Angajam!

Trotineta electrica adulti E-Twow Master

2.900 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Trotinete?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs E-TWOW si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Produsul necesita confirmare de stoc!

 

Autonomie: 35km (viteză:20km/h, sarcină:75kg, vânt: sub 10km/h)

Viteză maximă: 28km/h

Opțiuni pliere:: Trotinetă electrică pliabilă (brevetată) – Înălțime ajustabilă, Pliere mânere și ghidon+ Depliere automată

Opțiuni frânare: Frânare regenerativă pe roata din față + Frânare de urgență pentru roata din spate (În același timp se aplică frânarea regenerativă pe roată din față și cea prin frecare pe roata din spate)

Suspensie: Suspensie față + suspensie spate

Lumină: Far cu becuri LED (Include 6 LED-uri, controlate prin CPU astfel încât să asigure o intensitatea constantă, independentă de voltajul bateriei); Senzor lumină pentru LED

Opțiunea de pilot automat: Apăsați maneta accelerației și mențineți timp de 5 secunde o viteză constată pentru a activa opțiunea de pilot automat.

Opțiunea de limitare automată a vitezei: Deoarece legislația mai multor țări impune o limitare a vitezei, viteza maximă a trotinetei poate fi setată din fabrică la 12km/h, 20km/h sau 25km/h. Prin utilizarea acestei opțiuni, o dată stabilită o viteză maximă, motorul va deveni funcțional și trotineta nu va putea depăși viteza astfel setată

Opțiunea Zero Start: Din motive de siguranță, atunci când doriți să utilizați trotineta electrică, aceasta va porni doar după ce vă împingeți inițial ușor cu piciorul, abia apoi trebuie să apăsați maneta de accelerație și să avansați cu trotineta electrică.

Claxon: Claxon piezo ceramic (electric)

UBHI: UNIBLOCK HUMAN INTERFACE – INTERFAȚĂ CONTROL (brevetată)

Comenzi UBHI: Control manete, control frânare, afișaj, far, claxon

Opțiunea de control al vitezei: În partea dreaptă a UBHI se află maneta de control al accelerației care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii drepte.

Opțiunea de control al frânării: În partea stângă a UBHI se află maneta de control al frânării care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii stângi.

Capacitatea urcare: Pante de 25 grade

Cauciucuri: Cauciucuri fără aer (brevetate)

Putere maximă nominală a motorului: 450W

Tip motor: Motor curent continuu fără perii

Consum energie: 7.5Wh/km

Timp de încărcare: 2 - 3h

Tensiune de intrare încărcător: 220V/110V

Dimensiune afișaj LCD pe interfața de control UBHI: 80 x 60 x 60 mm

Funcții afișaj LCD(30x26mm): Odometer / Distanță deplasare / Temperatură ambientală / Nivel baterie / Procent baterie / Buton ON/OFF lumină far

Material: Aliaj de aluminiu + Tehnologie vopsea metalică

Baterie: 280Wh; Li-Po

Greutate totală: 10.9 kg

Sarcină maximă: 125kg

Încărcător: 3,5 A

Dimensiuni: Pliat: 945 x 135 x 300 mm

Nepliat: 940 x 135 x 1160 mm;

 

 

TEHNOLOGIE ȘI CONCEPT

BREVETE: Vehicul pliabil și portabil cu unitate de control integrată, sistem de monitorizare și avertizare, pentru transportul unei singure persoane.

Mânere și ghidon pliabile care facilitează reducerea mărimii vehiculului pentru stocare și transport.

20 brevete în curs de înregistrare.

 

CONSUM SCĂZUT DE ENERGIE: trotineta electrică E-TWOW are un consum de doar 6.15W/km.

 

SISTEM KERS: utilizează tehnologia KERS (sistem de recuperare a energiei cinetice) prin frânarea regenerativă, motiv pentru care autonomia bateriei poate fi mărită considerabil. Acest sistem este utilizat și în competițiile de Formula 1, fiind prima dată când a fost utilizat pe o trotinetă electrică! (caracteristică unică pe piață).

 

GREUTATE: doar 10.7 kg, ceea ce o face cea mai ușoară trotinetă electrică din lume.

 

FRÂNARE: utilizează frânarea magnetică (fără frecare) ceea ce face ca utilizarea trotinetei să fie lină, sigură și confortabilă (caracteristică unică pe piață).

 

MOTOR CURENT CONTINUU FĂRĂ PERII: care este în interiorul roții fără aer din față, aceasta fiind o tehnologie militară (caracteristică unică pe piață).

 

SENZOR LED DE LUMINĂ PENTRU ECRAN ȘI FAR: va porni automat atunci când lumina ambientală este redusă (caracteristică unică pe piață).

 

COMPLET PLIABILĂ: poate fi complet pliată și transportată foarte ușor, având un sistem de pliere pe care nimeni nu l-a utilizat până acum (brevetat).

 

ANVELOPE FĂRĂ AER: este o tehnologie utilizată în industria automobilelor. Cauciucurile sunt alcătuite dintr-un material special, foarte rezistent și extrem de fiabil, nefiind necesară vulcanizarea anvelopelor pentru că nu există riscul de a face pană.

 

AFIȘAJ ELECTRONIC: trotineta are pe ghidon un afișaj electronic care vă permite să aveţi acces la toate informaţiile necesare: distanţă totală parcursă, distanţa parcursă de la ultima resetare la zero, viteza, nivelul bateriei şi temperatura.

 

SUSPENSIE FAȚĂ ȘI SPATE: Întreaga trotinetă are sisteme de suspensie care să facă utilizarea mai confortabilă și mult mai sigură.

 

PILOT AUTOMAT: puteți seta viteza contantă dorită în timpul utilizării și trotineta va reține aceea viteză fără ca dvs. să mai apăsați maneta de accelerație. Funcția poate fi ușor anulată.

 

LIMITAREA VITEZEI: legislația mai multor țări impune o limitare a vitezei. Prin utilizarea acestei opțiuni, o dată stabilită o viteză maximă, motorul va deveni funcțional și trotineta nu va putea depăși viteza astfel setată. Această funcție poate, de asemenea, să fie ușor anulată.

 

ZERO START: împinge-ți puțin trotineta cu piciorul și doar apoi motorul va porni. Această funcție este gândită pentru a sporii siguranța în timpul folosiri.

 

VITEZĂ: cu un motor de 500W, trotineta electrică pliabilă E-TWOW atinge viteze de peste 30 km/h.

 

SISTEM DE PLIERE COMPLETĂ: Pentru transportul trotinetei electrice E-TWOW, o poţi plia cu o singură apăsare a ghidonului pe platformă. Acest lucru este util atunci când trotineta trebuie transportată pe scări sau în clădiri. Atunci când vrei să pleci, tot ce trebuie să faci este să apeşi maneta ancorată de platformă şi să o desfaceţi. Plierea este completă (mânere, ghidon) şi poate fi făcută rapid în 3 paşi: mânere, înălţimea ghidonului şi platforma.

 

STABILITATE: Designul trotinetei electrice E-TWOW, modul de distribuire a greutăţii şi structura sa, îi oferă stabilitate şi uşurinţă în utilizare chiar şi pentru o persoană ce nu a mai folosit o trotinetă. Echilibrul se păstrează și în poziţia de parcare.

 

FRÂNARE DUBLĂ: O caracteristică standard a trotinetei electrice E-TWOW este frânarea dublă. Frâna de pe mâner este o frână de motor electronică: cu cât se aplică o forţă mai mare, cu atât frânarea este mai puternică. Trotineta electrică E-TWOW are de asemenea şi frâna de urgență, amplasată pe roata din spate, care are rolul de a stopa atât funcționarea motorului, cât și deplasarea roții din spate. În orice situaţie v-aţi afla, daca primul sistem, frâna magnetică, este dezactivat, se poate folosi frâna de urgență. Frânarea magnetică este recomandată a fi utilizată, în principal, pentru încetinire.

 

SISTEMUL DE ILUMINAT: Trotineta electrică E-TWOW este echipată cu un sistem format din 6 led-uri albe și un senzor de lumină ce va aprinde automat farurile atunci când lumina ambientală este redusă.

 

CLAXON: Deoarece drumul este împărţit cu alţi utilizatori (pietoni, bicicliști, persoane pe tole, animale de companie), trotineta electrică este echipată cu un claxon electric (piezo-ceramic).

 

DIMENSIUNI MICI: Pliată, dimensiunile trotinetei sunt 94.5cm x 30cm x 13.5cm, fiind uşor de transportat şi depozitat (spre exemplu, sub birou, troler sau în vestiar) şi este practic insesizabilă, putând fi depozitată sub scaunele din autobuz, tren, de la birou sau de la școală.

 

 

 

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate