Angajam!

Tricou barbati Compressport 3D Thermo 50g

207 Lei 346 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri Ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Conceput pentru alergători profesioniști, bicicliști și schiori, baselayer-ul este cât se poate de ușor cu o țesătură 3D integrată pentru ventilație maximă și controlul temperaturii. 2020 aduce o țesătură mai ușoară, mai moale și mai durabilă ca niciodată. Fixat pe corp ca o a doua piele, poți pur și simplu să uiți ce porți și să te concentrezi pe traseu. Microfibra fără cusături garantează lipsa iritațiilor. Suportul pentru o postură corecta este țesut direct în material pentru a mentine spatele si umerii drepți. Mânecile Raglan oferă compresie localizată pentru un plus de sprijin pe biceps și antebraț. 

   Un tricot 3D creează o saltea termică din canale de ventilație și perne de aer. Acesta previne contactul direct cu pielea și controlează variațiile de temperatură între aerul înconjurător și piele. Temperatura corpului rămâne la nivelul său intern normal, 36-37,5 °, astfel încât organismul să funcționeze corect. Extensibilitate excelentă, libertate de mișcare datorită acestei fibre inovatoare. 

   Permite o adaptare perfectă la morfologia corpului, absorbția impacturilor și a masajelor micro-musculare pentru a crește confortul și revitalizarea musculară. Zona de compresie ușoară este integrată direct în țesătură pentru a vă asigura o poziționare corectă a corpului în timpul efortului de lungă durată și alinierea umerilor. Acest lucru va stimula capacitatea de respirație și va îmbunătăți oxigenarea în timpul efortului.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate