Angajam!

Ceas Suunto Ambit3 Vertical HR VPC

#ID: 90306
1.794 Lei 2.111 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri triatlon?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Suunto si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Ambit3 Vertical combină o nouă soluție construcțivă, ușoară cu funcțiile încorporate pentru presiunea barometrică, profilul altitudinii rutei, alarmele cu vibrații și cu funcția versatilă multisport pentru alergare, ciclism și înot, având o durată de viață a bateriei de până la 100 de ore.  Precum în cazul tuturor ceasurilor cu GPS Ambit3, Ambit3 Vertical înregistrează viteza și distanța, funcții ce completează înregistrarea efortului și a recuperării atunci când se folosește împreună cu cureaua pentru ritm cardiac Suunto Smart Sensor.

Planficați-vă exercițiile fizice și urmăriți-vă ascensiunea în cel mai simplu mod

Puteți urmări direct pe ceas profilul altitudinii rutei parcurse, cu redarea în timp real a evoluției ascensiunii și a ascensiunii rămase. Sumarul ascensiunilor furnizează totalurile zilnice pentru 7 zile, 30 de zile și pentru un an întreg. Suplimentar, pentru a vă motiva, vă puteți verifica cele mai mari valori ale totalurilor înregistrate.
Planificați-vă din mers exercițiile fizice cu Aplicația SuuntoMovescount și folosiți alarmele cu vibrații ale ceasului pentru a vă ghida. Planificatorul de rute al SuuntoMovescount dispune de hărți topografice și informații privind altitudinea. De asemenea, folosind Aplicația, puteți să vă personalizați setările ceasului și să vă distribuiți din mers informațiile privind deplasările (Moves) precum și să primiți apeluri și notificări scrise pe ceas.

Când vă antrenați pe teren deluros, funcția putere vă oferă informații coerente și sigure privind efortul dvs. și dificultatea traseului. Acum, cu opțiunea Stryd Running Powermeter, este posibil să vă imprimați singur ritmul, folosind puterea de alergare. Opțiunea StrydPowermeter, pe lângă ceasul Ambit3 Vertical, este compatibilă cu toate ceasurile din familia Suunto Ambit3.

Proiectat să funcționeze

Noua soluție constructivă a antenei ceasului Ambit3 Vertical permite un design simplificat și o purtare comodă pe orice tip de încheietură. Carcasa din material compozit este ușoară, în timp ce rama din oțel inox ajută la protecția geamului ceasului. Fiind rezistent la apă pentru adâncimi de până la 100 de metri (300 picioare), Suunto Ambit3 Vertical este proiectat, testat și construit în Finlanda. Alegeți-vă culoarea favorită din cele patru alternative sportive: albastru, verde lime, alb și negru.

Specificatii:

Dimensiuni: 50  x  50  x  15.5  mm

Greutate: 74g

Material bezel: Otel

Material carcasa: Poliamida

Material curea: Silicon

Material geam: Cristal mineral

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate