Ceas Garmin Forerunner 945 Bundle

-6%
Pret normal 3.19900Lei Special Price 2.99900Lei TVA inclus
In Stoc Furnizor
Data adaugare
148627
Cod producator
010-02063-11

Sincronizaţi muzica de pe serviciile de streaming selectate sau stocaţi până la 1.000 melodii pe ceasul dvs. şi conectaţi-vă cu căştile cu tehnologie Bluetooth activată (comercializate separat) pentru ascultare fără utilizarea telefonului.

Funcţiile de monitorizare a performanţelor includ valoarea VO2 max. şi starea antrenamentului cu reglaje pentru căldură, starea aclimatizării la altitudine, nivelul de solicitare al antrenamentului, durata de recuperare şi efectele aerobice şi anaerobice ale antrenamentului.

Soluţia de plată fără contact Garmin Pay vă permite să realizaţi plăţi confortabil cu ceasul dvs., astfel încât vă puteţi lăsa banii şi cardurile acasă.

Hărţile integrate, în întregime color, vă îndrumă în timpul alergării, astfel încât să nu vă rătăciţi niciodată în timpul antrenamentului.

Funcţiile de siguranţă şi monitorizare includ detectarea incidentelor (în timpul activităţilor selectate) şi asistenţă; ambele funcţii trimit locaţia dvs. în timp real către contactele de urgenţă.

Durata de viaţă a bateriei: până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent; 10 ore în modul GPS cu muzică sau până la 60 ore în modul UltraTrac.

Luaţi cu dvs. muzica preferată atunci când alergaţi. Sincronizaţi-vă listele de redare atent selecţionate, realizate cu ajutorul serviciilor preferate de streaming de muzică, cum ar fi Deezer, Spotify şi multe altele pentru a le asculta fără reclame. Puteţi să stocaţi până la 1.000 melodii direct pe ceas şi, de asemenea, să transferaţi muzică din biblioteca propriului computer. Apoi creaţi lista de redare preferată pentru a o asculta uşor utilizând căştile cu tehnologie Bluetooth.

Luaţi-vă muzica cu dvs. în timp ce vă deplasaţi

Forerunner 945 vă monitorizează performanţele şi chiar vă oferă informaţii personalizate, astfel încât să vă puteţi antrena mai inteligent, nu mai intens. Ceasul inteligent monitorizează valoarea VO2 max. şi reglează valoarea pe baza căldurii şi a altitudinii. Nivelul antrenamentului evaluează istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă antrenaţi în mod productiv, dacă atingeţi performanţe de vârf sau dacă vă suprasolicitaţi. Aflaţi în ce mod exerciţiile influenţează modul în care vă îmbunătăţiţi rezistenţa, viteza şi puterea prin intermediul feedback-ului privind efectul antrenamentului anaerobic şi efortul aerobic.

Durata de recuperare vă ajută să maximizaţi beneficiul eforturilor depuse estimând când veţi fi pregătiţi pentru următoarea provocare dificilă. Puteţi studia chiar şi nivelul global de solicitare al antrenamentului, care măsoară volumul de antrenament din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament. Şi — noutate pentru Forerunner 945 — nivelului de solicitare al antrenamentului sortează istoricul dvs. recent de antrenament în diferite categorii pe baza structurii şi a intensităţii activităţii.

Maximizaţi performanţa

Funcţiile ceasului inteligent cu GPS Forerunner 945 Garmin Pay, care vă permite să plătiţi achiziţiile cu ceasul dvs. Utilizaţi-o cam peste tot pe unde puteţi plăti cu cardul printr-o simplă atingere. Acum vă puteţi lăsa portofelul acasă fără să rataţi cafeaua de după alergare. Atingeţi şi gata.

Indiferent că alergaţi pe străzile oraşului sau vă deplasaţi cu bicicleta pe trasee cu vegetaţie deasă, Forerunner 945 oferă hărţi integrate pentru a vă ajuta să vă menţineţi pe traseu. Hărţile în întregime color preîncărcate cu datele hărţilor optimizate pentru navigare rapidă şi monitorizarea locaţiei. Iar dispozitivul dispune deja de rutele populare conform Trendline, care utilizează date Garmin Connect colectate pe baza a milioane de kilometri pentru a vă ajuta să găsiţi şi să urmaţi cele mai bune trasee şi rute.

Cu Forerunner 945, puteţi pleca spre o sesiune de antrenament fără să rămâneţi în afara zonei de acoperire. Odată asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil, veţi putea să primiţi mesaje text şi să vedeţi actualizări din reţelele de socializare, e-mailuri şi multe altele direct la încheietura mâinii. Funcţii de siguranţă şi monitorizare vă ajută să le puteţi comunica uşor locaţia dvs. persoanelor de contact selectate, în cazul în care veţi avea nevoie de asistenţă — fie manual, fie automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a accidentelor.

Pentru un ceas atât de uşor, veţi fi surprinşi de toate activităţile pe care le poate monitoriza Forerunner 945. Acesta dispune de recepţie prin satelit din mai multe reţele (GPS, GLONASS şi Galileo), pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul. Dispune de monitorizarea pulsului la încheietură şi un senzor la încheietura mâinii Pulse Ox care monitorizează nivelurile oxigenului din sânge pentru a susţine monitorizarea avansată a somnului şi aclimatizarea la altitudine.

Urmăriţi mai multe ca niciodată

Ceasul inteligent cu GPS Forerunner 945 este prevăzut, de asemenea, cu instrumentele de care aveţi nevoie pentru a vă îmbunătăţi forma de alergare. Ceasul măsoară parametrii esenţiali ai alergării, de exemplu cadenţălungimea pasuluiechilibrul şi durata de contact cu soluloscilaţie pe verticală efectul antrenamentului anaerobic raport vertical.

Aceste măsurători reprezintă cheia înţelegerii formei dvs. specifice, pentru a putea obţine performanţe maxime la fiecare alergare şi în fiecare cursă. Forerunner 945 poate începe să monitorizeze aceşti parametri prin adăugarea unei curele compatibile de monitorizare a pulsului sau a unui dispozitiv compact Running Dynamics Pod, care se ataşează pe banda de la încheietură.

Facilitaţi schimbările graţie profilurilor integrate de activitate pentru alergare (în interior/exterior), ciclism (în interior/exterior), înot (în bazin/apă deschisă), schi fond, sporturi cu vâsle, alergare montană şi nu numai. Forerunner 945 dispune chiar de o funcţie automată multi-sport care vă permite să comutaţi sporturile prin simpla apăsare a unui buton pentru antrenamentele combinate şi cursele de du/triatlon.

Alergaţi, sprintaţi, înotaţi, mergeţi cu bicicleta, participaţi la triatlon

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Material lentilă

Sticlă Corning® Gorilla® DX

Material cadru

polimer ranforsat cu fibre

Compatibil cu brăţara pentru ceas Quickfit

Da (22 mm)

Material bandă

silicon

Dimensiune fizică

47 x 47 x 13,7 mm Se potriveşte unei circumferinţe a încheieturii de 130-220 mm

Dimensiune afişaj

Diametru 1,2" (30,4 mm)

Rezoluţie afişaj

240 x 240 pixeli

Tip afişaj

lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transreflectiv

Greutate

50 g

Durata de viaţă a bateriei

Mod ceas inteligent: până la 2 săptămâni Modul GPS cu muzică: până la 10 ore Modul GPS fără muzică: până la 36 ore

Rezistenţă la apă

5 ATM

Afişaj în culori

 Da

Memorie integrată

200 de ore de date despre activitate

Funcţii ceas 

Funcţii ceas

Da

Sincronizare oră GPS

 Da

Oră de vară automată

 Da

Ceas deşteptător

 Da

Temporizator

 Da

Cronometru

 Da

Ore răsărit/apus

 Da

Senzori   

GPS activat

 Da

GLONASS

 Da

Galileo

 Da

Monitor cardiac la încheietura mâinii Garmin Elevate

 Da

Altimetru barometric

 Da

Busolă electronică

 Da

Giroscop

 Da

Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)

 Da

Termometru

 Da

Pulse Ox Acclimation

 Da

Funcţii inteligente zilnice

Conectivitate

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

Connect IQ (feţe ceas, câmpuri de date, widgeturi şi aplicaţii care pot fi descărcate)

 Da

Notificări inteligente

 Da

Răspuns prin mesaj text/respingere apel telefonic prin mesaj text (doar Android)

 Da

Calendar

 Da

Vreme

 Da

Comenzi pentru muzică

 Da

Redă şi controlează muzica de pe ceas

 Da

Stocare muzică

Până la 1.000 melodii

Localizare telefon

 Da

Căutare ceas

 Da

Telecomandă VIRB®

 Da

Compatibilitate cu smartphone

iPhone®, Android

Compatibil cu Garmin Connect mobile

 Da

Garmin Pay™

 Da

Funcţii de siguranţă şi monitorizare

Detectarea incidentelor în timpul activităţilor selectate

yes (Smartphone Required)

Asistenţă

yes (Smartphone Required)

LiveTrack

 Da

LiveTrack pentru grupuri

 Da

Partajarea în timp real a evenimentelor

numai Android™

Funcţii de monitorizare a activităţii
Contor paşi  Da
Bara de mişcare (apare pe ecran după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a o reseta)  Da
Obiectiv automat (identifică nivelul dvs. de activitate şi alocă un obiectiv zilnic de paşi)  Da
Monitorizarea somnului (monitorizează totalul orelor de somn şi perioadele de mişcare sau de somn liniştit)  Da
Calculează caloriile arse  Da
Numărul de etaje urcate  Da
Distanţa parcursă  Da
Minute de activitate intensă  Da
TrueUp  Da
Move IQ  Da
Vârsta de fitness Da (în aplicaţie)
Body Battery™ Energy Monitor  Da
Urmărirea stresului pe tot parcursul zilei  Da
Echipament fitness/gimnastică
Profiluri de activitate gimnastică disponibile Antrenament de rezistenţă, cardio şi cu bicicleta eliptică, urcare scări, canotaj de interior şi yoga
Antrenament cardio  Da
Antrenamente de forţă  Da
Contorizare automată a repetiţiilor  Da
Funcţii de antrenament, planificare şi analiză
Viteză şi distanţă GPS Da 
Ecran(e) personalizabile  Da
Profiluri de activitate personalizabile  Da
Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)  Da
Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)  Da
Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)  Da
Planuri de antrenament care pot fi descărcate  Da
Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)  Da
Tură manuală  Da
Alerte hărţi configurabile  Da
Aclimatizare la căldură şi altitudine  Da
Estimare V02 max.  Da
Starea de antrenament (vă permite să vedeţi dacă vă antrenaţi eficient prin monitorizarea istoricului dvs. de instruire şi a tendinţei nivelului de fitness)  Da
Nivelul de solicitare al antrenamentului (nivelul dvs. total de solicitare al antrenamentului pentru ultimele 7 zile, calculat din EPOC estimat)  Da
Punctul central al nivelului de solicitare al antrenamentului  Da
Efectul antrenamentului (măsoară impactul unei activităţi asupra condiţiei dvs. fizice)  Da
Efectul antrenamentului (anaerob)  Da
Beneficiu principal (etichete cu efectul antrenamentului)  Da
Alerte personalizabile  Da
Mai multe informati
ProducatorGarmin
GPSDa
Senzor de pulsDa
Senzor de presiuneDa
SmartwatchDa
Rezistenta la apa5 ATM
Cod producator010-02063-11
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions

Iti mai recomandam si