Angajam!

Costum neopren dama Tyr Hurricane Wetsuit Cat. 5

2.399 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Costume neopren?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Tyr si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Complet noi, costumele pentru dama din categoria 5 Wetsuit sunt confectionate din 100% cauciuc Yamamoto 38 Cell Nano SCS. Pentru stabilitate crescuta, confort de neegalat, viteza incredibila si eficienta energetica in apa, am combinat cele mai bune caracteristici ale costumelor noastre si am reinventat un nou costum triathlon de elita, mai accesibil, care va face in continuare tot ce ai nevoie si chiar mai mult.
 

Prezentand Free R.O.M. (Range or Motion), costumul elimina restrictiile, permitand inotatorului sa acopere o distanta lunga in timp scurt, avand si mansete elastice si mulate, pentru a nu permite apei sa intre in costum. Cu ajutorul materialului si a mularii perfecte, costumul iti da senzatia ca ai o a doua piele, in tip ce iti maximizeaza pozitia corpului si minimizeaza efortul la inaintare.

Costumul Neopren Hurricane Female Wetsuit Cat. 5  optimizeaza pozitia inotatorului in apa si permite acestuia sa sse concentreze la scopul sau. Stratul subtile si izolat iti va permite sa simti apa, exact asa cum iti doresti.

Captuseala antibacteriana ofera o protectie superioara asupra mirosurilor neplacute, oferindu-ti prospetime de lunga durata.

GROSIMI NEOPREN : 

Abdomen, Piept - 4 mm

Partea de jos , Picioare - 3 mm

Spate - 2 mm

Gat, Umeri, Maini - 1,5 mm

Subt brat - 1 mm

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate