Angajam!

Pantofi ciclism sosea Sidi Genius 7

755 Lei 888 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Incaltaminte ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Microfibra MICROTECH incorporeaza caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusă si respingere a apei prin utilizarea tratamentului "Water-Tech". Datorita lipsei unui impact negativ asupra mediului, emisii mai puțin nocive în aer și în mediul de lucru, este benefic atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru utilizatorul final.

   Sistemul SOFT INSTEP CLOSURE este o banda larga, curbata anatomic, combinata cu o captuseala EVA moale, formata termic, care distribuie presiunea in mod egal. Sistemul poate fi ajustat de pe ambele părți, pentru a centra perfect suportul EVA. 

     Închiderea micrometrică numită "CALIPER BUCKLE" se poate regla prin ridicarea cataramei centrale. Pentru a deschide complet, ridicați ambele catarame laterale sau împingeți butonul central pentru a slăbi ușor cureua. Sistemul este reglabil și în timpul unei curse.

    Cureaua Velcro HIGH SECURITY are dinți de blocare integrati din polimer care se completează perfect atunci când cureaua este închisă.

   Călcâiul întărit mentine piciorul într-o poziție optimă și evită deformarea încălțămintei datorită performanțelor extreme. Talpa reproiectata MILLENNIUM 5 este construita din fibră de carbon injectată într-o matriţă de nailon. Această infuzie de fibră de carbon din nailon imbunatateste rigiditatea și durabilitatea, asigurând performanță optimă în urma utilizării prelungite și a schimbărilor de temperatură.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate