu fermoar evită orice frecare care va poate provoca disconfort sau rani. Sistemul de blocare a zipului nu se deschide în timp ce va miscati.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate